nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland en a&m impact vinden elkaar in een gedeelde visie: het werk van de zorgprofessional gemakkelijker en leuker maken en samenwerken stimuleren. Zonder dat zij daar ingewikkelde tools voor nodig hebben. Een koppeling tussen Zenya en het sociaal intranet van a&m impact kon dus niet uitblijven. Samen zorgen we voor een laagdrempelig systeem voor de zorgprofessional, doordat de oplossingen elkaar dankzij de koppeling versterken.

De behoefte van een zorginstelling in het digitale tijdperk

a&m impact en Infoland hebben nog een overeenkomst: de bedrijven zijn beide in 1998 opgericht. Dat valt te verklaren door de ontwikkelingen van de laatste decennia; van de opkomst van het intranet tot de ontwikkeling van samenwerkingstools, maar vooral door de digitalisering die in elke sector wordt doorgevoerd.

Dit heeft als gevolg dat steeds meer medewerkers moeten werken met software en andere technologie, maar ook dat er vaak een wildgroei is ontstaan aan applicaties. Allemaal met een eigen inlog, wat het niet gebruiksvriendelijker maakt. Daarom is een oplossing niet alleen wenselijk, maar echt noodzakelijk.

a&m impact vult hierin een behoefte waarvan je als zorgorganisatie misschien niet eens wist dat je die had. Want zeg eens eerlijk: weet jij altijd wat er speelt bij je collega’s? Of zij altijd de juiste systemen gebruiken, of dat ze toch snel teruggrijpen op geprinte informatie en de ervaring van collega’s? Of ze problemen wel melden of het aan een ander overlaten omdat het meldsysteem niet fijn werkt?

Dit heeft allemaal impact op het dagelijkse werk en mensen zijn goed in het verzinnen van omwegen als de juiste weg niet tot het gewenste resultaat leidt.

Sociaal intranet voor de zorgprofessional

Overal de juiste informatie beschikbaar – zonder onnodig zoeken

Zenya is software voor kwaliteits- en risicomanagement en wordt door steeds meer organisaties in de zorg gebruikt. Dat betekent voor de zorgmedewerker wel weer een extra, nieuwe applicatie. Door de integratie met onder andere Vilans protocollen en mijnCaress wordt het gebruik van Zenya al wel een stuk gemakkelijker. Maar het kan altijd nóg eenvoudiger.

a&m impact biedt een sociaal intranet, specifiek gericht op de zorg, dat gekoppeld kan worden aan Zenya. Zo hebben medewerkers altijd de juiste informatie bij de hand, op één plek.

Want naast de koppeling met Zenya kun je diverse andere applicaties integreren met dit intranet, voor nog meer gebruikersgemak. Het idee is dat iedereen, ongeacht hoeveel ervaring je hebt met het gebruik van software en applicaties, hiermee moet kunnen werken. Zonder dat het moeite kost, intuïtief en laagdrempelig.

Dat zie je terug in een eenduidige menustructuur: één helder menu waar de professional alles kan vinden wat hij/zij nodig heeft voor de dagelijkse werkzaamheden. Het portaal is zowel via een webbrowser als mobiele app te bereiken. Bovendien zorgt de zoekfunctie ervoor dat iedereen altijd vindt wat hij of zij zoekt, ongeacht waar die informatie staat.

Wat ook gemakkelijk is, is de koppeling met een meldsysteem. Zo kunnen er direct via intranet meldingen ingelegd en afgehandeld worden, en is de status inzichtelijk. En dat zonder ook maar een muisklik buiten het intranet gedaan hoeft te worden.

Steeds meer zorginstellingen ervaren dagelijks de kracht van Zenya met a&m impact

De belangrijkste doelstelling van a&m impact is om de zorgprofessional snel en eenvoudig informatie te laten zoeken, vinden en delen via het sociaal intranet. De zoekbalk die geïmplementeerd is in het sociaal intranet, laat medewerkers met één zoekopdracht externe systemen doorzoeken zodat zij niet meer naar een andere applicaties hoeven te schakelen. Alle informatie vanuit onder andere Zenya, maar ook Office365, Vilans Protocollen en andere bronnen, wordt daarmee eenvoudig toegankelijk gemaakt.

Zorgprofessional vindt informatie uit Zenya op sociaal intranet

a&m impact en Infoland hebben diverse gezamenlijke klanten in geheel Nederland die de integratie van het sociaal intranet met Zenya gebruiken. Van instellingen voor beschermd wonen tot instellingen voor verslavingszorg: voor elk type zorginstelling is er een passende oplossing. a&m impact zorgt voor een integratie van Zenya met de digitale werkplek. Dankzij deze koppeling is het mogelijk om alle bestanden en protocollen die in Zenya zijn opgeslagen via het intranet te zoeken én openen.

De eerste reactie van zorgmedewerkers is vaak positief als zij beginnen te werken met het systeem. Het is duidelijk, efficiënt en toegankelijk omdat alles nu op één plek te vinden is. Zo kunnen alle zorgprofessionals dit systeem gebruiken, ongeacht hun kennis van technologie.

a&m impact: dé oplossing voor digitale communicatie in de zorg

a&m impact wegzetten als een oplossing voor sociaal intranet voor de zorg is kort door de bocht. Ze doen namelijk meer! Zo kan een organisatie bepaalde informatie vanuit het sociaal intranet delen via narrowcasting, op interne schermen op zorglocaties.

Niet alleen zorgmedewerkers maar ook patiënten kunnen met a&m impact een eigen portaal krijgen met relevante informatie gericht op de persoon en de situatie. Zo krijg je als organisatie de juiste informatie nog gemakkelijker op de plek waar deze nodig is.

a&m impact levert dus de ‘schil’ om Zenya, en andere applicaties, die het werk van elke zorgprofessional gemakkelijker en leuker maakt. Daardoor gaat de kwaliteit van zorgverlening omhoog en wordt samenwerken, intern en extern, bevorderd. Het werk wordt nog eenvoudiger en prettiger, als een vicieuze cirkel op een hele positieve manier!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Zenya in combinatie met de koppeling met het sociaal intranet van a&m impact? Neem dan contact op met onze experts!

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Benieuwd naar hoe Zenya
binnen jouw organisatie ingezet kan worden?

Wil jij meer weten over hoe je het risicobewustzijn in jouw organisatie kunt laten groeien, over efficiënter werken met thema’s of over hoe je de natuurlijke kwaliteiten van jouw informele leiders en ambassadeurs aanspreekt?