nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Als professional werk je dagelijks met meerdere informatiesystemen. Je merkt daar het liefst zo weinig mogelijk van. Je wil gewoon snel en eenvoudig toegang tot de informatie die je nodig hebt. Wij begrijpen dat. Onze oplossing is niet om alle informatiesystemen in jouw organisatie te vervangen door één systeem. De kracht van Zenya schuilt juist in de mogelijkheden die je als organisatie hebt om de software te koppelen en integreren met (bestaande) oplossingen. Zodat het voor jou prettig werkt.

Onze slimme koppelingen

Digital workplace

Een digital workplace is de plek die het de professional gemakkelijk maakt om in één zoekopdracht de juiste informatie te vinden, kennis te delen en collega’s te raadplegen voor hulp of overleg. Vanuit de startpagina activeer je eenvoudig alle applicaties die je nodig hebt. Ook de applicaties die niet web-based zijn. Informatie van verschillende pagina’s worden in de digital workplace gepresenteerd. Ofwel het is dé plek waar je vertrekt voor al je (digitale) werkzaamheden. Zenya kun je hierin laten integreren zodat het jou optimaal ondersteund.

SharePoint Online is daar een mooi voorbeeld van. Door gebruik te maken van de SharePoint Online integratie maakt het niet meer uit of de informatie in SharePoint is opgeslagen of in Zenya DOC.

Sociaal intranet

Binnen steeds meer organisaties is sociaal intranet hét startpunt voor medewerkers om informatie te delen, zoeken en vinden. Daarom is het belangrijk dat je Zenya daarmee kunt koppelen, zodat relevante informatie op de startpagina te vinden is. Maar ook zodat meldingen direct vanuit het intranet aangemaakt en opgevolgd kunnen worden. Lees hier meer over de mogelijkheden voor de integratie met jouw sociaal intranet.

Op deze manier is er voldoende tijd voor de deelnemers van de Escrow regeling om een nieuwe overeenkomst te treffen met een hosting provider of om een andere passende oplossing te zoeken.

Microsoft 365

Onze software sluit naadloos aan op Microsoft 365. Als je een Word- of Excel-document wilt bewerken, dan wordt (op Windows PC’s) automatisch de bijbehorende toepassing opgestart en na bewerking weer geüpload naar het documentbeheersysteem.

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft 365? Dan kun je Word, Excel, en Powerpoint-bestanden met één klik vanuit het documentbeheersysteem bewerken in Office Online: de vertrouwde Office-tools binnen je webbrowser.

Elektronisch patiëntdossier (ECD/EPC)

Ook voor de zorg hebben wij integraties en koppelingen. Onze oplossing levert daardoor nóg meer waarde als deze gekoppeld wordt aan het patiënt- of cliëntdossier van jouw zorginstelling. Dit doen wij op basis van open standaarden. Dit maakt het mogelijk om jouw elektronische patiëntdossier te koppelen aan onze software. Voor Nedap Ons en mijnCaress hebben we een specifieke koppeling beschikbaar zodat ook hiervoor een koppeling gemaakt kan worden. Wil jij weten hoe dit werkt? Lees het hier!

CRM- en ERP systemen

Een CRM- of ERP-systeem is een van de middelen die het mogelijk maakt om klantgegevens te verwerken. Het optimaliseert de relatie tussen jouw onderneming en de klant. Het systeem zorgt ervoor dat bijvoorbeeld relaties en afspraken verwerkt worden binnen jouw organisatie.

Business Intelligence

Wij maken het graag mogelijk om ook de relevante gegevens uit onze systemen toe te voegen aan de business intelligence oplossing van jouw organisatie.

Gebruikersbeheer en authenticatie

Onze software zorgt ervoor dat iedere professional informatie aangeboden krijgt die relevant voor hem is én waartoe hij gemachtigd is. Wij werken met Single Sign-on, wat betekent dat je niet elke keer opnieuw moet inloggen. Dit wordt dan automatisch voor je gedaan. Alles over gebruikersbeheer en authenticatie lees je hier.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog veel meer toepassingen waarin een slimme koppeling zorgt voor sneller, gemakkelijker en foutlozer werken.

Bekijk onze pagina’s voor software-ontwikkelaars voor de volledige documentatie van de technische koppelvlakken in onze software.

Meer informatie over koppelingen en integraties?

Contact opnemen?

T: +32 (0)3 2 03 02 90
E: steluwvraag@infoland.nl

Of neem contact op via het contactformulier.

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Onze modules

Maximaal presteren met
slimme oplossingen

Zenya DOC - Module logo full-color

Document
management


De juiste informatie snel beschikbaar


Interactieve documenten voor een perfecte gebruikservaring


Volledige kwaliteitsborging en feedback loop


Eenvoudig kennis delen met externen


Altijd en overal beschikbaar met de Search App


Lees verder
Zenya FLOW - Module logo full-color

Incident
management


Voor uiteenlopende signalen, binnen en buiten de organisatie


Flexibele workflows, eenvoudig op te zetten en uit te voeren


Waardevolle rapportages en analyses


Acties voor individuen en teams


Altijd en overal melden met de Capture App


Lees verder
Zenya CHECK - Module logo full-color

Audit
management


Voor audits, checks, inspecties en onderzoeken


Vragenlijsten voor intern en extern gebruik


Voor uitvoering van het volledige auditproces


Acties voor individuen en teams


Lees verder
Zenya RISK - Module logo full-color

Risico
management


Breng organisatiebreed alle risico’s in kaart


Risicodialoog voor meer betrokkenheid 


Beheersmaatregelen en control tests


Monitoren en bijsturen via integraal dashboard


Lees verder

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.