nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Gebruik de expertise van Infoland om je validatieproces te ondersteunen en te versnellen

Laat je ontzorgen en richt je eigen kennis op de andere aspecten van certificering

Kies voor een doelgerichte aanpak voor GxP, GAMP en andere certificeringen, waarbij softwarevalidatie van belang is

Een efficiënt validatieproces gegarandeerd

Organisaties die hulp willen bij het valideren van de inrichting van hun Zenya software, hebben soms zelf geen of te weinig tijd en capaciteit beschikbaar hiervoor. Validatie is dan ook een veelomvattende en tijdrovende activiteit, zeker als je niet volledig thuis bent in de inrichting van de software.

Met onze expertise bespaar je veel tijd en kun je rekenen op kwalitatieve documentatie voor de validatie. Onze functioneel beheerders kennen de software door en door én zijn in staat om de inrichting van jouw Zenya software snel te doorgronden. Zo kunnen we snel de juiste stappen nemen om verbeteringen door te voeren en configuraties te documenteren. Dat zorgt voor een efficiënt validatieproces. Je kunt er ook voor kiezen om je door ons te laten ondersteunen bij een periodieke validatie, bijvoorbeeld na Zenya software-updates die gevolgen kunnen hebben voor validaties.

Validatie voor elke fase

Aankoopfase

Bij de aanschaf van de software helpen we je met de User Requirements Specification door een document op te stellen met de specificaties van de gebruikerseisen. Ook zorgen wij ervoor dat er uitgebreide testmaterialen en informatie over testing van Zenya op afroep voor jouw organisatie beschikbaar is.

Implementatiefase

Tijdens de implementatiefase ga je samen met de consultant aan de slag om de inrichting vast te leggen. Hierna kunnen we je voorzien van een checklist op maat van deze inrichting om de software en de inrichting te testen. Na deze testfase voorzien we je van configuration specification-documenten, die in detail de gemaakte configuraties omschrijven.

Hervalidatie na Zenya update

Bij Zenya updates kan het voorkomen dat de software dusdanig wijzigt, dat je opnieuw moet gaan testen. Wij kunnen je dan helpen met checklists, specifiek gericht op jouw Zenya configuratie. Op basis hiervan kun je de configuratie testen in de testomgeving, zodat de validatie weer in orde is na het updaten van de productieomgeving.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Snelheid en efficiency: door onze kennis van de software én kennis over GxP kunnen we je snel en efficiënt helpen bij validaties
  • Duidelijkheid en betrouwbaarheid: wij leveren je alle benodigde documenten en checklists
  • Optimaal in control: je weet zeker dat je optimaal ondersteund wordt in het validatieproces

Meer weten over deze business solution?

De business solution Zenya Validatie is ontwikkeld voor klanten die moeten voldoen aan GxP, GAMP of andere certificeringen, waarbij de validatie van de software-inrichting een belangrijk item is. Vaak zijn dit klanten in de farmaceutische en life sciences-industrie en in laboratoria.

Past deze solution helemaal bij jouw organisatie? Tijdens een gesprek kunnen we je meer vertellen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Geert Mettrop - Business Consultant - Zenya by Infoland

Wat krijg je specifiek bij deze solution?

Wanneer je voor deze solution kiest, is het goed om te weten wat er allemaal bij inbegrepen is.
Dit is wat je mag verwachten van de business solution “Zenya Validatie”:

Bij de aankoopfase

Raadgeving bij User Requirements Specification

Je moet een document opstellen met de specificaties van de gebruikerseisen. Wij helpen je met het opmaken van deze gebruikerseisen.

Zenya product development

Uitgebreide testmaterialen en informatie over testing van Zenya moet op afroep bij ons beschikbaar zijn voor jouw organisatie.

Bij de implementatiefase

Extended user test

Klantspecifieke checklist bij opleveren van Zenya. Testscripts op basis van eigen meldingstypes, documenten en vragenlijsten.

Configuration specifications

Document(en) die de configuratie van Zenya beschrijven (ontwerpdocument) – na Extended user test.

Bij Zenya updates

Klantspecifieke checklist

  • Wat is van toepassing bij de release?
  • Testen in default ring, tijdsframe duidelijk. Productie-omgeving in slow ring.

User acceptance testing-document

  • Wat moet je testen, wat is het verwachte resultaat, wat is het test resultaat (OK/NOK) en wat
    is het bewijs?
  • Per ingericht onderdeel (bijv. Meldingstype)

Waarom gebruiken anderen deze solution?

  • Als makers van de software beschikken wij over alle kennis van Zenya. Daarbij zijn we goed bekend met de inrichting van Zenya bij jouw organisatie. Een waardevolle combinatie die het validatieproces optimaliseert.

Meer weten over Zenya Validatie?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.