nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Hier gaan we voor!

Onze oplossingen helpen organisaties in alle branches om thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen te borgen. Snelle toegang tot de juiste informatie, het uitvoeren van risicoanalyses of het leren van gemaakte fouten zijn hier voorbeelden van.

Ons doel is om professionals dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen. We streven continu naar optimale tevredenheid van onze gebruikers. Mede door innovatie willen we onze doelgroep continu blijven verrassen! Door veel aandacht te besteden aan de wensen van de professional, maken wij het verschil.

Ambitieus. No Nonsense.

100% betrouwbaar
Waar het allemaal begon

Al sinds 1998 maken wij slimme software waar dagelijks duizenden professionals mee werken. Én dit aantal blijft maar groeien! Benieuwd hoe het ooit gestart is?

Het team achter Infoland

Niets is zo mooi als professionals helpen dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen. Ondertussen groeit ons team richting de 100 specialisten.

Trots op onze gebruikers

Professionals die blij worden van onze oplossingen en hun ervaringen graag delen; dat is waar wij het voor doen. Gebruikers komen samen op onze Infoland community.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar, slim, ambitieus en plezier; dat is waar we voor staan en waar we onze mensen op selecteren! Word je hier enthousiast van? Bekijk onze vacatures.

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Wij denken graag met je mee.