nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Direct en zonder gedoe aan de slag met een bewezen oplossing 

Zeer snelle implementatie, begeleid door onze ervaren consultants  

Inclusief functioneel beheer: geen eigen beheerder of inzet van je IT-afdeling nodig 

Direct aan de slag

Heb je behoefte aan een bewezen oplossing voor het organiseren, beheren en inzichtelijk maken van de kwaliteitsdocumentatie binnen jouw organisatie? Of is er een grote behoefte aan een meld- en afhandelingsoplossing voor incidenten, klachten en verbetermaatregelen? Onze consultants spitsen de business solution Best Practice implementatie toe op jullie specifieke wensen.

Zo stellen we de mappen- en rechtenstructuur van onze documentbeheeroplossing in voor jouw organisatie. En we verfijnen de kant-en-klare, bewezen processen voor incidentmeldingen, klachtenafhandeling en verbetermanagement door ze aan te laten sluiten op de voor jullie bekende organisatiestructuren. Na een hands-on training is iedereen binnen je organisatie klaar om een vliegende start te maken.

Goed om te weten: als je kiest voor deze efficiënte business solution, krijg je geen uitgeklede versie van Zenya. De oplossing beschikt over alle functionaliteiten van Zenya DOC en FLOW. Zo kun je deze op een later moment ook inzetten voor nieuwe doeleinden en groeit Zenya mee met je organisatie.

Inclusief één jaar functioneel beheer

Na de Best Practice implementatie wil je uiteraard borgen dat de kwaliteit van de configuratie structureel wordt bewaakt. Dit brengt een beheerlast met zich mee; een extra taak waar je vast niet op zit te wachten. Daarom voorziet deze business solution in het functioneel beheer voor een periode van minimaal één jaar. Na die tijd volgt een evaluatie en bepalen we in overleg hoe je het functioneel beheer in het vervolg wilt (laten) doen. 

Kwaliteit door ervaring 

De Best Practice implementatie is gebaseerd op honderden toepassingen bij vergelijkbare organisaties én op de jarenlange ervaring van onze consultants en functioneel beheerders. Meer dan 400 zorginstellingen – ziekenhuizen, zorg- en verpleeginstellingen – in Nederland en België maken gebruik van Zenya. Onze ervaren consultants weten dan ook precies met welke uitdagingen jouw organisatie te maken heeft.

Ook kennen we de richtlijnen en normen in de zorg, zoals Qmentum, JCI, ISO 9001, Prezo en HKZ, én we begrijpen hoe Zenya je hierin optimaal kan ondersteunen. Die kennis en ervaring benutten we optimaal in onze business solution Best Practice implementatie, zodat je snel en zonder gedoe aan de slag kunt met Zenya DOC en FLOW. 

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Meer weten over deze business solution?

De business solution Best Practice implementatie is ontwikkeld voor kleine en middelgrote zorginstellingen die snel en zonder gedoe aan de slag willen met documentmanagement en incidentmeldingen, klachtenafhandeling en verbetermanagement, zonder zorgen over functioneel beheer.

Past deze solution helemaal bij jouw organisatie? Neem contact op.

Geert Mettrop - Business Consultant - Zenya by Infoland

Wat krijg je specifiek bij deze solution?

Wanneer je voor deze solution kiest, is het goed om te weten wat er allemaal bij inbegrepen is.
Dit is wat je mag verwachten van de business solution “Best Practice implementatie”:

Complete mappenstructuur

Zenya DOC wordt ingericht inclusief complete onderliggende mappen- en verzamelingenstructuur op het portaal, die je direct kunt vullen met documenten.

Optionele koppelingen

Een koppeling met het Nedap Ons® ECD is tegen betaling mogelijk. Een Vilans-koppeling is kosteloos.

Complete oplossing

Je krijgt geen uitgeklede versie van Zenya, maar hebt direct de beschikking over de volledige functionaliteit binnen de gekozen module(s).

Kant-en-klare workflows

Zenya FLOW wordt ingericht inclusief drie kant-en-klare, bewezen workflows voor incidentmeldingen, klachtenafhandeling en verbetermanagement. Zo heb je direct de beschikking over een basiskwaliteitssysteem.

Inclusief één jaar functioneel beheer

Geleverd inclusief het functioneel beheer gedurende een periode van minimaal één jaar, zodat je een vliegende start kunt maken en je configuratie is geborgd.

Waarom gebruiken anderen deze solution?

  • Met meer dan 25 jaar ervaring bij ruim 400 zorgorganisaties weten we wat er speelt in jouw branche.
  • Onze consultants hebben ervaring in zowel cure- als care-organisaties.
  • De meegeleverde workflows zijn gebaseerd op de ervaring van honderden zorginstellingen.

Meer weten over deze solution?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.