nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze technical solution voor je werken

Gebruik één zoekbalk in SharePoint om informatie te vinden in zowel SharePoint als Zenya DOC

Verrijk met Web Parts je SharePoint-pagina’s met actuele Zenya informatie

Turnkey oplevering van de Microsoft Search Connector zoekbalk binnen 24 uur na aanvang implementatie

Microsoft Search Connector voor Zenya

Wie SharePoint gebruikt, weet dat je zoekopdrachten eenvoudig uitvoert met een handige geïntegreerde zoekbalk. Je vindt hiermee snel in SharePoint opgeslagen bestanden, zoals Word- en Exceldocumenten, maar ook PowerBI-rapportages en meer. Wil je met dezelfde zoekopdracht ook zoeken naar protocollen, werkinstructies en processchema’s binnen Zenya DOC? Dan biedt de Microsoft Search Connector voor Zenya uitkomst.

Het zoeken wordt hiermee veel efficiënter omdat het automatisch zowel in Zenya DOC als SharePoint gebeurt. Professionals hoeven dus niet meer vooraf na te denken over waar de informatie zich mogelijk bevindt. Het zoeken gaat zeer snel dankzij bewezen Microsoft-technologie en de zoekresultaten zijn afgestemd op specifieke autorisatie per gebruiker, die geregeld is in Zenya.

Web Parts: Zenya informatie op SharePoint-pagina’s

Naast de allesomvattende zoekfunctie kun je met deze technical solution ook informatie uit Zenya live beschikbaar maken op de SharePoint thema- en afdelingspagina’s. We noemen deze oplossing Zenya Web Parts for SharePoint Online. Voor medewerkers die SharePoint als basis gebruiken, wordt informatie uit Zenya direct inzichtelijk. Ze hoeven hiervoor Zenya niet te raadplegen. Met Web Parts verrijk je eenvoudig SharePoint sites met de volgende informatie:

 • Jouw favoriete Zenya documenten;
 • Recent geraadpleegde documenten;
 • Zenya documenten over een bepaald thema;
 • Gericht zoeken in selectie van Zenya documenten;
 • Zoeken in de volledige Zenya software suite.

Uiteraard is deze informatie afgestemd op de rechten van de medewerker binnen Zenya.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

 • Medewerkers zoeken met één zoekopdracht automatisch in zowel Zenya DOC als in SharePoint en vinden zo sneller de gezochte informatie
 • Alle zoekresultaten uit SharePoint én Zenya worden overzichtelijk en centraal weergegeven in één overzicht
 • Dankzij Zenya Web Parts is live informatie uit Zenya direct beschikbaar op SharePoint thema- en afdelingspagina’s voor efficiëntere informatievoorziening

Meer weten over deze technical solution?

Wil je meer weten over de SharePoint Online Integratie? Of ben je benieuwd naar de specificaties en voordelen van de Microsoft Search Connecter for Zenya of de Zenya WebParts for SharePoint Online?

Download dan vrijblijvend onze leaflet en leer meer over de verschillende koppelingen en hoe deze twee systemen elkaar in de praktijk perfect aanvullen.

Zenya Search Connecter - Sharepoint Online

Wat krijg je specifiek bij deze solution?

Wanneer je voor deze solution kiest, is het goed om te weten wat er allemaal bij inbegrepen is.
Dit is wat je mag verwachten van deze technical solution:

Zoeken in Zenya vanaf SharePoint

Als je op zoek gaat naar informatie, kun je in SharePoint de Microsoft Search Connector voor Zenya gebruiken. Je zoekt zowel in SharePoint als in Zenya en hoeft de Zenya applicatie niet te openen.

Vijf kant-en-klare Web Parts

Als je SharePoint-pagina’s wilt verreiken met live informatie uit Zenya, zijn er vijf kant-en-klare Web Parts for SharePoint Online beschikbaar. Denk aan:

 • Jouw favoriete Zenya documenten;
 • Recent geraadpleegde documenten;
 • Zenya documenten over een bepaald thema;
 • Gericht zoeken in selectie van Zenya documenten;
 • Zoeken in de volledige Zenya software suite.

Resultaten afgestemd op medewerkersrechten

De zoekresultaten en de getoonde informatie in de Web Parts zijn altijd afgestemd op de rechten van de medewerker binnen Zenya.

Toegang tot alle Zenya informatie

Elk document dat wordt gepubliceerd binnen Zenya wordt automatisch opgenomen in de zoekmachine van Microsoft 365.

Eenvoudig Zenya informatie openen

Met één klik op een zoekresultaat uit Zenya open je het document in Zenya en kun je alle Zenya functionaliteiten gebruiken, zoals markeren als favoriet, reageren op het document met opmerkingen enzovoort.

Zoeken zoals jij het wilt

Na implementatie blijft het mogelijk om de beschikbare zoek- en navigatiemogelijkheden binnen Zenya te gebruiken. Gebruikers kiezen de weg van hun persoonlijke voorkeur.

Snelle oplevering

De zoekbalk wordt binnen 24 uur na aanvang implementatie turnkey opgeleverd, de Web Parts ontvang je als zelf te installeren package.

Meer weten over de koppeling met SharePoint Online?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.