nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Voorkom dubbele administratieve lasten voor zorgmedewerkers.

Automatisch compliant zijn aan wet- en regelgeving; correcte incidentmelding én correcte dossiervorming.

Eenvoudig meldingsproces voor hogere meldingsbereid en waardevollere data.

Laagdrempelig incidenten melden vanuit Nedap Ons®

Als je inzet op hogere kwaliteit van zorg én continu bezig bent met steeds strenger wordende wet- en regelgeving, kun je niet zonder inzicht en overzicht rondom (bijna)incidenten. Je wilt weten welke incidenten plaatsvinden, hoe vaak én hoe je ze kunt voorkomen. Als incidenten te weinig of niet gemeld worden – bijvoorbeeld omdat dit te veel tijd vraagt – dan leidt dit tot een vertroebeld inzicht. Dit maakt kwaliteitsmanagement en compliance een stuk lastiger.

De slimme koppeling tussen Nedap Ons® en Zenya FLOW verlaagt deze drempel. Met één druk op de knop in het ECD verschijnt het meldingsformulier, waarin de cliëntgegevens al zijn vooringevuld. De zorgmedewerker kan de melding direct afronden of, als er iets tussenkomt, later afmaken. De voortgang wordt automatisch opgeslagen. Omdat er vaker meldingen worden gedaan, kun je effectiever en efficiënter werken aan zowel de incidenten zelf als aan kwaliteit en compliance. Dit maakt het verhogen van de kwaliteit van zorg in combinatie met verbeterde compliance een stuk eenvoudiger.

Minder administratie én meer tijd voor cliënten

Dankzij de koppeling met het ECD van Nedap Ons® is er minder tijd nodig voor het melden van (bijna)incidenten. Zonder dat de zorgmedewerker de vertrouwde ECD-omgeving hoeft te verlaten, komen meldingen automatisch in Zenya FLOW terecht. Dit voorkomt dubbele administratie, waardoor het maken van de melding minder tijd kost. De tijd die hiermee wordt bespaard, kunnen zorgmedewerkers besteden aan andere taken, zoals de zorg voor cliënten.

Een belangrijk voordeel van deze oplossing is, dat na het melden het meldingsafschrift automatisch verschijnt in Nedap Ons®. Zo weet je zeker dat je, met slechts één druk op de knop, ook automatisch compliant bent aan wet- en regelgeving.

Betere kwaliteit van de zorg

Een eenvoudiger meldingsproces zal leiden tot meer incidentmeldingen. De kwaliteitsmanager kan na een gedane melding via het ECD de opvolging van incidenten op vertrouwde wijze in gang zetten met Zenya FLOW. Omdat meldingen slechts één keer te hoeven worden gedaan, is de invoer eenduidig en minder foutgevoelig. De data die op deze wijze verzameld wordt, is waardevoller en kan worden gebruikt voor analyse, rapportages en om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren. Pluspunten die je met deze technical solution op een eenvoudige en automatiseerbare wijze realiseert.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Een bewezen standaardoplossing voor incidentmelding
  • Snel te implementeren, zonder inzet van je IT-afdeling
  • Incidenten melden met één druk op de knop in het Nedap Ons® ECD
  • Verbeterde compliance dankzij automatische verplichte meldingsafschriften in het ECD
  • Zelf bepalen welke informatie het meldingsafschrift bevat
  • Meer tijd voor de zorg dankzij minder administratieve lasten
  • Eenvoudig rapportages generen voor intern gebruik
  • Altijd actueel, optimaal op elkaar afgestemd
Zenya - Technical Solution - Nedap Ons koppeling met Zenya FLOW

Meer weten over deze technical solution?

Deze technical solution is ontwikkeld voor instellingen in de VVT, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg die werken met Zenya FLOW en het Nedap Ons® ECD en die het melden van incidenten laagdrempelig en efficiënt willen maken.

Infoland en Nedap werken al jaren samen en weten elkaar goed te vinden. Samen zorgen we ervoor dat de koppeling altijd actueel en beschikbaar is.

Heb jij interesse in deze solution voor jouw organisatie? Neem contact op.

Koen Croonen - Zenya Functioneel Beheerder

Wat is bij deze Zenya solution inbegrepen?

Wanneer je voor deze solution kiest, dan is het goed om te weten wat inbegrepen is.
Wat mag je verwachten van de Zenya solution “Nedap Ons® koppeling”?

Geïntegreerde meldingsknop

Eén geïntegreerde meldingsknop in de stijl van de Nedap Ons® ECD-applicatie.

Instelbare autorisaties

Geef zelf aan welke medewerkers toegang hebben tot welke informatie.

Tweeweg synchronisatie

Meldingen via de meldingsknop komen terecht in Zenya Flow en in het Nedap Ons® ECD verschijnt automatisch een afschrift.

Beveiligde verbindingen

De communicatie tussen Zenya FLOW en Nedap Ons® verloopt via beveiligde verbindingen.

Meer weten over deze solution?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.