nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Zenya wordt nóg toegankelijker met Microsoft AppSource

Het is zover: Zenya is nu ook verkrijgbaar via Microsoft AppSource! Dat is goed nieuws, want zo kunnen we nóg meer aanschafopties bieden.

Met Zenya, onze kwaliteits- en risicomanagementsoftware, zorgen we er al jaren voor dat organisaties kwaliteit, risico’s, verbeteringen en veiligheid op een efficiënte manier kunnen borgen. Hoe we dit doen? Door gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die snelle toegang biedt tot relevante informatie en waarmee organisaties kunnen leren van fouten. Zo helpen we organisaties en professionals om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen.

Inmiddels maken ruim twee miljoen eindgebruikers gebruik van onze Zenya-oplossingen. Hier houden we echter niet op: we willen onze oplossingen nog toegankelijker maken, zowel op nationaal als internationaal niveau. Hoe we dit aanpakken? Dat is simpel! Als Microsoft-partner stellen we Zenya nu ook beschikbaar via Microsoft AppSource.

Een fijne samenwerking met Microsoft

De afgelopen jaren heeft Infoland een solide partnership opgebouwd met Microsoft. Zo zijn we in 2021 overgestapt naar Microsoft Azure als onderliggend cloud-platform voor Zenya. Hierdoor kunnen we de service voor onze klanten verbeteren. De beschikbaarheid van Zenya is namelijk beter geborgd en het platform kent een hoge mate van beveiliging.

Nu is het tijd voor de volgende stap in onze samenwerking! We hebben besloten om Zenya via AppSource aan te bieden.

Infoland is een zeer gewaardeerde Microsoft-partner op technisch en commercieel gebied. Het beschikbaar stellen van Zenya via Microsoft AppSource is een mooie stap in het commerciële partnership.”

Eva van den Noort
Partner Development Lead, Microsoft Nederland

Microsoft AppSource: dé plek voor de aankoop van software

Microsoft AppSource is de ideale centrale plek voor jouw organisatie om software aan te kopen. Hier vind je duizenden softwareproducten van toonaangevende leveranciers wereldwijd.

We hebben er natuurlijk niet zomaar voor gekozen om Zenya aan te bieden via dit kanaal. Hieronder ontdek je de voordelen van dit platform.

Op een vertrouwde manier aankopen doen

Iedereen houdt van zekerheid. Wil je Zenya graag op een vertrouwde manier aanschaffen? Dan is AppSource ideaal. Je profiteert binnen deze online marktplaats namelijk van transparante voorwaarden, zodat je ten alle tijden weet waar je aan toe bent.

Eén facturatiestroom

Als je al gebruikmaakt van Microsoft Azure, heb je de mogelijkheid om de facturatie van Zenya mee te laten gaan in de facturatiestroom van Azure. Dit scheelt je weer een extra facturatiestroom!

Zenya in Microsoft AppSource

Voordelen voor klanten met een Azure-verbruikersovereenkomst

Heb je een Azure-verbruikersovereenkomst? Dan is een aankoop via AppSource helemaal interessant. Deze verbruikersovereenkomst, ook wel Microsoft Azure Consumption Commitment (MACC) genoemd, is een toezegging voor Azure-uitgaven om bepaalde voordelen in de loop van de tijd te benutten. Je zegt dan toe dat je elk jaar voor een bepaald bedrag diensten en producten inkoopt in ruil voor diverse voordelen.

Als je Zenya via AppSource koopt, telt dit mee voor je jaarlijkse commitment. Op deze manier kom je de afname-toezegging makkelijker na, waardoor je de voordelen behoudt.

Ontdek Zenya in Microsoft AppSource

Of je nu via ons eigen facturatiekanaal of via Microsoft AppSource Zenya wilt aanschaffen: er zijn nu meerdere wegen die naar Rome leiden. Vraag een demo aan en kom in contact met onze experts. Vervolgens kies je zelf via welk kanaal je Zenya aanschaft. Voor welke manier je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het aankoopproces een aangename ervaring is.  

Zenya nu beschikbaar op Microsoft AppSource

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.