nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft 365, waar SharePoint Online onderdeel van uitmaakt. SharePoint is een goede en prettige oplossing voor het opslaan en delen van documenten die hierdoor in meer en meer organisaties gemeengoed begint te worden.

Voor documenten en informatie waar, bijvoorbeeld vanwege compliance, geavanceerde beheermogelijkheden nodig of gewenst zijn  biedt een DMS als Zenya DOC de oplossing. Maar ook voor decision based informatie, of informatie die in andere vorm dan in een standaard Word- of Exceldocument aangeboden kan worden, is Zenya DOC de perfecte oplossing.

Kiezen voor óf SharePoint óf Zenya DOC is niet nodig, ze vullen elkaar aan. Maar professionals willen eigenlijk niet hoeven na te denken waar ze bepaalde informatie kunnen vinden, dit moet gewoon eenvoudig voorhanden zijn. Daarom biedt Infoland, in samenwerking met CognIT, voor Zenya een SharePoint Online Integration Kit aan. Hiermee vullen de twee stukken software elkaar ook in de praktijk perfect aan!

Zoeken in SharePoint én Zenya tegelijkertijd

Een frustratie van veel professionals is een veelheid aan systemen waarmee ze moeten werken. Gebruikt jouw organisatie zowel SharePoint Online als Zenya, dan is de grote vraag: waar staat het document of de informatie waar je als professional naar op zoek bent?

Eerst in SharePoint zoeken om vervolgens naar Zenya te moeten gaan, en vice versa, is voor niemand een wenselijke situatie. Sterker nog, het kan een drijfveer zijn om omwegen en eigen werkwijzen te gaan verzinnen.

Met de SharePoint Online Integration Kit is dit verleden tijd: hiermee bied je als organisatie één zoekbalk aan je medewerkers aan. Hierin worden bij een zoekopdracht zowel resultaten uit Zenya als uit SharePoint getoond. Professionals hoeven dus nog enkel de zoekbalk te gebruiken zonder na te hoeven denken waar de informatie opgeslagen is.

Zenya Integratie met Sharepoint

Web Parts: Zenya informatie als onderdeel van SharePoint sites

De mogelijkheden van de SharePoint Online Integration Kit gaan nog een stapje verder dan een gezamenlijke zoekfunctie. In SharePoint sites kun je overzichten opnemen van Zenya:

  • Favoriete Zenya documenten;
  • Recent geraadpleegde documenten;
  • Zenya documenten over een bepaald thema;
  • Etc.

Zo zorg je ervoor dat ook wanneer professionals werken vanuit SharePoint als basis, zij belangrijke informatie uit Zenya in één oogopslag kunnen raadplegen.

De SharePoint Online Integration Kit is beschikbaar als add-on op Zenya en hiervoor reken je als organisatie een vast bedrag per maand per gebruiker af.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Deel deze informatie

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.