nlenbe-nldkseDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Leg belangrijke workflows eenvoudig vast

Zenya FLOW is daarnaast ook uitermate geschikt voor workflow management binnen organisaties. Het biedt flexibele mogelijkheden om eigen formulieren en workflows in te richten die passen bij jouw organisatie en processen.

Een workflow binnen Zenya FLOW incidentmanagement software

Melden

Leg incidenten, klachten, ongevallen of andere afwijkingen altijd en overal eenvoudig vast in één geïntegreerd systeem.

Afhandelen

Verwerk meldingen snel en efficiënt op basis van een workflow. Notificaties en volledige dossieropbouw borgen het proces.

Analyseren & leren

Voer oorzaaksanalyses uit met krachtige tools, zet acties uit voor verbetering en houd overzicht met realtime dashboards.

Workflows

Richt eenvoudig en flexibel diverse workflows in die jouw organisatie ondersteunen bij vaste, terugkerende taken.

Zien wat Zenya FLOW voor jou en jouw organisatie betekent?

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van incidentmanagement in verschillende branches. Hierdoor kunnen wij best practices met je delen waardoor jij direct aan de slag kunt met leren van incidenten.

Zet de stap naar volledig incident management met Zenya FLOW en start direct met verbeteren. 

Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Het portaal van de Zenya Software Suite

Verbetermanagement zorgt voor meer overzicht en inzicht

Zenya FLOW biedt een continu inzicht in de aard en omvang, maar ook status en eigenaar van verschillende meldingen. Dat maakt het mogelijk om gericht te verbeteren met acties op individueel en teamniveau. Het dashboard geeft je een realtime overzicht van alle meldingen en de voortgang van verbetermaatregelen.

Veranker verbeteren met krachtige oorzakelijke incidentanalyses

Krachtige incidentanalyse mogelijkheden, zoals Bow-Tie, Root Cause Analysis en TRIPOD, bieden de mogelijkheid om als organisatie structureel te leren en verbeteren. Zenya FLOW biedt een complete set aan hulpmiddelen voor het analyseren van ieder incident of selectie van incidenten.

Flexibele workflows voor diverse toepassingen

Binnen veel organisaties groeit de behoefte om (bestaande) workflows te digitaliseren. Dit levert tijdswinst op, maar helpt ook voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving.

Incident management software Zenya FLOW is naast een krachtig incident management systeem ook een flexibel systeem voor workflow management. Organisaties kunnen het gebruiken om hun eigen workflows in te richten. Kennis van programmeren is hiervoor niet nodig: de software is gemakkelijk in gebruik.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan workflows voor werving en onboarding van nieuwe medewerkers. Door dit in Zenya FLOW in te richten, ging dat proces bij AAE van maanden of weken naar dagen of soms zelfs uren. Lees meer »

Maar ook productaanvragen of afhandeling van klachten, verzoeken, orders of facturen kunnen eenvoudig in een gepersonaliseerde workflow worden ondergebracht.

Koppel meldingen eenvoudig aan objecten

Om het maken en opvolgen van meldingen nóg eenvoudiger te maken, kun je gebruikmaken van een vaste set aan objecten. Deze objecten, zoals locaties en apparaten, leg je eenvoudig vast in de Zenya kaartenbak en zijn daarna eenvoudig te koppelen aan meldingen.

Algemeen - Zenya - dashboard1
Meer weten over Zenya FLOW? Download de brochure.

Meer weten over efficiënter werken met Zenya FLOW?

De brochure over Zenya FLOW laat je zien op welke manier dit krachtige incident management systeem ingezet kan worden zodat jouw organisatie kan leren van meldingen en verbeteracties kan doorvoeren.

Elke melding is het startpunt voor organisaties om te leren en verbeteren.”

Veilig en eenvoudig (bijna) incidenten melden

Vergroot de meldingsbereidheid binnen jouw organisatie met de gebruiksvriendelijke Zenya Capture app. Hiermee kunnen medewerkers sneller incidenten, onveilige situaties, afwijkingen of suggesties doorgeven. Meldingen maken met de Zenya Capture app is eenvoudig en snel, zodat meldingen snel en overal gemaakt kunnen worden.

Even geen internetverbinding? Geen probleem. Meldingen worden vanzelf afgeleverd zodra je weer online bent.

Eenvoudig incidenten melden en opvolgen

Het voorkomen van incidenten draagt bij aan veiligheid en kwaliteit. In de praktijk is het echter niet mogelijk om ze helemaal te voorkomen. Fouten maken is menselijk en in elk proces kan er iets onvoorzien anders gaan dan bedoeld. Hoe je reageert op deze incidenten, bepaalt het succes van jouw organisatie.

Dat begint met het melden van incidenten in een incident management systeem: dit moet gemakkelijk, snel en intuïtief kunnen. Zowel intern als extern. Melden via een app zorgt voor meer incidentmeldingen en dat is goed: het biedt jouw organisatie de mogelijkheid om in te spelen op de klacht, afwijking of incident. Elke melding wordt zo een kans om verbetermaatregelen te nemen.

Voorbeeld Capture App op een mobiele telefoon - Zenya FLOW Incidentmanagement Software

De Capture app uitproberen? Dat kan!

Installatie en gebruik van deze app is gemakkelijk, en dat willen wij je graag laten zien. Binnen enkele minuten kun jij al gebruik maken van een trial op jouw device, zodat jij zelf Zenya FLOW kunt ervaren.

Heb jij hier wel oren naar? Vraag vrijblijvend een trial aan. Wij sturen je de inloggegevens via e-mail zodat jij snel kunt zien hoe de Capture app werkt op jouw toestel.

Kies eenvoudig de incident management software die bij jouw organisatie past

Sta jij op het punt om incident management software aan te schaffen voor jouw organisatie? En wordt het tijd om een aantal leveranciers uit te nodigen voor een demonstratie? Dan is dit hét moment om na te denken over de eisen en wensen waar je extra op wilt letten bij je selectie.

Wij hebben een checklist samengesteld die jou helpt om jouw top 3 leveranciers te vergelijken en te komen tot de keuze voor het pakket dat het beste bij jouw organisatie past.

Icoon Veiligheid - Zenya Kwaliteits- en Risicomanagement Software

SaaS - Veilig en betrouwbaar

Icoon Laptop - Zenya Kwaliteits- en Risicomanagement Software

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Integraties en Koppelingen voor Zenya QHSE SaaS systeem

Zenya FLOW via SaaS

Zenya FLOW Incident management software is een SaaS-oplossing. Oftewel: Software as a Service. Dit betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met het (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie, dit regelen wij voor je.
Van updates tot onderhoud, wij garanderen dat jij het beste kwaliteitsmanagementsysteem krijgt dat altijd beschikbaar is.
Zenya Software Q-portaal Takenlijst

Wij gaan voor topkwaliteit

Om ons scherp te houden én onze kwaliteit aantoonbaar te maken, zijn wij ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.
Bovendien laten we onze operationele kwaliteit, processen en beheersmaatregelen jaarlijks verifiëren door DNV GL.

Benieuwd wat Zenya FLOW
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees meer
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees meer
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees meer
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees meer
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees meer