nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Onze webinars

Hieronder vind je onze geplande webinars. Geïntereseerd? Meld je dan snel aan voor een van onze webinars!

Zenya Beeldmerk Transparant

RISICOMANAGEMENT

Wat krijg je als je de ISO 15189 en Zenya RISK combineert? De ideale combinatie voor gedegen risicomanagement binnen je laboratorium.

Risicomanagement binnen laboratoria kan een flinke klus zijn. Dicoon en Infoland begrijpen dit als geen ander. Daarom organiseren wij een webinar waarin we een belangrijke vraag beantwoorden: Hoe organiseer én faciliteer je risicomanagement volgens de ISO 15189:2022 in Zenya RISK?

Datum: 20 juni 2024 
Locatie: Online
Kosten: Gratis

Meer weten?

Wil je meer weten over dit webinar? Ontdek hier meer en meld je direct aan!

INCIDENTMANAGEMENT

Als kwaliteitsmanager in de langdurige zorg weet je hoe belangrijk het melden van (bijna-)MIC- en MIM-incidenten is. Incidentmanagement draagt bij aan een lerende cultuur waarin fouten worden benut om de zorg continu te verbeteren. Om goed met incidentmanagement aan de slag te kunnen gaan, heb je duidelijk overzicht én inzicht nodig. Alleen dan kun je effectief aan de slag met verbeterkansen.

Tijdens dit webinar staan we stil bij de verschillende elementen van een veilig incidentmeldsysteem en lichten we toe welke stappen je kunt ondernemen om dit te realiseren.

Datum: 25 juni 2024 
Locatie: Online
Kosten: Gratis

Meer weten?

Wil je meer weten over dit webinar? Ontdek hier meer en meld je direct aan!

Webinars bijwonen? Blijf op de hoogte!

Wil jij onze evenementen of webinars bijwonen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn van onze evenementen en webinars.