nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Meebewegen met continue verandering is een vereiste om succesvol te zijn in een dynamische wereld. Als organisatie, als team én als professional. Maak daarom kennis met Zenya: jouw persoonlijke assistent voor veiligheid en kwaliteitsmanagement. Van acties en taken die je eenvoudig start of afhandelt tot krachtige dashboards die in één oogopslag duidelijk maken waar je staat – en waar je nog kunt verbeteren.

Zenya is dé beste QHSE software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. Het is een modulair platform met alle tools die je hierbij kunt wensen: vier modules, uiterst krachtig alleen en samen nóg sterker.

De basis werd meer dan 20 jaar geleden bij Infoland gelegd. Vandaag de dag krijg je met Zenya een eenvoudig te gebruiken, integraal kwaliteitsmanagement systeem. Een QHSE systeem dat al door meer dan 1 miljoen professionals dagelijks met veel plezier gebruikt wordt.

Het maakt jouw werkdag efficiënter en gemakkelijker.

Meteen zien wat Zenya voor jou en jouw organisatie betekent? Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Persoonlijke assistent

  • Zenya ondersteunt organisaties bij het borgen van kwaliteit en veiligheid, en beheersen van risico's. De laagdrempelige QHSE software is voor iedereen eenvoudig in gebruik, waardoor het iedere professional en elk team dagelijks helpt om sneller en efficiënter te werken.
  • Zenya is dáár waar jij het nodig hebt: een app, een webportaal, geïntegreerd in je social intranet enzovoorts. Altijd en overal kun je rekenen op dezelfde slimme en persoonlijke ondersteuning van Zenya.
  • Zenya evolueert van ‘het kwaliteitsportaal’ tot jouw persoonlijke assistent. Het helpt je snel en eenvoudig de informatie te vinden die voor jou hier en nu relevant is – door een slimme en persoonlijke zoek- en vindfunctie.

 

 

Acties & takenbeheer

Het kwaliteitsmanagement systeem Zenya is uniek doordat het individuen en teams heel eenvoudig nieuwe acties laat initiëren, monitoren en afhandelen – en dat je daarbij niet beperkt bent tot acties die voortkomen uit het ‘klassieke’ kwaliteitsmanagementsysteem.

Of het nu gaat om een actie die besloten is in een teamoverleg, of het opvolgen van een auditbevinding – je doet het snel, eenvoudig en op uniforme wijze. Dat betekent dat jijzelf – maar óók jouw team – op ieder moment weet wat er nog gedaan moet worden, en wat prioriteit heeft.

Zenya helpt teams, afdelingen en professionals met het beheersen van kwaliteit, veiligheid en risico’s, door middel van terugkerende taken én bijbehorende dashboarding.”

Dashboarding

De Zenya kwaliteitsmanagement software brengt relevante indicatoren vanuit alle modules samen in één overzichtelijk dashboard. Zowel voor teams als voor de gehele organisatie. Zo weet je op elk moment hoe goed je er voor staat – en waar het beter kan of moet.

Compliance met kwaliteitsmanagement software

Compliance is een ‘hygiëne factor’ binnen kwaliteitsmanagement. Logischerwijs komt dit dan ook door heel Zenya terug. Deze QHSE software voorziet in het benodigde raamwerk daarvoor: kaders en richtlijnen, waar je andere informatie aan kunt koppelen, en op basis waarvan je kunt rapporteren.

De Zenya modules spelen, individueel of samen, een rol in de activiteiten die je moet uitvoeren om aan de vereisten voor compliance te voldoen.

De basis van Zenya zorgt voor overzicht, een uniforme planning en afhandeling van taken die daaruit voortkomen.

Samenwerken binnen teams

Teams bepalen steeds meer zelf hoe zij het werk verdelen. In deze zelfsturende teams is het belangrijk dat professionals zelf kunnen bepalen welke taken zij oppakken. Daarom is het mogelijk om in Zenya teams aan te maken waaraan je diverse acties en taken kunt toekennen. Het team bepaalt dan autonoom wie wat doet en overzicht is altijd geborgd.

Je houdt dus controle over taken en acties maar geeft tegelijkertijd teams de vrijheid om de regie en verantwoordelijkheid te pakken.

Zo wordt kwaliteitsmanagement een onderdeel van ieders werk.

Als team zelf kunnen bepalen hoe ze de werkzaamheden verdelen, is dat hét startpunt om continu te verbeteren op alle niveaus.”

Onze modules

Maximaal presteren met
slimme oplossingen

Zenya DOC - Module logo full-color

Document
management


De juiste informatie snel beschikbaar


Interactieve documenten voor een perfecte gebruikservaring


Volledige kwaliteitsborging en feedback loop


Eenvoudig kennis delen met externen


Altijd en overal beschikbaar met de Search App


Lees meer
Zenya FLOW - Module logo full-color

Incident
management


Voor uiteenlopende signalen, binnen en buiten de organisatie


Flexibele workflows, eenvoudig op te zetten en uit te voeren


Waardevolle rapportages en analyses


Acties voor individuen en teams


Altijd en overal melden met de Capture App


Lees meer
Zenya CHECK - Module logo full-color

Audit
management


Voor audits, checks, inspecties en onderzoeken


Vragenlijsten voor intern en extern gebruik


Voor uitvoering het volledige auditproces


Acties voor individuen en teams


Lees meer
Zenya RISK - Module logo full-color

Risico
management


Breng organisatiebreed alle risico’s in kaart


Risicodialoog voor meer betrokkenheid 


Beheersmaatregelen en control tests


Monitoren en bijsturen via integraal dashboard


Lees meer

Meteen zien wat kwaliteitsmanagementsysteem Zenya voor jouw organisatie betekent?

Wij laten je graag zien wat Zenya op het gebied van kwaliteitsmanagement en/of risicomanagement kan.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

0+
Eindgebruikers
0+
Klanten
0+
Landen
0+
Communityleden
0+
Externe koppelingen
0+
Jaar ervaring

Zenya Apps

SaaS: Veilig en betrouwbaar

Altijd en overal up-to-date documenten raadplegen

De Zenya Search app maakt het mogelijk om op ieder moment en elke locatie de laatste versie van documenten te raadplegen.

Eenvoudig melden, waar je ook bent

Met de Zenya Capture app leg je meldingen eenvoudig vast, waar je ook bent. Even geen internetverbinding? Geen probleem, de melding wordt verzonden zodra je weer online bent!

Zenya is een SaaS-oplossing

Oftewel: Software as a Service. Dit betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie: dit regelen wij voor je. Van updates tot onderhoud: wij garanderen dat jij het beste kwaliteitsmanagement systeem krijgt en dat het altijd beschikbaar is.

Wij gaan voor topkwaliteit

Om ons scherp te houden én onze kwaliteit aantoonbaar te maken, zijn wij ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Bovendien laten we onze operationele kwaliteit, processen en beheersmaatregelen jaarlijks verifiëren door DNV GL.
ISO gecertificeerd

Benieuwd wat de Zenya QHSE software
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Wij denken graag met je mee.