nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze technical solution voor je werken

Met onze kennis en expertise ondersteunen we je volledig op het gebied van datavisualisatie van Zenya gegevens in PowerBI

Alle koppelingen, visualisaties en dashboards snel en efficiënt gemaakt door onze experts, zodat jij snel aan de slag kunt met Zenya data in PowerBI

We maken de visualisaties op basis van je eigen inzichten, behoeften en huisstijl, zodat jij kunt rapporteren zoals jij het wenst

Actuele Zenya data in PowerBI

Het aantal incidenten in verhouding tot de drukte in je ziekenhuis, tot de actuele productiesnelheid binnen je bedrijf of tot de hoeveelheid uitgegeven medicatie. Dit is belangrijke informatie die je helpt om bedrijfsprocessen te verbeteren of optimaliseren. Wil je deze belangrijke data uit Zenya dashboards koppelen aan andere bronnen en vergelijken in PowerBI? Dat kan. Hiertoe kunnen wij een nachtelijke dataexport opzetten naar jouw PowerBI-omgeving.

Zenya data uploaden naar en visualiseren in je BI-oplossing

Data visualiseren in PowerBI begint met het uploaden van Zenya data naar je PowerBI-oplossing. Vervolgens kun je zelf aan de slag binnen PowerBI om andere systemen te koppelen en te combineren met data vanuit Zenya. Elke nacht wordt er een alleen-lezen kopie van de Zenya database gemaakt in de Infoland SaaS Azure-omgeving. Deze data is met de door ons aangeleverde verbindingsgegevens uit te lezen, zodat je elke dag over actuele gegevens in PowerBI beschikt.

Om maximale beveiliging te bieden, is het mogelijk om de toegang tot de database te beperken op jullie IP-adres. Dit kan als het gaat om een vast IP-adres of een vaste reeks. De communicatie met de database verloopt via een beveiligde en versleutelde verbinding. 

Jouw PowerBI Zenya dashboard, gemaakt door ons

Na de realisatie van de technische koppeling tussen Zenya en PowerBI, is het mogelijk om Zenya data te visualiseren in PowerBI. Heb je zelf niet de technische kennis of capaciteit in huis om zo’n dashboard te bouwen, dan gaan wij graag voor je aan de slag met de door jouw organisatie gewenste visualisaties.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Je hebt geen eigen PowerBI-expertise of -capaciteit nodig. Wij bouwen een Zenya dashboard in PowerBI voor je.
  • Zenya data wordt gevisualiseerd in PowerBI op de manier die jij wenst, zodat je eenvoudig zelf krachtige rapportages kunt maken.
  • Dankzij onze ervaring met PowerBI hebben we jouw dashboards snel up and running.

Wat krijg je specifiek van ons?

Kant-en-klaar bestand

Je ontvangt een kant-en-klaar bestand waarin alle vooraf afgesproken visualisaties of dashboards staan die je eenvoudig in PowerBI kunt inladen.


Alle benodigde credentials
 

Het aangeleverde bestand voorziet ook in de benodigde credentials voor toegang tot de database die elke 24 uur gesynchroniseerd wordt. 

Meer weten over PowerBI as a Service?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.