nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Service

Sterke software én goede service: De sleutel tot succes

Zenya Beeldmerk Transparant

Maximaal presteren door software en kennis

Wanneer je kiest voor Zenya, ga je niet alleen gebruik maken van een softwarepakket. Je omringt jezelf automatisch ook met een team van experts. Onze collega’s weten alles van Zenya en de verschillende branches waarin onze software professionals laat excelleren. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden. Wij helpen jou op weg met best practices en denken graag met je mee over passende oplossingen voor jouw huidige en toekomstige uitdagingen.

Samen maken wij een goede start

Bij Infoland begrijpen wij het heel goed dat er veel informatie op je afkomt bij het in gebruik nemen van de Zenya software. Daarom zien wij persoonlijke begeleiding tijdens de implementatie als een belangrijke succesfactor.

Jouw persoonlijke Consultant

Iedere implementatie wordt geleid door een ervaren business consultant van Infoland. Jouw consultant staat gedurende de implementatie voor jullie klaar. Samen met jouw organisatie zorgt de consultant voor een kwalitatieve implementatie. Onze consultants zijn naast adviseurs ook gedegen projectleiders. Samen met de projectleider en het projectteam van jouw organisatie wordt de implementatie van Zenya gestructureerd aangepakt met een logische planning en haalbare doelen. De consultant zorgt voor de aansturing van andere disciplines binnen Infoland en vertegenwoordigt de projectplanning intern. Zo heeft jouw organisatie een contactpersoon waar je terecht kan voor alle inhoudelijke en planmatige vragen.

 

Zenya software

Onze aanpak

Elke implementatie van Zenya start met de activering van de Zenya omgeving. De toegang en bijbehorende koppelingen voor eindgebruikers worden in overleg met onze technische consultants en jouw IT-afdeling opgezet. Parallel daaraan start onze business consultant samen met jou het functionele traject op. Samen met de betrokkenen worden inhoudelijke punten besproken en een haalbare planning opgesteld. Zo doorloopt jouw organisatie de volgende stappen tijdens de implementatie met als einddoel een succesvolle livegang van Zenya:

  1. De technische opzet van jouw Zenya-omgeving;
  2. Begeleiding en advies in inrichtingskeuzes;
  3. Training aan beheerders en eindgebruikers van jouw organisatie;
  4. Livegang Zenya;
  5. Evaluatie en nazorg.

We houden contact

Na het afronden en evalueren van de totale implementatie geeft de consultant het stokje over aan de accountmanager. We blijven in contact. De accountmanager van Zenya is vanaf nu jouw persoonlijke samenwerkingspartner. Daarnaast kunnen jouw functioneel beheerders bij uitdagingen en vragen terecht bij onze supportdesk. Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om bij ons langdurige ondersteuning af te nemen. Via je persoonlijke pagina op mijn.infoland.nl blijf je op de hoogte van ingediende vragen en aankomende updates.

Samen kennis delen

Jouw organisatie én onze software staan niet stil en zijn continu bezig met doorontwikkeling. Wanneer jouw organisatie werkt met Zenya is het goed mogelijk dat je ideeën en kansen ziet. Denk hierbij aan uitbreidingen en verbeteringen van de inzet en/of configuratie van Zenya in jouw organisatie. Maar denk hierbij ook aan het ontwikkelen van functionaliteiten in Zenya zelf.

Niet alleen jouw organisatie maar al onze klanten hebben hiermee te maken. Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze Infoland community. Dit is dé plek om je ideeën over onze software te delen met andere community leden en met Infoland medewerkers.

Daarnaast vind je op onze online community veel informatie over de verschillende modules en toepassingen van Zenya. Je kunt hier bijvoorbeeld instructies volgen of best practices lezen. Ook is er ruimte om vragen te stellen en wordt er door alle klanten kennis gedeeld vanuit de praktijk. Zo kun je jouw kennis over Zenya blijven ontwikkelen zodat jouw organisatie altijd werkt met een up-to-date oplossing.

Onze online community is de plek waar onze klanten en medewerkers in een informele omgeving samenkomen om elkaar verder te helpen!

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees meer
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees meer
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees meer
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees meer
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees meer

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.