nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft 365, waar SharePoint Online onderdeel van uitmaakt. SharePoint is een goede en prettige oplossing voor het opslaan en delen van documenten die hierdoor in meer en meer organisaties gemeengoed begint te worden.

Voor documenten en informatie waar, bijvoorbeeld vanwege compliance, geavanceerde beheermogelijkheden nodig of gewenst zijn, biedt een DMS als Zenya DOC de oplossing. Maar ook voor decision based informatie, of informatie die in andere vorm dan in een standaard Word- of Exceldocument aangeboden kan worden, is Zenya DOC de perfecte oplossing.

Kiezen voor óf SharePoint óf Zenya DOC is niet nodig, ze vullen elkaar juist aan. Professionals willen niet nadenken over waar ze bepaalde informatie kunnen vinden. Dit moet eenvoudig voorhanden zijn. Daarom biedt Infoland voor Zenya een SharePoint Online integratie aan met twee mogelijke oplossingen: de Microsoft Search Connecter for Zenya en de Zenya WebParts for SharePoint Online. Met deze oplossingen vullen de twee systemen elkaar ook in de praktijk perfect aan!

 

Zoeken in SharePoint én Zenya tegelijkertijd

Een frustratie van veel professionals is een veelheid aan systemen waarmee ze moeten werken. Gebruikt jouw organisatie zowel SharePoint Online als Zenya? Dan is de grote vraag: waar staat het document of de informatie waar je als professional naar op zoek bent?

Eerst in SharePoint zoeken om vervolgens naar Zenya te moeten gaan (en vice versa) is voor niemand een wenselijke situatie. Sterker nog, het kan medewerkers aanzetten tot het verzinnen van eigen werkwijzen.

Met de Microsoft Search Connector for Zenya is dit verleden tijd: hiermee bied je als organisatie één zoekbalk aan je medewerkers aan. Hierin worden bij een zoekopdracht zowel resultaten uit Zenya als uit SharePoint getoond. Professionals hoeven hierdoor niet meer na te denken over waar de informatie opgeslagen is.

Web Parts: Zenya informatie als onderdeel van SharePoint pagina’s

Zenya Web Parts for SharePoint Online

Wil je graag nog een stapje verder gaan dan een alles omvattende zoekfunctie? En werk je met themapagina’s of afdelingspagina’s waarop je informatie wil tonen vanuit Zenya? Maak Zenya informatie dan onderdeel van die pagina’s met de Zenya Web Parts for SharePoint Online. Met deze oplossing verrijk je jouw SharePoint sites met live informatie uit Zenya:

  • Jouw favoriete Zenya documenten;
  • Recent geraadpleegde documenten;
  • Zenya documenten over een bepaald thema;
  • Gericht zoeken in selectie van Zenya documenten;
  • Zoeken in heel Zenya.

Zo zorg je ervoor dat ook wanneer professionals werken vanuit SharePoint als basis, zij belangrijke informatie uit Zenya in één oogopslag kunnen raadplegen.

Meer weten over deze slimme koppeling?

Wil je meer weten over de SharePoint Online Integratie? Of ben je benieuwd naar de specificaties en voordelen van de Microsoft Search Connecter for Zenya of de Zenya WebParts for SharePoint Online? 

Download dan vrijblijvend onze leaflet en leer meer over de verschillende koppelingen en hoe deze twee systemen elkaar in de praktijk perfect aanvullen. 

Zowel de Microsoft Search Connector for Zenya als de Zenya WebParts for SharePoint Online zijn add-ons, waarvoor je een vast bedrag per jaar afrekent. 

Meer weten over de SharePoint Online integratie?

Download dan de SharePoint Online Integratie leaflet voor alle informatie over de oplossingen.

 

Contact opnemen?

T: +32 (0)3 2 03 02 90
E: steluwvraag@infoland.nl

Of neem contact op via het contactformulier.