nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Het werken met workflows en workflow management software brengt veel voordelen met zich mee voor organisaties. Workflow management zorgt voor continuïteit binnen het bedrijf en helpt organisaties en medewerkers inzicht te krijgen in wat er verwacht wordt en wanneer. Een workflow wordt namelijk zo ingericht dat activiteiten en taken langs een vaste en logische volgorde uitgevoerd worden.

Meer continuïteit en efficiëntie in bedrijfsprocessen met workflow management software

Workflow management software helpt werkstromen inzichtelijk maken en deze als proces vast te leggen in het systeem. Zo kun je vastleggen welke persoon wanneer verantwoordelijk is voor welke stap in het proces. Er wordt dan automatisch een notificatie verstuurd wanneer er iets van hen wordt verwacht. Dit verhoogt de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Met het digitaliseren en daarna optimaliseren van werkstromen in workflow management software kun je structuur aanbrengen in één of meerdere bedrijfsprocessen. Zo kun je bijvoorbeeld duidelijk maken wie verantwoordelijk is voor het uitvoeren van bepaalde taken, verzoeken of aanvragen. Of dat het juist in teamverband moet worden opgepakt. Dankzij dit soort software kunnen teamleden op afstand schakelen met behulp van een dashboard/overzicht waarin ze kunnen zien welke taken zijn uitgevoerd of welke nog open staan. Zo kan niemand een taak of verzoek missen of over het hoofd zien.

Met een digitaal workflow management systeem zorg je er dus voor dat interne continuïteit wordt verbeterd en dat werkprocessen efficiënter worden gemaakt.

Workflows digitaliseren en optimaliseren met Zenya FLOW

Met Zenya FLOW kun je gemakkelijk bedrijfsprocessen digitaliseren en optimaliseren. De workflows zijn op basis van instellingen beschikbaar voor medewerkers, managers en directie, waarbij professionals taken toebedeeld krijgen. Het is direct helder wat er van hen wordt verwacht en wat de volgende stap in het proces is. Op deze manier draagt iedereen in de organisatie bij aan het verbeterproces en zorg je voor transparantie en eigenaarschap.

Zenya FLOW wordt op maat geconfigureerd, door een organisatie zelf of met hulp van Infoland, op basis van de processen binnen jouw organisatie. Zo weet je zeker dat het workflow management systeem aansluit op jouw behoeftes.

Zenya FLOW ontdekken?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya FLOW - Incidentmanagement Software

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya FLOW voor jouw organisatie kan gaan betekenen?

Vraag een gratis demo aan »

Meer weten over starten
met workflowmanagement in Zenya?

Vraag een persoonlijke demo aan, zodat we online of op locatie de mogelijkheden kunnen bespreken.