nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Meebewegen met continue verandering is een vereiste om succesvol te zijn in een dynamische wereld. Als organisatie, als team én als professional. Maak daarom kennis met Zenya: jouw persoonlijke assistent voor veiligheid en kwaliteitsmanagement. Van acties en taken die je eenvoudig start tot krachtige dashboards die in één oogopslag duidelijk maken waar je staat – en waar je nog kunt verbeteren.

Zenya is de beste QHSE software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. Het is een modulair platform met alle tools die jou hierbij ondersteunen: vijf modules, uiterst krachtig alleen en samen nóg sterker.

De basis voor de software werd meer dan 25 jaar geleden bij Infoland gelegd. Vandaag de dag krijg je met Zenya een eenvoudig te gebruiken, integraal kwaliteitsmanagement systeem. Maar Zenya is meer dan dat: Zenya zorgt er ook voor dat kwaliteit- en risicomanagement gedragen wordt door jouw héle organisatie. Wist je dat onze QHSE software al door meer dan 1 miljoen professionals dagelijks met veel plezier wordt gebruikt?

Zenya maakt zowel jouw werkdag als de werkdag van je medewerkers efficiënter en gemakkelijker.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees verder
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees verder
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees verder
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees verder
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees verder
Zenya Software Suite - Portaal

Dé persoonlijke assistent

  • Zenya ondersteunt organisaties bij het borgen van kwaliteit en veiligheid, en beheersen van risico's. De laagdrempelige QHSE software is voor iedereen eenvoudig in gebruik, waardoor het iedere professional en elk team dagelijks helpt om sneller en efficiënter te werken.
  • Zenya is dáár waar jij het nodig hebt: een app, een webportaal, geïntegreerd in je social intranet enzovoorts. Altijd en overal kun je rekenen op dezelfde slimme en persoonlijke ondersteuning van Zenya.
  • Zenya evolueert van ‘het kwaliteitsportaal’ tot jouw persoonlijke assistent. Het helpt je snel en eenvoudig de informatie te vinden die voor jou hier en nu relevant is – door een slimme en persoonlijke zoek- en vindfunctie.

Compliance met kwaliteitsmanagement software

Compliance is een ‘hygiëne factor’ binnen kwaliteitsmanagement. Logischerwijs komt dit dan ook door heel Zenya terug. Deze QHSE software voorziet in het benodigde raamwerk daarvoor: kaders en richtlijnen, waar je andere informatie aan kunt koppelen, en op basis waarvan je kunt rapporteren.

De Zenya modules spelen, individueel of samen, een rol in de activiteiten die je moet uitvoeren om aan de vereisten voor compliance te voldoen. De basis van Zenya zorgt voor overzicht, een uniforme planning en afhandeling van taken die daaruit voortkomen.

Lees meer over het Zenya Compliance Overzicht »

Dashboarding

De Zenya kwaliteitsmanagement software brengt relevante indicatoren vanuit alle modules samen in één overzichtelijk dashboard. Zowel voor teams als voor de gehele organisatie. Zo weet je op elk moment hoe goed je er voor staat – en waar het beter kan of moet.

Dashboarding binnen de Zenya Software Suite

Zenya helpt teams, afdelingen en professionals met het beheersen van kwaliteit, veiligheid en risico’s, door middel van terugkerende taken én bijbehorende dashboarding.”

Acties & takenbeheer

Het kwaliteitsmanagement systeem Zenya is uniek doordat het individuen en teams heel eenvoudig nieuwe acties laat initiëren, monitoren en afhandelen – en dat je daarbij niet beperkt bent tot acties die voortkomen uit het ‘klassieke’ kwaliteitsmanagementsysteem.

Of het nu gaat om een actie die besloten is in een teamoverleg, of het opvolgen van een auditbevinding – je doet het snel, eenvoudig en op uniforme wijze. Dat betekent dat jijzelf – maar óók jouw team – op ieder moment weet wat er nog gedaan moet worden, en wat prioriteit heeft.

Samenwerken binnen teams

Teams bepalen steeds meer zelf hoe zij het werk verdelen. In deze zelfsturende teams is het belangrijk dat professionals zelf kunnen bepalen welke taken zij oppakken. Daarom is het mogelijk om in Zenya teams aan te maken waaraan je diverse acties en taken kunt toekennen. Het team bepaalt dan autonoom wie wat doet en overzicht is altijd geborgd.

Je houdt dus controle over taken en acties maar geeft tegelijkertijd teams de vrijheid om de regie en verantwoordelijkheid te pakken. Zo wordt kwaliteitsmanagement een onderdeel van ieders werk.

02_ZenyaSoftwareSuite-Actie-takenbeheer-Zenya taken
Voorbeeld Capture App op een mobiele telefoon - Zenya FLOW Incidentmanagement Software

Zenya als webportaal of in een app – altijd en overal beschikbaar

Wanneer professionals aan het werk zijn, zijn ze niet altijd in de buurt van een pc of laptop. Het scheelt tijd wanneer je even snel informatie kan opzoeken op een smartphone of tablet. De Zenya Apps zijn ontwikkeld om informatie snel en eenvoudig te raadplegen. Ook kunnen (incident)meldingen via de app gemaakt worden, waarmee de meldingsbereidheid verhoogd wordt.

Deze gewonnen tijd en de verhoogde meldingsbereidheid kan het verschil maken tussen een gemaakte fout en een voorkomen fout.

De Zenya Capture, Search en Assist App helpen professionals om efficiënter, sneller en veiliger te werken, op de plek en het moment dat zij het nodig hebben.

  • Wil je een incident of onveilige situatie snel melden, of misschien een klacht of suggestie doorgeven? Met de Zenya Capture App kan dit op elke locatie en op elk moment;
  • Wil je bedrijfsdocumenten of processen inzien? Zoek het op in de Zenya Search App, waarbij je gebruik kunt maken van interactieve documenten;
  • Wil je meer weten over bedieningsinstructies, onderhoud of storingen van een apparaat? Met de Zenya Assist App heb je alle benodigde informatie in je broekzak.
Meer weten over Zenya? Vraag de software suite brochure aan.

Meer weten over de Zenya software suite?

De brochure over de Zenya software suite geeft een goed overzicht over de vier modules.

Lees de brochure op je gemak, en ontdek wat deze suite en de combinatie tussen de vier modules zo krachtig maakt. 

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.