nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland gaat samenwerken met Frontwalker

Nederlandse softwareleverancier en Zweeds IT-adviesbureau versterken elkaars activiteiten.

Göteborg, Zweden. Infoland en Frontwalker hebben vandaag aangekondigd dat de bedrijven een strategisch partnerschap zijn aangegaan waarin ze elkaar gaan versterken op het gebied van slimme software en IT consultancy diensten. Voor Infoland betekent dit een uitbreiding van haar internationale activiteiten naar Zweden, terwijl Frontwalker haar aanbod uitbreidt met software voor het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Infoland is een gevestigde softwareleverancier met kantoren in Nederland en België die standaard maar zeer configureerbare software ontwikkelt. Software die dagelijks door meer dan 1,6 miljoen mensen wordt gebruikt in sectoren als de gezondheidszorg, logistiek, productie en de maritieme sector. Frontwalker is een IT adviesbureau dat strategische en bedrijfskritische IT projecten ontwerpt, implementeert en oplevert.

“Wij zijn twee IT-bedrijven die zich inzetten voor het oplossen van digitale uitdagingen. Ik geloof echt dat we door dit partnerschap Zweedse klanten kunnen ondersteunen en hun werk gemakkelijker kunnen maken”, aldus Marieke Kessels – Habraken, CEO van Infoland. “Gezamenlijke klanten zullen nu kunnen profiteren van de sterke technische capaciteiten van beide bedrijven en hun vermogen om uitdagingen op het snijvlak van business en IT op te lossen.”, vervolgt ze.

We hebben elkaar gevonden in het streven naar langdurige relaties met onze klanten. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke initiatieven om voortdurend toegevoegde waarde voor de klant te creëren.”

Nicklas Raask
President & CEO van Frontwalker

Over Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederland) maakt sinds 1998 slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en continue verbetering te borgen. Snelle toegang tot relevante informatie en een verbeterd vermogen om te leren van fouten of afwijkingen zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties.

Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te creëren en wil professionals in staat stellen het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer.

Over Frontwalker

Frontwalker (Stockholm, Zweden) is een vooraanstaand IT-bedrijf met een solide ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van digitale systemen. Hun focus ligt op systeemontwikkeling en management consulting. Frontwalker is gestart in 1996 en is een dochteronderneming van de beursgenoteerde groep Xavi Solutions. De groep heeft ongeveer 140 werknemers verdeeld over verschillende Zweedse locaties.

Dutch software vendor Infoland BV and Swedish IT consulting firm Frontwalker Group AB strengthen each other's operations.

Media Contact:

Infoland BV
Mark van Deudekom, Manager International Business
+31(0)6 13177925 / m.v.deudekom@infoland.eu

Frontwalker Group AB
Nicklas Raask, Chief Executive Officer
+46(0)766-21 01 11 / nicklas.raask@frontwalker.se

Reseller worden?

Heb je interesse om een internationale reseller te worden? Neem dan direct contact op.

T: +31 (0) 40 848 58 68
E: international@infoland.eu

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Ook onze internationale partner worden?

Maak jij deel uit van een internationaal consulting of adviesbureau, en heb je interesse
in een samenwerking? Laat het ons weten. We horen graag van je.