nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

De kracht van synergie: Iris Intranet & Zenya voor de zorg

Zorgorganisaties worden geconfronteerd met tal van uitdagingen. Om te zorgen voor innovatieve oplossingen die zorgorganisaties écht helpen, sloegen Iris Intranet en Infoland ruim tien jaar geleden de handen ineen. Door de integratie van Iris Intranet met onze kwaliteits- en risicomanagementsoftware komt het beste van beide applicaties samen in één omgeving. Samen helpen we de tientallen vooraanstaande zorgorganisaties met hun belangrijkste uitdagingen. We leggen je uit hoe we dat bij elke uitdaging doen.

Personeelstekort

Het personeelstekort in de zorg is groot. Er zijn te weinig mensen die voor een baan in de zorg kiezen en steeds meer mensen verlaten de sector vanwege leeftijd of werkdruk.

We helpen zorgorganisaties door met Iris Intranet één platform te bieden waar successen, kennis en communicatie gedeeld worden. Collega’s zijn beter op de hoogte én voelen zich meer betrokken bij de organisatie. Zo behouden we talent en zorgen we voor een lagere uitstroom.

Software integratie met intranet

Tegelijkertijd worden zorgorganisaties steeds afhankelijker van flexibele arbeidskrachten om te kunnen ‘leveren’ en snel te reageren op veranderingen. Om de kwaliteit van zorg te blijven waarborgen en de neuzen in dezelfde richting te houden, is het essentieel dat ál deze collega’s direct toegang hebben tot heldere en consistente informatie, binnen Zenya, of binnen Iris gevoed vanuit Zenya. Alle medewerkers moeten toegang hebben tot belangrijke informatie en documenten. Ongeacht of ze op kantoor werken of aan het bed staan – en of ze nu via een tablet op zoek gaan naar documenten of via een pc.

Cliënt/patiënt centraal stellen

Met alle werkzaamheden en de werkdruk wordt het steeds lastiger om de cliënt of patiënt centraal te blijven stellen. De regeldruk wordt alsmaar groter, en de tijd beperkter.

Binnen Zenya worden de zorgprocessen gestroomlijnd. Daar is terug te vinden hoe de kwaliteit van zorg geregeld is, wat er moet gebeuren als het (bijna) misgaat, hoe medische of verpleegkundige handelingen worden uitgevoerd of hoe processen doorlopend geëvalueerd en verbeterd worden.

Door de integratie van Zenya in Iris Intranet hebben zorgprofessionals deze informatie altijd en overal binnen handbereik in één vanzelfsprekende digitale werkomgeving. Zo kan de zorgprofessional terugvallen en vertrouwen op een professionele organisatie. Dit maakt het werk van zorgprofessionals eenvoudiger, wat rust geeft en de werkdruk verlicht. Zo blijft er meer tijd over voor wat écht belangrijk is: het verlenen van goede zorg.

Complexe digitale systemen

Complexiteit van systemen

Zorgprofessionals werken dagelijks met veel verschillende systemen om hun werk uit te voeren. Het kennisniveau en de digitale vaardigheid van zorgprofessionals sluit niet altijd aan bij de gebruikte zorgtechnologie.

Met de integratie van Zenya in Iris Intranet pakken we dit probleem aan: door de integratie werken zorgprofessionals niet langer met tal van verschillende informatiesystemen. Belangrijke informatie uit Zenya wordt getoond in Iris en functionaliteiten zijn geïntegreerd. De Zenya-content die de zorgprofessional binnen Iris vindt, is altijd actueel en consistent. Tijdens de (door) ontwikkeling focussen we op gebruikersgemak en toegankelijkheid. Zo is er geen enkele drempel om belangrijke informatie te vinden of een incident, afwijking of verbetersuggestie te melden.

Onze klanten over de integratie van Zenya en Iris Intranet:

“Het is fijn én belangrijk dat de koppeling er is. Zo vinden medewerkers op hun zoekwoord zowel items op ons intranet als in Zenya. Het staat de medewerker natuurlijk vrij om meteen in Zenya te zoeken, maar het is fijn dat er twee wegen zijn die ‘naar Rome’ leiden!”

ANNEMARIE BUNTSMA
Senior communicatieadviseur bij Flevoziekenhuis

“De integratie met Zenya maakt het voor onze medewerkers eenvoudiger om informatie te zoeken die ze nodig hebben voor hun werk. Ze hoeven niet op twee plekken te zoeken, dat doet het systeem voor ze en zo kost het minder tijd. En die tijd hebben ze hard nodig voor hun werk met cliënten!”

MARLEEN WILLEMSEN
Senior communicatieadviseur bij zorgorganisatie Cello

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Meer weten over het gebruik van
Iris Intranet in combinatie met Zenya?

Ben je benieuwd geworden naar de integratie tussen Iris Intranet en Zenya? Wil je informatie binnen je organisatie op een centrale plek beschikbaar stellen? Onze experts geven je graag meer uitleg!