nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Joris Henrotay

Regiomanager België

Mijn naam is Joris. Samen met mijn vrouw en twee kids woon ik op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg. Ik heb een voorliefde voor muziek en speel in een bandje. Om mijn conditie op peil te houden ben ik regelmatig op de padelbaan te vinden.

Na enkele ervaringen in de informaticasector, zoals het adviseren van bedrijven bij de aankoop van fysieke IT-infrastructuur en bijhorende softwarelicenties, ben ik nu al meer dan vijf jaar deel van het fantastische Infolandteam als regiomanager.

Mijn taak als regiomanager bestaat uit het adviseren van organisaties (zoals de jouwe) bij hun zoektocht naar geschikte QHSE software en het opstarten van projecten bij deze organisaties. Doorheen de tijd heb ik in vele interne keukens mogen kijken en heb ik veel gesproken met beleidsmakers, waardoor ik degelijk advies kan geven inzake digitalisatie en QHSE software.

Wil je graag sparren over de mogelijkheden van Zenya?

Ik ben benieuwd naar de uitdagingen van jouw organisatie. Laten we een keer samen rond de tafel gaan zitten, zodat ik je kan laten zien wat Zenya voor jou kan betekenen en je de voordelen zelf kunt ervaren. Ik hoor graag van je!

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Ben je nog niet klaar voor een persoonlijke afspraak maar wil je wel meer weten over Zenya?
Lees dan meer over Zenya op onze website of vraag geheel vrijblijvend de brochure aan.