nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Ontvang ondersteuning bij verkoop in alle fasen

Uitbreiding van je bedrijfsaanbod

Profiteer van extra Zenya producttraining

Wat levert het je op?

Wanneer je deelneemt aan het Zenya software reseller programma en een Infoland partner wordt, krijg je toegang tot software die nieuwe zakelijke kansen creëert bij bestaande en toekomstige klanten. Bewezen software die bedrijven helpt uit te blinken in een steeds veranderende wereld. 

Belangrijker nog, deze reseller mogelijkheden zijn geen eenmalige transacties; ze creëren langdurige zakelijke relaties die terugkerende inkomsten genereren, zelfs nadat de eerste (consultancy) opdracht is voltooid. 

Reseller worden van Zenya geeft je de unieke kans om je als bedrijf te onderscheiden van andere reseller marktspelers. 

Waarin maakt Zenya het verschil?

  • Zeer gebruiksvriendelijk - Dankzij onze interface, dashboards en apps zijn onze tools het gemakkelijkst te gebruiken.
  • Waardevol voor iedereen - Onze software is nuttig voor iedereen in de organisatie. Het is niet alleen voor de risico- en auditmanagers.
  • Het is in hoge mate aanpasbaar (door eindgebruikers): Zakelijke gebruikers kunnen onze tools configureren om aan hun behoeften te voldoen zonder de hulp van hun IT-afdeling of het betalen voor toegevoegde diensten.
  • Snel in gebruik te nemen: in tegenstelling tot andere oplossingen, worden de meeste Zenya implementaties binnen 30 tot 60 dagen voltooid.
  • Wij zijn cloud-based - ons SaaS-systeem beschikt over automatische systeemupdates en omvat klantenondersteuning

Het bijhouden van continue veranderingen is een voorwaarde voor succes in een dynamische wereld; als organisatie, als team en als professional. Dat is waar Zenya om de hoek komt kijken: de persoonlijke assistent voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement. Je start of voltooit eenvoudig acties en taken in krachtige dashboards die in één oogopslag laten zien waar je staat en waar je nog kunt verbeteren.

Zenya is de beste software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. Het is een modulair platform met alle tools die je je maar kunt wensen. Vier modules, krachtig op zichzelf en nog robuuster samen.
Wanneer je deelneemt aan het Zenya software reseller programma en Infoland partner wordt, krijg je toegang tot software die nieuwe zakelijke kansen creëert bij bestaande en toekomstige klanten. Bewezen software die bedrijven helpt uit te blinken in een steeds veranderende wereld.

Nog belangrijker is dat deze resellermogelijkheden geen eenmalige transacties zijn; ze creëren langdurige zakelijke relaties die terugkerende inkomsten genereren, zelfs nadat de eerste (consultancy)opdracht is voltooid.

Reseller worden van Zenya is een unieke gelegenheid om je als bedrijf te onderscheiden van andere spelers op de resellermarkt.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees verder
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees verder
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees verder
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees verder
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees verder

Waarom kiezen anderen voor Zenya?

Miljoenen eindgebruikers in verschillende segmenten wereldwijd

Meer dan 500 bedrijven werken met Zenya, met miljoenen dagelijkse gebruikers. We zijn marktleider in de Nederlandse gezondheidszorg, met 98% van de Nederlandse ziekenhuizen die Zenya gebruiken.

Daarnaast wordt Zenya ook gebruikt in de volgende sectoren: energiebedrijven, gezondheidszorg, landbouwcoöperaties en voedingsindustrie.

Wij zijn een solide en stabiele zakenpartner

Infoland is een financieel veilig en familiebedrijf dat software ontwikkelt. We zijn trots op ons succes, en we willen dat delen met de juiste affiliate partners.

Wij weten wat het belangrijkst is voor onze klanten. Dus we kunnen niet alleen uitstekende software maken, maar we begrijpen ook volledig hoe organisaties in verschillende industrieën deze software gebruiken.

Kennis en expertise gecombineerd met operationele excellentie

We werken met meer dan 100 collega’s vanuit kantoren in Nederland en België om onze software voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

Onze mensen werken agile, oplossingsgericht en beschikken over de uitgebreide product- en marktkennis die nodig is om lastige vragen te beantwoorden en het giswerk uit complexe implementaties te halen.

Neem contact met ons op

Ben je een zakelijke reseller of denk je erover er een te worden? Heb je interesse om je bedrijf te laten groeien door je softwareportfolio uit te breiden?

We zijn actief op zoek naar value-added resellers van software om toe te voegen aan ons partnerprogramma. We bespreken graag hoe jij met Zenya jouw zakelijke kansen kunt vergroten.

  • Ontvang ondersteuning bij de verkoop van Zenya in alle fasen
  • Uitbreiding van je bedrijfsaanbod
  • Profiteer van extra Zenya producttraining

Vul het formulier in. We nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Join the program

Laat je gegevens hier achter.