nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Techniek & systeemeisen

Snel aan de slag op ieder device

Zenya Software voor Kwaliteits- en Risicomanagement - Favicon

Eén van de voordelen van SaaS is dat er een stuk minder technische vraagstukken opgelost dienen te worden alvorens jouw organisatie aan de slag kan met de software. SaaS is altijd en overal beschikbaar vanaf dag 1! Over de zaken die wél geregeld moeten worden, informeren wij jou op deze pagina. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ondersteunde webbrowser. Ook vertellen wij je graag iets over de architectuur van onze software. Daar zijn we immers trots op!

Werken met onze software

De software van Infoland is web-based. Dat betekent dat je voor de meeste functionaliteiten niet meer nodig hebt dan een recente versie van een moderne webbrowser: ChromeEdgeFirefox of Safari. 

Verder heb je een PDF-reader nodig, bijvoorbeeld Adobe Reader, als deze niet standaard in de webbrowser te vinden is.

Maak je gebruik van Microsoft 365? Dan profiteer je van onze integratie met Office Online. Rechtstreeks vanuit Zenya kun je in Word, Excel en PowerPoint-bestanden bewerken. Dit gewoon vanuit jouw webbrowser! Wil je hier meer over weten? Lees dan dit document over Microsoft 365 & Zenya.

Heb je (nog) geen Microsoft 365 of wil je de volledige kracht van de Microsoft Office desktopapplicaties kunnen gebruiken? Ook dat is mogelijk want Zenya kan integreren met Microsoft Office. Hiervoor die je wel rekening te houden met specifieke systeemeisen.

De opbouw van Zenya

Als eindgebruiker van Zenya werk je via jouw favoriete webbrowser. Natuurlijk is het ook mogelijk om de hiervoor beschikbare apps (voor iOS of Android) te gebruiken. Achter de schermen maken we gebruik van een professionele infrastructuur en ontwikkelen we onze software op basis van moderne technologieën. Daarbij zijn wij continu opzoek naar een goede balans tussen bewezen- en nieuwe technieken. Bewezen technieken om te zorgen voor een hogere betrouwbaarheid en nieuwe technieken om klaar te zijn voor de wereld van morgen.

Ons platform

Sinds voorjaar 2021 maken wij, voor de hosting van onze software, gebruik van de platform-as-a-service diensten binnen Microsoft Azure. Hoe ons platform er onder de motorkap uitziet, vertellen we je graag aan de hand van onderstaand schema:

Azure Schema

Web front-end

Azure App Service zorgt ervoor dat de interactie die de eindgebruiker heeft met onze software op een nette manier wordt afgehandeld. Deze zijn opgedeeld in meerdere groepen t.b.v. live-, test- en beta-omgevingen. Azure App Services kenmerken zich door een zeer hoge beschikbaarheid. Daarnaast kunnen deze services automatisch in aantal worden opgeschaald om ten alle tijden een optimale performance te waarborgen.

Het verkeer wordt naar de App Services geleid door Azure Application Gateway. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de geïntegreerde Web Application Firewall en Azure DDos Protection.

Technieken die we gebruiken voor het uitserveren van de webpagina’s zijn o.a. ASP.NET, Angular, Vue.js, HTML5, CSS 3 en JQuery.

Apps

Onze apps bouwen we middels Xamarin-technologie en distribueren we via de Apple App Store en de Google Play Store. De apps communiceren met REST API’s. Deze API’s worden gehost in het applicatie front-end. Ook de API’s ten behoeve van integratie met andere informatiesystemen worden hier gehost.

Gegevensopslag en microservices

De dataopslag binnen databases maken gebruik van Azure SQL in de ‘business critical tier’. Hiermee kunnen we hoge prestaties en redundancy garanderen. Voor de opslag van bestanden maken we gebruik van Azure Storage Accounts en containers.

Tot slot hosten we in de backend een aantal microservices die specifieke taken binnen onze software uitvoeren. Denk hierbij aan het bijhouden van de search index voor onze zoekmachine, het uitvoeren van dagelijkse taken en het converteren van bestanden. De microservices hosten wij op een mix van Azure App Services, Docker-containers en virtual machines. Hierbij is elke virtual machine en Docker-container redundant uitgevoerd en draaien er van onze app services altijd meerdere instanties.

Wij willen natuurlijk dat jij volledige op de hoogte bent van onze software. Daarom bieden wij naast deze informatie over techniek en systeemeisen ook andere artikelen aan. Lees meer over:

 

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees verder
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees verder
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees verder
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees verder
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees verder

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.