nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Leg belangrijke workflows eenvoudig vast

Zenya FLOW is daarnaast ook uitermate geschikt voor workflow management binnen organisaties. Het biedt flexibele mogelijkheden om eigen formulieren en workflows in te richten die passen bij jouw organisatie en processen.

 

Melden

Leg incidenten, klachten, ongevallen of andere afwijkingen altijd en overal eenvoudig vast in één geïntegreerd systeem.

Afhandelen

Verwerk meldingen snel en efficiënt op basis van een workflow. Notificaties en volledige dossieropbouw borgen het proces.

Analyseren & leren

Voer oorzaaksanalyses uit met krachtige tools, zet acties uit voor verbetering en houd overzicht met realtime dashboards.

Workflows

Richt eenvoudig en flexibel diverse workflows in die jouw organisatie ondersteunen bij vaste, terugkerende taken.

Meteen zien wat Zenya FLOW voor jou en jouw organisatie betekent?

 

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van incidentmanagement in verschillende branches. Wij kunnen best practices met je delen waardoor jij direct aan de slag kunt met leren van incidenten. Zet de stap naar volledig incident management en start direct met verbeteren. Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Eenvoudig incidenten melden en opvolgen

Het voorkomen van incidenten draagt bij aan veiligheid en kwaliteit. In de praktijk is het echter niet mogelijk om ze helemaal te voorkomen. Fouten maken is menselijk en in elk proces kan er iets onvoorzien anders gaan dan bedoeld. Hoe je reageert op deze incidenten, bepaalt het succes van jouw organisatie.

Dat begint met het melden van incidenten: dit moet gemakkelijk, snel en intuïtief kunnen. Zowel intern als extern. Melden via een app zorgt voor meer incidentmeldingen en dat is goed: het biedt jouw organisatie de mogelijkheid om in te spelen op de klacht, afwijking of incident. Elke melding wordt zo een kans om verbetermaatregelen te nemen.

Elke melding is het startpunt voor organisaties om te leren en verbeteren.”

Verbetermanagement zorgt voor meer overzicht en inzicht

Zenya FLOW biedt een continu inzicht in de aard en omvang, maar ook status en eigenaar van verschillende meldingen. Dat maakt het mogelijk om gericht te verbeteren met acties op individueel en teamniveau. Het dashboard geeft je een realtime overzicht van alle meldingen en de voortgang van verbetermaatregelen.

Veranker verbeteren met krachtige oorzakelijke incidentanalyses

Krachtige incidentanalyse mogelijkheden, zoals Bow-Tie, Root Cause Analysis en TRIPOD, bieden de mogelijkheid om als organisatie structureel te leren en verbeteren. Zenya FLOW biedt een complete set aan hulpmiddelen voor het analyseren van ieder incident of selectie van incidenten.

Krachtige oorzakelijke analyses dragen bij aan structureel verbeteren.”

Flexibele workflows voor diverse toepassingen

Binnen veel organisaties groeit de behoefte om (bestaande) workflows te digitaliseren. Dit levert tijdswinst op, maar helpt ook voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving.

Zenya FLOW biedt naast krachtig incidentmanagement ook een flexibel systeem voor workflow management. Organisaties kunnen dit gebruiken om hun eigen workflows in te richten. Kennis van programmeren is hiervoor niet nodig: de software is gemakkelijk in gebruik. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan workflows voor werving en onboarding van nieuwe medewerkers. Door dit in Zenya FLOW in te richten, ging dat proces bij AAE van maanden of weken naar dagen of soms zelfs uren. 

Maar ook productaanvragen of afhandeling van klachten, verzoeken, orders of facturen kunnen eenvoudig in een gepersonaliseerde workflow worden ondergebracht.

Koppel meldingen eenvoudig aan objecten

Om het maken en opvolgen van meldingen nóg eenvoudiger te maken, kun je gebruikmaken van een vaste set aan objecten. Deze objecten, zoals locaties en apparaten, leg je eenvoudig vast in de Zenya kaartenbak en zijn daarna eenvoudig te koppelen aan meldingen.

Zenya Capture app

SaaS; veilig en betrouwbaar

Veilig en eenvoudig (bijna) incidenten melden

Vergroot de meldingsbereidheid binnen jouw organisatie met een gebruiksvriendelijke app. Hiermee kunnen medewerkers sneller incidenten, onveilige situaties, afwijkingen of suggesties doorgeven. Met de Zenya Capture app doen ze dit eenvoudig en snel, waar ze ook zijn en wanneer dan ook.
Even geen internetverbinding? Geen probleem. Meldingen worden vanzelf afgeleverd zodra je weer online bent.

Zenya FLOW via SaaS

Zenya is een SaaS-oplossing. Oftewel: Software as a Service. Dit betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met het (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie, dit regelen wij voor je. Van updates tot onderhoud, wij garanderen dat jij het beste kwaliteitsmanagementsysteem krijgt dat altijd beschikbaar is.

Wij gaan voor topkwaliteit

Om ons scherp te houden én onze kwaliteit aantoonbaar te maken, zijn wij ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Bovendien laten we onze operationele kwaliteit, processen en beheersmaatregelen jaarlijks verifiëren door DNV GL.

Kies eenvoudig hét beste incident management systeem voor jouw organisatie

Sta jij op het punt om een incidentmanagement systeem aan te schaffen voor jouw organisatie? En wordt het tijd om een aantal leveranciers uit te nodigen voor een demonstraties?

Dan is dit het moment om na te denken over de eisen en wensen waar je extra op wilt letten in de selectie van de incident management software.

Wij hebben een checklist samengesteld die jou helpt om jouw top 3 leveranciers te vergelijken en te komen tot de keuze voor het pakket dat het beste bij jouw organisatie past.

Meer weten over efficiënter werken?

Vraag nu vrijblijvend en kosteloos de gratis brochure aan.

Zenya brochure kwaliteits- en risicomanagement

Ontdek onze andere modules

Zenya DOC - Module logo full-color

Document
management


De juiste informatie snel beschikbaar


Interactieve documenten voor een perfecte gebruikservaring


Volledige kwaliteitsborging en feedback loop


Eenvoudig kennis delen met externen


Altijd en overal beschikbaar met de Search App


Lees meer
Zenya CHECK - Module logo full-color

Audit
management


Voor audits, checks, inspecties en onderzoeken


Vragenlijsten voor intern en extern gebruik


Voor uitvoering het volledige auditproces


Acties voor individuen en teams


Lees meer
Zenya RISK - Module logo full-color

Risico
management


Breng organisatiebreed alle risico’s in kaart


Risicodialoog voor meer betrokkenheid 


Beheersmaatregelen en control tests


Monitoren en bijsturen via integraal dashboard


Lees meer

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Wij denken graag met je mee.