nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Zenya software voorziet in alle relevante functionaliteiten op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement. Met onze technical solutions maak je Zenya nóg krachtiger en waardevoller voor jouw organisatie. Hiervoor hebben we een aantal koppelingen en integraties beschikbaar, die het werk van eindgebruikers efficiënter en gemakkelijker maken én die ICT-afdelingen veel werk kunnen besparen. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen of integraties met BI-tools, ECD’s, EPD’s of user provisioning-systemen.

Zenya Software Suite - Portaal

Laat onze technical solutions voor je werken

Als je een van onze technical solutions wilt inzetten voor jouw organisatie, laat het ons dan weten. Na ontvangst van je bestelling plannen we deze na goedkeuring in en ontvangt je een planning met de verwachte opleverdatum. Na akkoord gaan onze ervaren engineers voor je aan de slag.

Na oplevering kun je vier weken lang de werking van de technical solution testen. Moet er nog iets worden aangepast? Dan regelen we dat. We gaan altijd voor maximale tevredenheid! Daarom volgt na de definitieve oplevering nog een tevredenheidsmeting.

Maatwerk is ook mogelijk

Is er geen gestandaardiseerde technical solution beschikbaar voor jouw specifieke uitdaging? Dan gaan we graag met je in gesprek over een oplossing op maat.

Koppelingen en integraties

Ons Nedap en Zenya

Koppeling met Nedap Ons® ECD

De slimme koppeling tussen Nedap Ons® en Zenya FLOW laat deze twee systemen communiceren. Het eenvoudige meldingsproces zorgt voor een hogere meldingsbereid en waardevollere data. Zo voorkom je dankzij correcte incidentmelding én dossiervorming dubbele administratieve lasten voor zorgmedewerkers en ben je automatisch compliant aan wet- en regelgeving.

MijnCaress en Zenya

Koppeling met mijnCaress ECD

Deze technical solution zorgt voor een slimme koppeling tussen het mijnCaress ECD en Zenya FLOW. Het eenvoudige meldingsproces zorgt voor een hogere meldingsbereid en waardevollere data. Zo voorkom je dankzij correcte incidentmelding én dossiervorming dubbele administratieve lasten voor zorgmedewerkers en ben je automatisch compliant aan wet- en regelgeving.

HL7-koppeling

HL7 is een internationale standaard voor het veilig uitwisselen van onder andere medische informatie tussen zorgaanbieders. We realiseren een koppeling met een HL7-systeem, zodat je eenvoudig gegevens van patiënten of cliënten kunt opvragen en gebruiken in een Zenya FLOW-formulier. De Patiënt-ID vormt de basis, eventueel uit te breiden met zoeken op BSN of achternaam en geboortedatum.

Microsoft Search Connector voor Zenya

Microsoft Search Connector for Zenya

Kiezen voor of Sharepoint of Zenya DOC is niet nodig, ze vullen elkaar juist aan. De Microsoft Search Connector for Zenya verbindt de SharePoint-sites binnen Microsoft 365 met Zenya DOC. Met deze technical solution zoek je zoals je gewend bent met de centrale Microsoft Search-zoekbalk, inclusief alle bijbehorende functionaliteit, en vind je óók zoekresultaten uit Zenya. 

Web Parts: Zenya informatie op SharePoint-pagina’s

Zenya Web Parts for SharePoint Online

Deze technical solution verbindt de SharePoint-sites binnen Microsoft 365 met Zenya DOC en zorgt ervoor dat content uit Zenya op logische plekken binnen SharePoint vindbaar is, bijvoorbeeld op thema- of afdelingspagina’s. De oplossing bevat drie kant-en-klare Zenya Web Parts: ‘Zoeken en bladeren’, ‘Mijn favorieten’ en ‘Recent door mij bekeken’.

Koppeling Zenya en i+ODBC

Koppeling met i+ODBC

Met deze technical solution realiseren we een koppeling naar een ODBC-bron, zodat je eenvoudig opgevraagde gegevens kunt gebruiken in een Zenya FLOW-formulier. Open Database Connectivity (ODBC) is een protocol waarmee je een Microsoft Access-database kunt verbinden met een externe gegevensbron. De ODBC-bron kan een (SQL-) database, TXT- of Excel-bestand zijn.

AFAS en Zenya

AFAS user provisioning integratie

Als jouw organisatie gebruikmaakt van AFAS Online als bron voor gebruikers, is de technical solution AFAS user provisioning integratie een waardevolle oplossing om gebruikers vanuit AFAS Online naar Zenya te synchroniseren.

Ondersteuning bij integraties - Zenya

Ondersteuning bij integraties

Ook als je een integratie tot stand wilt brengen tussen Zenya en software van een andere externe leverancier die niet op deze pagina staat, kunnen wij je hierin ondersteunen. De Zenya API is hierbij het uitgangspunt.

Koppeling met sociaal intranet en Zenya

Koppeling met intranet

Wist je dat je ook informatie uit Zenya eenvoudig beschikbaar maakt op je intranet? We hebben koppelingen met Iris Intranet (Triptic), Embrace SBS, Harmonics (Winkwaves), A&M Impact en Involv (CognITIVE). De koppelingen worden gemaakt door deze partners.

Data import, export en visualisatie

Zenya solution - PowerBI as a Service

Eén compleet overzicht met PowerBI as a Service

Gebruik je de nachtelijke dataexport vanuit Zenya naar PowerBI? En wil je Zenya data visualiseren in PowerBI? Met deze solution kun je een PowerBI dashboard laten maken om Zenya data te visualiseren. 

Zenya gegevens beschikbaar in je BI-cockpit

BI-export, deployment van database op Infoland Azure-omgeving

Met deze technical solution kies je voor een BI-export om gegevens uit Zenya probleemloos en zonder dubbel werk beschikbaar te stellen in de BI-omgeving van jouw organisatie.

Koppeling met externe bron via API - Zenya

Koppeling met Externe Bron via (REST) API

Efficiënt werken betekent probleemloos binnen Zenya gebruikmaken van data uit verschillende systemen. Dat maken we mogelijk met de technical solution Externe Bron via (REST) API-functionaliteit van Zenya.

Importeren en synchroniseren

Kaartenbak synchroniseren of importeren

Kaartenbak – importeren of synchroniseren

Met de kaartenbak-synchronisatietool is het mogelijk om met een vooraf ingestelde frequentie objecten uit een Excel-lijst te synchroniseren met een specifieke kaartenbak in Zenya.

Ongevallen meldingen met gespecialiseerde incidentmanagement software - Zenya FLOW by Infoland

Eenmalig meldingen importeren

Deze technical solution is geschikt voor jouw organisatie als je eenmalig en zonder dubbel werk grote hoeveelheden meldingen vanuit een ander systeem wilt importeren naar Zenya FLOW.

Eenmalig documenten importeren

Als je eenmalig en zonder dubbel werk grote hoeveelheden documenten vanuit een ander DMS wilt importeren naar je Zenya DOC-omgeving, kies je voor deze technical solution.

Overige technical solutions

Zenya - Sandbox omgeving

Sandbox-omgeving

Met deze technical solution krijg je een tweede Zenya omgeving, náást je productieomgeving om nieuwe functionaliteiten uit te proberen of de Zenya omgeving te valideren. Dit heeft geen invloed op je productomgeving. De sandbox kan een kopie van de inrichting en data uit je productieomgeving bevatten. Ook kun je User Provisioning, single sign-on en maximaal twee koppelingen configureren. Zo heb je een realistische test- en trainingsomgeving.

Ondersteuning bij gebruikersbeheer en authenticatie - Zenya

Gebruikersbeheer en authenticatie

Door Zenya aan te sluiten op de Single Sign-On oplossing waarmee jouw organisatie werkt, wordt het aanmeldproces voor gebruikers efficiënt en zorgeloos. Centraal gebruikersbeheer vereenvoudigt bovendien het beheer en geeft nieuwe gebruikers direct toegang tot Zenya met de juiste rechten én met een betere beveiliging. Ook het deactiveren van medewerkers die uit dienst treden, gebeurt automatisch.  

Onze partners:

Meer weten over Zenya solutions?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.