nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant
Zenya software voorziet in alle relevante functionaliteiten op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement. Met onze technical solutions maak je Zenya nóg krachtiger en waardevoller voor jouw organisatie. Hiervoor hebben we een aantal koppelingen en integraties beschikbaar, die het werk van eindgebruikers efficiënter en gemakkelijker maken én die ICT-afdelingen veel werk kunnen besparen. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen of integraties met BI-tools, ECD’s, EPD’s, user provisioning-systemen, ERP- en/of CRM-systemen.
Zenya Software Suite - Portaal

Laat onze technical solutions voor je werken

Als je een van onze technical solutions wilt inzetten voor jouw organisatie, laat het ons dan weten. Na ontvangst van je bestelling plannen we deze na goedkeuring in en ontvangt je een planning met de verwachte opleverdatum. Na akkoord gaan onze ervaren engineers voor je aan de slag.

Na oplevering kun je vier weken lang de werking van de technical solution testen. Moet er nog iets worden aangepast? Dan regelen we dat. We gaan altijd voor maximale tevredenheid! Daarom volgt na de definitieve oplevering nog een tevredenheidsmeting.

Maatwerk is ook mogelijk

Is er geen gestandaardiseerde technical solution beschikbaar voor jouw specifieke uitdaging? Dan gaan we graag met je in gesprek over een oplossing op maat.

Koppelingen en integraties

Ons Nedap en Zenya

Koppeling met Ons® Nedap ECD

De slimme koppeling tussen Ons® Nedap en Zenya FLOW laat deze twee systemen communiceren. Het eenvoudige meldingsproces zorgt voor een hogere meldingsbereid en waardevollere data.

Zo voorkom je dankzij correcte incidentmelding én dossiervorming dubbele administratieve lasten voor zorgmedewerkers en ben je automatisch compliant aan wet- en regelgeving.

MijnCaress en Zenya

Koppeling met mijnCaress

Deze technical solution zorgt voor een slimme koppeling tussen het mijnCaress ECD en Zenya FLOW. Het eenvoudige meldingsproces zorgt voor een hogere meldingsbereid en waardevollere data.

Zo voorkom je dankzij correcte incidentmelding én dossiervorming dubbele administratieve lasten voor zorgmedewerkers en ben je automatisch compliant aan wet- en regelgeving.

HL7-koppeling

We realiseren een koppeling met een HL7-systeem, zodat je eenvoudig gegevens van patiënten of cliënten kunt opvragen en gebruiken in een Zenya FLOW-formulier.

De Patiënt-ID vormt de basis, eventueel uit te breiden met zoeken op BSN of achternaam en geboortedatum.

Koppeling met i+ODBC

Met deze technical solution realiseren we een koppeling naar een ODBC-bron, zodat je eenvoudig opgevraagde gegevens kunt gebruiken in een Zenya FLOW-formulier.

De ODBC-bron kan een (SQL-) database, TXT- of Excel-bestand zijn.

Zenya Integratie met Sharepoint

Microsoft Search Connector for Zenya

De Microsoft Search Connector for Zenya verbindt de SharePoint-sites binnen Microsoft 365 met Zenya DOC.

Met deze technical solution zoek je zoals je gewend bent met de centrale Microsoft Search-zoekbalk, inclusief alle bijbehorende functionaliteit, en vind je óók zoekresultaten uit Zenya.

Zenya Web Parts for SharePoint Online

Zenya Web Parts for SharePoint Online

Deze technical solution verbindt de SharePoint-sites binnen Microsoft 365 met Zenya DOC en zorgt ervoor dat content uit Zenya op logische plakken binnen SharePoint vindbaar is, bijvoorbeeld op thema- of afdelingspagina’s.

De oplossing bevat drie kant-en-klare Zenya Web Parts: ‘Zoeken en bladeren’, ‘Mijn favorieten’ en ‘Recent door mij bekeken’.

AFAS en Zenya

AFAS user provisioning integratie

Als jouw organisatie gebruikmaakt van AFAS Online als bron voor gebruikers, is de technical solution AFAS user provisioning integratie een waardevolle oplossing om gebruikers vanuit AFAS Online naar Zenya te synchroniseren.

Sociaal intranet

Sociaal intranet

Binnen steeds meer organisaties is een sociaal intranet hét startpunt om informatie te delen, zoeken en vinden.

Daarom werken wij nauw samen met een aantal intranet leveranciers, zodat je Zenya kan koppelen met jouw intranet en je alle relevante documenten en meldingen op één plek kan vinden.

Ondersteuning bij integraties - Zenya

Ondersteuning bij integraties

Ook als je een integratie tot stand wilt brengen tussen Zenya en software van een andere externe leverancier, kunnen wij je hierin ondersteunen. De Zenya API is hierbij het uitgangspunt.

Data import, export en visualisatie

Business Intelligence

BI-export, deployment van database op Infoland Azure-omgeving

Met deze technical solution kies je voor een BI-export om gegevens uit Zenya probleemloos en zonder dubbel werk beschikbaar te stellen in de BI-omgeving van jouw organisatie.

Business Intelligence

PowerBI as a Service

Gebruik je de nachtelijke dataexport vanuit Zenya naar PowerBI? En wil je Zenya data visualiseren in PowerBI? Met deze solution kun je een PowerBI dashboard laten maken om Zenya data te visualiseren.

Koppeling met externe bron via API - Zenya

Koppeling met Externe Bron via (REST) API

Efficiënt werken betekent probleemloos binnen Zenya gebruikmaken van data uit verschillende systemen. Dat maken we mogelijk met de technical solution Externe Bron via (REST) API-functionaliteit van Zenya.

Importeren en synchroniseren

Kaartenbak synchroniseren of importeren

Kaartenbak – importeren of synchroniseren

Met de kaartenbak-synchronisatietool is het mogelijk om met een vooraf ingestelde frequentie, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks, objecten uit een Excel-lijst te synchroniseren met een specifieke kaartenbak in Zenya.

Ongevallen meldingen met gespecialiseerde incidentmanagement software - Zenya FLOW by Infoland

Eenmalig meldingen importeren

Deze technical solution is geschikt voor jouw organisatie als je eenmalig en zonder dubbel werk grote hoeveelheden meldingen vanuit een ander systeem wilt importeren naar Zenya FLOW.

Eenmalig documenten importeren

Als je eenmalig en zonder dubbel werk grote hoeveelheden documenten vanuit een ander DMS wilt importeren naar je Zenya DOC-omgeving, kies je voor deze technical solution.

Overige technical solutions

Sandbox-omgeving

Met deze technical solution krijg je een tweede Zenya omgeving, náást je productieomgeving om nieuwe functionaliteiten uit te proberen of de Zenya omgeving te valideren.

Dit heeft geen invloed op je productomgeving. De sandbox kan een kopie van de inrichting en data uit je productieomgeving bevatten. Ook kun je User Provisioning, SingleSignOn (SSO) en maximaal twee koppelingen configureren, zodat je een realistische test- en trainingsomgeving hebt.

Gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer en authentificatie

Onze software zorgt ervoor dat iedere professional relevante informatie waartoe hij of zij gemachtigd is. Hiervoor moet je inloggen. Vaak moeten inloggen is niet altijd fijn. Daarom ondersteunt onze software verschillende opties voor gebruikersbeheer en authenticatie.

Onze partners:

Meer weten over Zenya solutions?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.