nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Werk op een gestructureerde wijze aan een optimale inzet van Zenya

Laat je ondersteunen om je organisatiedoelstellingen sneller te bereiken

Vergroot het interne draagvlak voor de inzet van Zenya in je organisatie en kom samen sneller tot betere resultaten

Zo gaan we te werk

We beginnen met een telefonische intake. Daarna volgt een analysegesprek, waarin we op zoek gaan naar de mogelijkheden hoe Zenya jouw organisatie optimaal kan ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld QHSE, facilitair, AVG, verbeteren, certificeringen, organisatiegroei, digitalisering van processen, compliance, risicomanagement en rapportages. Je ontvangt een pragmatisch optimalisatieplan, inclusief aanbevelingen om Zenya optimaal aan te laten sluiten bij jullie organisatiedoelstellingen.

Organisatieanalyse en nulmeting

Het analysegesprek wordt gevoerd met twee Infoland-medewerkers, waarvan minimaal één consultant, en enkele stakeholders uit jouw organisatie, zoals een kwaliteitsmanager, applicatiebeheerder, risicobeheerder, technisch beheerder en key users (CISO, risicomanager). In het gesprek bekijken we de beheerstructuur van Zenya binnen je organisatie en onderzoeken we waar de organisatie nu staat, waar je naartoe wilt groeien én hoe we daar op efficiënte wijze kunnen komen, ondersteund door Zenya.

Naast het analysegesprek voeren we een nulmeting uit van de huidige situatie, gebaseerd op onze Quickscan. Dit doen we het liefst in dezelfde week als het gesprek. Met een gedegen analyse van de Zenya inrichting, je beheerorganisatie én je ambities en doelen helpen we je met het uitstippelen van de route naar de optimale Zenya inrichting.

Pragmatisch optimalisatieplan met aanbevelingen

Na het analysegesprek stellen wij een pragmatisch optimalisatieplan op met aanbevelingen. Samen hebben we de behoeftes en strategische kansen voor je organisatie in kaart gebracht. In het plan vertalen wij ze naar een optimale Zenya inrichting. Uiteraard nemen we hierin onze ervaringen vanuit branche-gerelateerde organisaties mee en maken we gebruik van best practices. Op basis van onze kennis en praktijkervaring helpen we je om prioriteiten te stellen, zodat jij met een helder stappenplan op de juiste manier wijzigingen kunt doorvoeren voor een geoptimaliseerde inzet van Zenya.

We houden contact

Het is belangrijk dat je na ontvangst direct aan de slag kunt met het optimalisatieplan en onze aanbevelingen. Loop je onverhoopt tegen obstakels aan bij uitvoering, dan zijn we in de buurt. Wij houden contact met je zodat je vragen of onduidelijkheden altijd bij ons kunt neerleggen. Na drie, zes en negen maanden nemen we contact met je op om te horen hoe het gaat. Heb je extra ondersteuning nodig bij het uitvoeren van het optimalisatieplan, dan kun je ook gebruikmaken van de business solution Functioneel Beheer.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Benut onze waardevolle kennis over hoe je met Zenya meer en beter kunt bijdragen aan het realiseren van je organisatiedoelstellingen
  • Maak efficiënt gebruik van onze praktijkervaring en best practices
  • Ook na de implementatie bouwen we aan een solide, toekomstbestendige relatie

Meer weten over deze business solution?

De business solution Optimale Inzet van Zenya is ontwikkeld voor organisaties die al meerdere jaren succesvol met Zenya modules werken en de inrichting van Zenya willen optimaliseren om meer bij te kunnen dragen aan het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Past deze solution helemaal bij jouw organisatie? Tijdens een gesprek kunnen we je meer vertellen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Inge Vanhomwegen

Wat krijg je specifiek bij deze solution?

Wanneer je voor deze solution kiest, is het goed om te weten wat er allemaal bij inbegrepen is.
Dit is wat je mag verwachten van de business solution ‘Optimale Inzet van Zenya’:

Samen met een consultant

In een uitvoerig analysegesprek met minimaal één Infoland-consultant en een team van maximaal vijf van jouw collega’s nemen we de volledige inrichting van de Zenya modules grondig door en bespreken we jouw ambities voor de toekomst.

Nulmeting

We doen een nulmeting van de huidige Zenya inrichting, bij voorkeur in de week van het analysegesprek. Deze is gebaseerd op onze Quickscan.

Pragmatisch optimalisatieplan

De output bestaat uit een pragmatisch optimalisatieplan, waarin we alle adviezen en mogelijke optimalisatieslagen op een rij zetten. Je bepaalt zelf welke optimalisaties je wilt doorvoeren en of je dit zelf doet of laat uitvoeren door een van onze Functioneel beheerders.

Waarom gebruiken anderen deze solution?

  • Als makers van de software beschikken wij over alle kennis van Zenya. Daarnaast zijn we goed bekend met de inrichting van Zenya en de processen binnen je organisatie. Een waardevolle combinatie om de Zenya inrichting te optimaliseren.

Meer weten over optimalisatie
van jouw Zenya omgeving?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen?
 Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.