nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze oplossing voor je werken

Eén centraal systeem voor alle KAM/QHSE elementen. Jouw collega’s hoeven niet meer in verschillende systemen te zoeken naar de juiste informatie

Door slimme integraties met primaire systemen, hoeven medewerkers geen nieuw systeem te leren. Aan de voorzijde verandert er niks

 Maak het melden van incidenten eenvoudig en laagdrempelig én verhoog de meldingsgraad met onze apps, responsive formulieren en overzichtelijke portaal

Eén integraal systeem voor kwaliteits- en risicomanagement

Het vinden van de juiste, actuele en relevante informatie is voor veel zorgmedewerkers een uitdaging. Doordat verschillende platforms en systemen worden gebruikt, gaat er veel tijd verloren. Centrale opslag en beheer van informatie in Zenya, zorgt ervoor dat iedereen altijd over de juiste informatie beschikt. En dankzij de rechten- en rollenstructuur is deze informatie veilig en eenvoudig te beschermen.

Uiteraard is Zenya probleemloos te integreren met de primaire systemen binnen jouw organisatie. Denk aan integraties met ECD- en EPD-systemen, zoals Nedap Ons® en Mijn Caress. Het grote voordeel hiervan is dat zorgmedewerkers niet merken dat ze in of met een ander systeem werken. Aan de voorzijde blijft alles vertrouwd, terwijl aan de achterkant informatie veilig en efficiënt wordt verwerkt. Bovendien profiteren medewerkers wel van voordelen, zoals responsive en adaptieve formulieren, die Zenya biedt.

Voordelen voor IT, inzichten voor het management

Het werken met één centraal systeem zoals Zenya verlaagt de drempel voor zorgmedewerkers. Zeker omdat het primaire proces goed wordt ondersteund, informatie optimaal vindbaar is en incidenten eenvoudig zijn te melden. Ook voor de IT-afdeling biedt het werken met een integraal systeem veel voordelen. Met één implementatie kunnen vrijwel alle processen en wensen op het gebied van kwaliteitsmanagement en risicomanagement worden ingevuld.

Ook voor jou als kwaliteitsmanager biedt een integraal kwaliteitsmanagementsysteem veel voordelen in de vorm van tijd en inzicht. Met Zenya beschik je namelijk over een actueel realtime dashboard, waarop je ziet hoe de organisatie ervoor staat. Zo kun jij je maximaal focussen op wat écht belangrijk is: de analyse van deze gegevens en adviseren over verbeteringsmogelijkheden binnen jouw organisatie.

Ook aan de slag met deze oplossing?

Wil je het kwaliteitsmanagement in jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden rondom kwaliteitsmanagement in Zenya toe te lichten.

Mockup - Kwaliteitsmanagement - Zenya Portaal

Hoe doen we dat precies?

Hieronder lees je kort hoe we te werk gaan als je kiest voor onze kwaliteitsmanagementoplossing.

Kickstart

Onze consultant neemt contact met jou op om de kickstart in te plannen. Hierin wordt de complete oplossing met je doorgesproken en worden jouw wensen voor de configuratie geïnventariseerd. Zo heb jij een gedetailleerd beeld én heeft de consultant de juiste informatie voor het finetunen van de oplossing voor jouw organisatie. 

Instructie key-users

De oplossing is eenvoudig in gebruik, maar graag helpen we een extra handje. Via korte en laagdrempelige instructies kunnen jouw key-users binnen no-time aan de slag.

Oplevering oplossing

Gebaseerd op de informatie uit de kickstart configureert de consultant de oplossing. Met onze expertise worden in no-time de verschillende elementen klaargezet voor gebruik. Zo beschik je snel over jouw complete oplossing.

Online hulp

Heb je na de ingebruikname van de oplossing nog vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij jouw functioneel beheerder. Dankzij onze expertise beantwoorden wij snel je vragen en voeren we wijzigingen door in de oplossing. Zo houd jij de volledige focus op de inhoud!

Wat zeggen andere zorgorganisaties over deze oplossing?

“Het feit dat alles nu binnen één overkoepelend kwaliteitssysteem zit, werkt heel aangenaam. Zenya geeft ons een overzicht, structuur en rust en werkt gewoon prettiger dan andere systemen.”

Barbara Koffijberg
Kwaliteitsadviseur en Business Controller bij Spine & Joint Centre
Spine & Joint Centre blij met Zenya

“Wij zijn fan van Zenya omdat het echt een geïntegreerd verhaal biedt. Zorgorganisaties zijn vaak op zoek naar een totaaloplossing om hun kwaliteitsverhaal te ondersteunen. Wij raden Zenya dan ook altijd als eerste aan.”

Pauline Bossuyt
Consultant bij RS health (Infoland partner)
Kwaliteitssysteem Zenya verbetert kwaliteit van zorg bij Apagè

  • Het is gratis én je zit nergens aan vast
  • Bij jou op locatie, of online
  • Ontdek de talrijke mogelijkheden

Persoonlijke demo aanvragen

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op.