nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland één van de winnaars Oranje Handelsmissiefonds 2022

12-10-2022 – Infoland is uitgeroepen tot één van de tien winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2022.

Op 12 oktober 2022 is Infoland, maker van Kwaliteits- en Risicomanagement Software Zenya, gekroond tot één van de gelukkige winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds.

Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) helpt succesvolle Nederlandse ondernemers hun exportdromen waar te maken. Elk jaar kiest het OHMF 10 winnaars. Deze winnaars krijgen 1 jaar lang professionele begeleiding bij het betreden van een nieuwe buitenlandse markt. Daarnaast organiseert het OHMF activiteiten waarbij het zijn expertise deelt met een grotere groep ondernemers.

Infoland werd gekozen uit bijna 300 inzendingen, op criteria als duurzaamheid, innovatie en de motivatie om in het buitenland te starten of uit te breiden.

Marieke Kessels, CEO van Infoland: “Voor mij is dit een triomf voor de stappen die we momenteel zetten met Infoland. Het bevestigt dat we onze internationale missie goed in de hand hebben, vooral omdat we kunnen terugvallen op een solide thuisbasis en omdat we structurele innovatie kunnen leveren.”

Met de steun van OHMF zal Infoland Zenya verder neerzetten als de beste kwaliteits- en risicomanagementsoftware buiten de bestaande thuismarkten. Dit zal gebeuren in nauwe samenwerking met partners als Frontwalker (Zweden), Grant Thornton Advisory Curaçao en Sint-Maarten (Caribisch Nederland), en aanvullende externe partners.

Wil jij met jouw bedrijf een internationale partner worden? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Bel Mark van Deudekom op +31613177925 of stuur hem een bericht op m.v.deudekom@infoland.nl.

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) samen met partners evofenedexEYUPS en Language Institute Regina Coeli.

Marieke Kessels, CEO van Infoland, Winnaar OHMF 2022
Marieke Kessels, CEO van Infoland

Ook onze internationale partner worden?

Maak jij deel uit van een internationaal consulting- of adviesbureau, en heb je interesse
in een samenwerking? Laat het ons weten. We horen graag van je.