nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland, de maker van Zenya, heeft ruim 20 jaar ervaring met kwaliteitsmanagement in de zorg. Wij kennen alle ins & outs van richtlijnen en normen als Qmentum, ISO 9001, NEN7510, Prezo en HKZ, én we begrijpen hoe Zenya je hierin optimaal kan ondersteunen. En of je organisatie nu bestaat uit duizenden medewerkers of uit slechts een handjevol; wij weten hoe je Zenya succesvol kunt inzetten.

Het nut van werken met software voor kwaliteits- en risicomanagement, dat zien we allemaal. Maar wanneer we op het punt komen van implementatie en functioneel beheer? Daar zien wij, met name in kleinere organisaties, vaak uitdagingen.

Hierom is het nu mogelijk om te kiezen voor een gestandaardiseerde inrichting met drie kant-en-klare workflows en een abonnement voor het functioneel beheer. Zo is het inzetten van de beste software voor kwaliteits- en risicomanagement, ongeacht de grootte van je organisatie, altijd binnen bereik.

Direct aan de slag met een standaard implementatie en uitbesteed functioneel beheer

Zenya is voor zorgorganisaties de beste en meest gebruiksvriendelijke software voor kwaliteits- en risicomanagement. Zenya beweegt mee met veranderingen, die continu plaatsvinden. Het is de vertrouwde plek om kwaliteit, veiligheid en verbetering te verankeren, en om risico’s te beheersen. Daarnaast is het ook veelzijdige software. Niet verwonderlijk dus dat Zenya dagelijks wordt gebruikt door duizenden zorgprofessionals vanuit ruim 425 zorgorganisaties.

Dat Zenya veelzijdig is, is zowel een voordeel als een nadeel. Aan de ene kant kun je er alle kanten mee op, en aan de andere kant vergt implementatie en functioneel beheer toch wel enige tijd en kennis.

  • Bij grote organisaties is dit in de meeste gevallen geen probleem. Zij hebben vaak één of meerdere applicatiebeheerders in dienst waardoor dit intern prima opgepakt kan worden.
  • Bij middelgrote en kleine zorgorganisaties is dit anders. Daar heeft men vaak weinig of geen applicatiebeheerders in dienst, waardoor een struikelblok voor het gebruik van Zenya ontstaat.

Hierom kunnen organisaties nu kiezen voor een gestandaardiseerde inrichting met drie kant-en-klare workflows en een abonnement voor het functioneel beheer met uitvoer door Infoland. De noodzaak om een eigen applicatiebeheerder in dienst te hebben, verdwijnt. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie direct met Zenya aan de slag kan zonder lang implementatie- en consultancytraject.

Standaard implementatie met drie kant-en-klare workflows

Voor de duidelijkheid, de Zenya omgeving welke je zo binnen je organisatie introduceert is GEEN uitgeklede of lightversie van Zenya. Je krijgt gewoon de beschikking over de volledige functionaliteiten van de gekozen modules. Jouw organisatie kan direct aan de slag met incidentmeldingen, klachtenafhandeling en verbetering in een complete, functionele inrichting van Zenya DOC en/of Zenya FLOW.

Wil je later uitbreiden met nieuwe workflows voor andere toepassingen? Dit kan dan ook, want je hebt de beschikking over de volledige softwarefunctionaliteiten van jouw gekozen modules.

Inclusief abonnement voor functioneel beheer

Dankzij de door onze experts vooringestelde workflows maak je na een snelle en pragmatische implementatie echt een vliegende start. Ook over het functioneel beheer na implementatie hoef je je geen zorgen te maken.
Normaal gesproken is voor het functioneel beheer van Zenya een vrij intensief opleidingstraject van een interne applicatiebeheerder nodig, waarvoor bij de kleinere zorginstellingen meestal geen ruimte is. Daarom kun je nu kiezen voor een inclusief abonnement waarbij je het functioneel applicatiebeheer laat uitvoeren door Infoland. Zo weet je zeker dat het beheer prima op orde is, terwijl jij je bezig kunt houden met hetgeen waar je Zenya nu eigenlijk voor wilde gebruiken.

Uiteraard kun je met dit abonnement ook onbeperkt gebruikmaken van onze servicedesk en supportafdeling. Ook ben je van harte welkom op de Infoland Community. Hét online platform waarop je al je vragen stelt over onze software, en waar je relevante supportartikelen en trainingen kunt vinden.

Inclusief zorgkoppeling met Nedap Ons®

Elke branche stelt specifieke eisen aan software voor kwaliteits- en risicomanagement. Een belangrijk pluspunt voor de zorg is de koppeling met het veel gebruikte Elektronische Cliënten Dossier, Nedap Ons®. Dit zit bij deze standaardoplossing inbegrepen.

Naast een koppeling met Nedap Ons® is het ook mogelijk om Zenya te koppelen met nagenoeg alle andere ECD’s. Zo’n koppeling zorgt voor een vereenvoudiging van het melden van incidenten. Dit vereenvoudigt de administratieve taken van zorgprofessionals, waardoor er meer tijd voor zorg overblijft. En daar is het toch vooral om te doen. Wil je een koppeling met een ander ECD? Ook dit kunnen wij voor je in orde maken.

Laagdrempelig, instapklaar en zonder zorgen

Heeft jouw zorginstelling behoefte aan direct gebruik van de beste en gebruiksvriendelijke software voor professioneel kwaliteits- en risicomanagement? Heb je geen behoefte aan langdurige implementatie- en consultancytrajecten, maar wil je wel optimaal profiteren van de kracht van Zenya zónder zorgen over functioneel beheer? Laat het ons dan weten. Want Zenya past, zonder twijfel, ook bij jou.

Meer weten over deze solutions voor jouw bestaande Zenya omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.