nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant

Als organisatie in de langdurige zorg ga je een (levens)lange relatie aan met je cliënten. Het bieden van kwalitatieve zorg is letterlijk van levensbelang. Jouw cliënten vertrouwen op de hoge kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg. Uitdagingen in de gezondheidszorg, zoals het personeelstekort, brengen dit in gevaar. Door een (te) hoge werkdruk met veel administratieve rompslomp, inclusief het voldoen aan normen (NEN 7510), wetten (Wkkgz) en richtlijnen, verlies je waardevolle tijd.

Om jouw organisatie te helpen, hebben we een aantal bewezen risico- en kwaliteitsmanagement oplossingen voor de langdurige zorg ontwikkeld. Wist je dat meer dan 650+ klanten vertrouwen op Zenya, waarvan 150+ in de langdurige zorg? Dankzij best practices geniet je van een snelle implementatie en een minimale impact op jouw organisatie.

Zenya Software Suite - Portaal

Laat onze oplossingen voor je werken

Een betrouwbare, geïntegreerde oplossing

Gebruiksvriendelijke, intuïtieve software

Bespaar tijd dankzij automatisering

Integraties met alle toonaangevende systemen

Vertrouw op onze 25 jaar ervaring in de caresector

Oplossingen voor de langdurige zorg

Incidentmanagment voor de langdurige zorg

Incidentmanagement

Kunnen medewerkers niet laagdrempelig MIC en MIM incidenten melden? Zenya ondersteunt zorgprofessionals bij het registreren, afhandelen en analyseren van (bijna)incidenten. Ze kunnen dit eenvoudig via hun primaire systeem. Jij en belangrijke stakeholders krijgen inzicht in incidenten dankzij heldere rapportages en overzichtelijke dashboards.

Verbetermanagement voor de langdurige zorg

Verbetermanagement

Continu verbeteren is aan de orde van de dag. Vanuit incidenten, audits, klachten en suggesties krijgt jouw organisatie nieuwe verbeterkansen inzichtelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat deze kansen ook echt benut worden? Met Zenya maak je werk van een echte verbetercultuur. Verbeter door inzicht, overzicht en eigenaarschap te beleggen in je teams.

Informatiebeveiliging en ISMS langdurige zorg

ISMS oplossing

Informatiebeveiliging is cruciaal, zéker in de zorg. Met onze bewezen ISMS oplossing ben je snel in control. De ISMS software werkt als single source of truth. Collega’s kunnen datalekken melden, informatie vinden en krijgen inzicht. Je beschikt altijd over up-to-date informatie en signaleert risico’s en zwakke plekken proactief.

Dashboarding en rapportage in Zenya

Documentmanagement

Met deze oplossing raadplegen medewerkers snel en eenvoudig documenten. Zo zorg je ervoor dat gemaakte afspraken écht leven binnen jouw organisatie en dat medewerkers altijd toegang hebben tot de informatie die zij op dat moment nodig hebben. Ongeacht hun locatie en het soort toestel waarmee ze werken.

Kwaliteitsmanagment voor de langdurige zorg

Kwaliteitsmanagement

Ondersteun en maak de PDCA-cyclus inzichtelijk door de inzet van onze brede KAM/QHSE oplossing voor het beheren van kwaliteitsdocumentatie, het registreren en verwerken van incidenten en klachten en verbetermanagement. Door slimme integraties hoeven medewerkers niet meer met meerdere systemen te werken.

Klachtenmanagement voor de langdurige zorg

Klachtenmanagement

Klachten die blijven liggen kunnen zorgen voor problemen en escalaties. Met Zenya beschik je over een proactief systeem om klachten te registreren, af te handelen en processen te optimaliseren. Cliënten, familie, omwonenden en collega’s kunnen eenvoudig online een klacht doorgeven op de website van jouw organisatie. Zo vorm je klachten tot verbeterkansen.

Wat krijg je wanneer je kiest voor Zenya?

Hieronder lees je kort wat je van Infoland mag verwachten wanneer je kiest voor onze oplossingen voor de langdurige zorg.

Zenya heeft koppelingen met alle toonaangevende systemen

Zenya heeft koppelingen met toonaangevende systemen, onder andere met Ons® Nedap. Medewerkers kunnen vanuit bestaande systemen melden. Ook bieden we Single Sign-on (SSO) Ook is het mogelijk om BI-koppelingen te maken, waardoor je data uit meerdere tools kunt vergelijken.

Geniet van uitgebreide ondersteuning

Na de uitrol van een van onze oplossingen krijg je een dedicated functioneel beheerder, die efficiënt jouw wijzigingsverzoeken kan verwerken. Bij spoed kun je rekenen op onze inhouse supportafdeling. Via ‘Mijn Infoland’ vind je altijd de laatste informatie over jouw account. Ook heb je 24/7 toegang tot de Infoland Community en kun je altijd terecht bij jouw accountmanager.

Wij nemen het technisch beheer uit handen

Zenya is een SaaS-dienst. Dat betekent dat jij niet bezig hoeft te zijn met (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van jouw documenten.

Krijg begeleiding en trainingen

Je staat er niet alleen voor! Wij bieden trainingen aan voor jouw organisatie. Ook organiseren we webinars om jouw organisatie maximaal op weg te helpen met onze oplossingen voor de langdurige zorg.

Zenya helpt met het creëren van draagvlak binnen je organisatie

Met Zenya bieden we de mogelijkheid om laagdrempelige bewustwordingscampagnes uit te zetten. Onze bestaande campagnes helpen je snel op weg bij het creëren van draagvlak. Op deze manier betrek je medewerkers eenvoudig bij actuele thema’s.

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Zenya

Meer weten over onze oplossingen?

Heb je interesse of wil je meer weten over een van onze oplossingen? Laat het ons weten! Wij gaan graag met je in gesprek om de oplossingen voor de langdurige zorg toe te lichten.