nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Met Zenya beschik je over de beste software voor kwaliteits- en risicomanagement. Een modulair platform dat je helpt om kwaliteit, veiligheid en verbetering binnen je organisatie te verankeren en risico’s te beheersen. Van automatische workflows en acties die je eenvoudig start of afhandelt tot real-time inzicht via krachtige dashboards.

Als kennispartner willen we onze (toekomstige) klanten graag vérder helpen. Dat doen we met ons portfolio van business, content en technical solutions.

Zenya Software Suite - Portaal

Laat onze solutions voor je werken

Standaard oplossingen op basis van best practices

Efficiënter werken, meer werkplezier

Duidelijkheid vooraf met voorspelbare resultaten

Maak Zenya nóg krachtiger en waardevoller

Ontlast de hele interne organisatie

Gestandaardiseerde oplossingen

Onze consultants zijn kind aan huis bij onze klanten. Niet alleen vóór en tijdens het implementatietraject van de Zenya-software, maar ook na de afronding en evaluatie van de implementatie blijven we graag intensief betrokken. Bijvoorbeeld om mee te denken over het optimaliseren van processen en workflows en het ontdekken en implementeren van nieuwe toepassingen. Hierdoor kennen we de business door en door, weten we wat er speelt en zijn we goed bekend met de actuele uitdagingen in jouw branche.

Ook halen we veel waardevolle inzichten uit de voortdurende stroom van feedback van Zenya-gebruikers op onze community. Deze kennis, ervaring en input hebben we vertaald naar een portfolio van gestandaardiseerde oplossingen die Zenya nóg krachtiger maken: onze business, content en technical solutions.

Duidelijkheid vooraf, voorspelbare resultaten

Als je kiest voor onze bewezen solutions, hoef je voor veel voorkomende vraagstukken en uitdagingen het wiel niet meer zelf opnieuw uit te vinden. Zo kun je op eenvoudige wijze veel tijd besparen, fouten voorkomen en efficiënter werken. Ook weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel in tijd en kosten als in resultaten. Omdat onze solutions veelal zijn gebaseerd op best practices, weten we exact wat ervoor nodig is om ze snel operationeel en gegarandeerd succesvol te maken binnen jouw organisatie. Dat leidt tot voorspelbare resultaten.

Haal het maximale uit Zenya-software

Als je kiest voor Zenya kwaliteits- en risicomanagementsoftware, heb je binnen de gekozen module(s) altijd de beschikking over de volledige functionaliteit. Tijdens de implementatie richten we de software compleet in en stemmen deze af op de processen en workflows binnen jouw organisatie. Zo is de software snel operationeel en kun je direct profiteren van de voordelen die Zenya biedt. Maar afhankelijk van je branche, bedrijfsprocessen, kennisniveau, capaciteit en andere factoren, ontstaan er ongetwijfeld specifieke aanvullende behoeften om het maximale uit je software te halen. Denk bijvoorbeeld aan migraties, functioneel beheer, normkaders, richtlijnen, integraties, koppelingen etc. Hiervoor hebben wij vaak al een standaardoplossing beschikbaar in de vorm van een business, content of technical solution.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Meteen zien wat Zenya voor jouw organisatie betekent?

Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

02_ZenyaSoftwareSuite-Actie-takenbeheer-Zenya taken

3 soorten solutions - wat zijn de verschillen?

Business solutions

Onze business solutions geven antwoord op business-gerelateerde vragen van met name applicatiebeheerders, kwaliteitsmanagers en veiligheidsmanagers met betrekking tot Zenya. Ze zijn bijvoorbeeld gericht op een optimale implementatie, inrichting en zorgeloos functioneel beheer van de software.

Naast een efficiënt implementatietraject, dat een standaard onderdeel is als je kiest voor Zenya, kunnen we je helpen om je software toekomstbestendig te maken of te onderzoeken of Zenya optimaal wordt ingezet binnen jouw organisatie. Denk hierbij onder meer aan een tussentijdse Quickscan of aan workshops over rapportagemogelijkheden.

En als je zelf niet de kennis en/of capaciteit in huis hebt om het functioneel beheer van Zenya te doen, kun je dat aan ons overlaten.

Content solutions

Onze content solutions maken het werken met Zenya nóg prettiger en doelgerichter. Ze zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel kunt beschikken over de in jouw branche benodigde content.

Wij kennen alle ins & outs van kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals Qmentum en NEN 7510. Ook begrijpen we hoe Zenya je hierin optimaal kan ondersteunen door normkaders en richtlijnen online beschikbaar te maken. Benodigde data handmatig invoeren kan immers onnodig veel tijd kosten en is foutgevoelig.

Met onze content solutions heb je de zekerheid van foutloze en actuele content én ze bieden je het gemak van een plug & play oplossing.

Technical solutions

Zenya-software voorziet in alle relevante functionaliteiten op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement. Met de juiste koppelingen en integraties maak je Zenya nóg krachtiger en waardevoller voor jouw organisatie.

Hiervoor hebben we een aantal technical solutions ontwikkeld, die het werk van eindgebruikers efficiënter maken én die ICT-afdelingen veel werk kunnen besparen. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen of integraties met BI-tools, ECD’s, EPD’s of userprovisioning-systemen.

Omdat we niet alles kunnen standaardiseren, maar wel iedereen verder willen helpen, gaan we graag met je in gesprek als er maatwerk voor jouw organisatie nodig is.

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Zenya

Meer weten over Zenya solutions?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.