nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Reseller worden van Zenya – Wat levert het op?

Wanneer je deelneemt aan het Zenya software reseller programma en een Infoland partner wordt, krijg je toegang tot software die nieuwe zakelijke kansen creëert bij bestaande en toekomstige klanten. Bewezen software die bedrijven helpt uit te blinken in een steeds veranderende wereld. 

Belangrijker nog, deze reseller mogelijkheden zijn geen eenmalige transacties; ze creëren langdurige zakelijke relaties die terugkerende inkomsten genereren, zelfs nadat de eerste (consultancy) opdracht is voltooid. 

Reseller worden van Zenya geeft je de unieke kans om je als bedrijf te onderscheiden van andere reseller marktspelers. 

Waarom samenwerken met Infoland?

Wij zijn een solide en stabiele zakenpartner

Infoland is een financieel veilig en familiebedrijf dat software ontwikkelt. We zijn trots op ons succes, en we willen dat delen met de juiste affiliate partners.

Wij weten wat het belangrijkst is voor onze klanten. Dus we kunnen niet alleen uitstekende software maken, maar we begrijpen ook volledig hoe organisaties in verschillende industrieën deze software gebruiken. 

Meer dan 1,3 miljoen eindgebruikers in alle segmenten wereldwijd

We hebben meer dan 500 klanten in zowel de gezondheidszorg (we zijn marktleider met 98% van alle ziekenhuizen in Nederland die onze software gebruiken) als in vrijwel alle andere markten.

Maar dat is niet de enige doelmarkt waar je onze software tegenkomt. Onder de klanten die onze SaaS-producten gebruiken bevinden zich gevangenissen, luchthavens, energiebedrijven, scheepsbouwers, spoorwegmaatschappijen, landbouwcoöperaties en producenten van hoogwaardige voedingsmiddelen.

Dit betekent dat meer dan 1,3 miljoen gebruikers elke dag op onze software vertrouwen. 

Deskundige kennis van de sector gecombineerd met operationele excellentie

We werken met bijna 100 collega’s vanuit kantoren in Nederland en België om onze software voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

Onze mensen werken agile, oplossingsgericht en beschikken over de uitgebreide product- en marktkennis die nodig is om lastige vragen te beantwoorden en het giswerk uit complexe implementaties te halen.

Zenya Dashboard on a laptop

Waarin verschilt Zenya van andere software?

  • Zeer gebruiksvriendelijk - Dankzij onze interface, dashboards en apps zijn onze tools het gemakkelijkst te gebruiken. 
  • Waardevol voor iedereen - Onze software is nuttig voor iedereen in de organisatie. Het is niet alleen voor de risico- en auditmanagers. 
  • Het is in hoge mate aanpasbaar (door eindgebruikers): Zakelijke gebruikers kunnen onze tools configureren om aan hun behoeften te voldoen zonder de hulp van hun IT-afdeling of het betalen voor toegevoegde diensten. 
  • Snel in gebruik te nemen: in tegenstelling tot andere oplossingen, worden de meeste Zenya implementaties binnen 30 tot 60 dagen voltooid. 
  • Wij zijn cloud-based - ons SaaS-systeem beschikt over automatische systeemupdates en omvat klantenondersteuning. 

Hoe word je een Zenya reseller?

Ben jij een business reseller of denk je erover om er één te worden? Heb je interesse om je bedrijf te laten groeien door je software portfolio uit te breiden? Wij zijn actief op zoek naar value-added resellers van software om toe te voegen aan ons partnerprogramma. We bespreken graag met jou hoe de Zenya software jou kan helpen om je zakelijke kansen te vergroten.

Word onze reseller. Neem contact op.

Vul het formulier in om ons te laten weten dat je interesse hebt. We nemen binnen enkele dagen contact met je op.