nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant
Onze business solutions geven antwoord op business-gerelateerde vragen van met name applicatiebeheerders, kwaliteitsmanagers en veiligheidsmanagers met betrekking tot Zenya. Ze zijn bijvoorbeeld gericht op een optimale implementatie, inrichting en zorgeloos functioneel beheer van de software. Naast een efficiënt implementatietraject, dat een standaard onderdeel is als je kiest voor Zenya, kunnen we je helpen om je software toekomstbestendig te maken of te onderzoeken of Zenya optimaal wordt ingezet binnen jouw organisatie.
 
Denk hierbij onder meer aan een tussentijdse APK/Quickscan of aan workshops over rapportagemogelijkheden. En als je zelf niet de kennis en/of capaciteit in huis hebt om het functioneel beheer van Zenya te doen, kun je dat aan ons overlaten.
Zenya Software Suite - Portaal

Onze business solutions:

Functioneel beheer

Om met onze software het kwaliteits- en risicomanagement binnen je organisatie te waarborgen, is het noodzakelijk om het functioneel beheer goed te regelen. Niet elke organisatie heeft hier de kennis of capaciteit voor. Daarom bieden wij structurele of incidentele ondersteuning bij het functioneel beheer van Zenya.

LEES MEER

Best Practice implementatie: direct aan de slag met je kwaliteitsmanagementsysteem - Zenya Software Suite by Infoland

Best Practice implementatie

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor het registreren, verwerken en borgen van kwaliteitsinformatie, maar hier niet voldoende capaciteit voor hebt, is de best practice implementatie dé oplossing. Dankzij deze sterke basisoplossing kan jouw organisatie direct en zonder gedoe aan de slag.

LEES MEER

Twee vrouwen werken met een computer in een kantoor

Consultancy bij implementatie

Als jouw organisatie besluit om met Zenya te gaan werken, wil je natuurlijk een goede start maken. Daarom is de business solution Consultancy bij Implementatie een vast onderdeel van elke nieuwe Zenya aanschaf.

LEES MEER

Jouw Zenya weer als nieuw - Quickscan

Quickscan

Met onze business solution Quickscan houden we de inrichting van je Zenya omgeving grondig tegen het licht. Dankzij de Quickscan krijg je advies over hoe je de software up-to-date en toekomstbestendig maakt, opruimt en aanpast om er efficiënter en prettiger mee te werken.

LEES MEER

Een efficiënte validatie van de inrichting van je Zenya software

Zenya Validatie

Voor organisaties die werken met Zenya én die willen komen tot Good Manufacturing Practice (GMP), Good Laboratory Practice (GLP), Good Clinical Practice (GCP) of Good Documentation Practice (GDP) moet ook de inrichting van onze software gevalideerd worden. De business solution Zenya Validatie ondersteunt je hierbij.

LEES MEER

Business Solution Zenya Optimalisatie - by Infoland

Optimale Inzet van Zenya

Werk jij al langere tijd succesvol met Zenya? Dan kan het interessant zijn om te kijken wat je nog meer met Zenya kunt bereiken. Met onze business solution Optimale Inzet van Zenya gaan we samen op zoek naar hoe Zenya je optimaal kan ondersteunen op allerlei verschillende gebieden. 

LEES MEER

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Zenya

Meer weten over Zenya solutions?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.