nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Structurele of incidentele ondersteuning bij het functioneel beheer van Zenya

Snelle doorvoering van wijzigingen en optimalisaties van je Zenya omgeving

Altijd het beste en toekomstgerichte resultaat, dankzij de meeste recente kennis van de software

Geen zorgen over functioneel beheer

Bij het gebruik van onze software willen we je zoveel mogelijk ontzorgen. Omdat Zenya een SaaS-oplossing is, heb je geen omkijken naar het technisch beheer. De software is altijd en overal beschikbaar, altijd up-to-date en je hebt steeds de beschikking over de nieuwste functionaliteiten. Ook op het gebied van functioneel beheer kunnen we je gedeeltelijk of zelfs volledig ontzorgen. Afhankelijk van de ondersteuningsbehoefte binnen je organisatie maken we concrete afspraken over hoe we met elkaar gaan samenwerken. En als die behoefte verandert, passen we onze afspraken aan.

Structurele ondersteuning

Ongeacht de aard of omvang van een organisatie zijn er goede redenen om het functioneel beheer structureel aan onze professionals over te laten. Misschien heb je niet de juiste kennis of capaciteit in huis. Of wil je je met jouw organisatie maximaal focussen op andere zaken. Hoe dan ook, als je kiest voor de business solution Functioneel Beheer, kun je rekenen op onze ervaren professionals.

Je krijgt een dedicated functioneel beheerder bij Infoland, die alle beheertaken op afstand regelt. Denk aan het instellen van rechten, het aanmaken van documentsjablonen, extra velden toevoegen in meldformulieren, autorisatierechten toekennen, data inzichtelijk maken, specifieke rapportages opstellen etc. Met deze business solution weet je zeker dat ook het functioneel beheer van Zenya prima op orde is, terwijl je medewerkers zich bezig kunnen houden met hun kerntaken.

Incidentele ondersteuning

Niet elke organisatie heeft behoefte aan structurele ondersteuning bij het functioneel beheer. Maar soms kan het toch nodig zijn om een beroep te doen op wat extra capaciteit, kennis en ervaring. Bijvoorbeeld voor een eenmalige uitbreiding van organisatie-eenheden, het aanpassen van meldformulieren, het inrichten van een nieuw portaal of het opstellen van rapportages. Voor deze momenten bieden we incidentele ondersteuning. Op basis van je specifieke behoefte maken we per aanvraag of project een pragmatisch plan van aanpak. Hierin beschrijven we wat we voor je gaan doen en wanneer we opleveren. Ook ontvang je vooraf een heldere kostenindicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Optimale borging van het functioneel beheer van je Zenya module(s)
  • Geen eigen beheerder of inzet van je IT-afdeling nodig
  • Meer tijd om te focussen op inhoudelijke zaken

Wat krijg je specifiek van ons?

Extra capaciteit

Structureel of tijdelijk de beschikking over extra capaciteit voor het functioneel beheer van je Zenya module(s).

Brede en diepgaande kennis

Wij zijn dagelijks bezig met functioneel beheer van Zenya en kennen alle ins & outs van de software.

Meer weten over deze business solution?

Heb je behoefte aan structurele of tijdelijke ondersteuning bij het functioneel beheer van Zenya, en kun je de hulp gebruiken van een dedicated functioneel beheerder die pro-actief meedenkt over het toepassen van nieuwe functionaliteiten?

Tijdens een gesprek kunnen we je meer vertellen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Kirsten van Blijswijk - Business consultant - Zenya by Infoland

Waarom gebruiken anderen deze solution?

  • Functioneel beheer is vaak iets wat erbij gedaan wordt door een medewerker. Door het ontbreken van focus kosten beheerwerkzaamheden vaak meer tijd.
  • Je wilt dat medewerkers zich volledig kunnen richten op inhoudelijke zaken.
  • Wij beschikken over de inhoudelijke kennis en functioneel beheer is onze kerntaak, waardoor we je snel en goed kunnen helpen

Meer weten over Zenya Functioneel Beheer?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.