nlbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.
Zenya Beeldmerk Transparant
Onze content solutions maken het werken met Zenya nóg prettiger en doelgerichter. Ze zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel kunt beschikken over de in jouw branche benodigde content. Wij kennen alle ins & outs van kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals Qmentum en NEN 7510. Ook begrijpen we hoe Zenya je hierin optimaal kan ondersteunen door normkaders en richtlijnen online beschikbaar te maken. Benodigde data handmatig invoeren kan immers onnodig veel tijd kosten en is foutgevoelig.
 
Met onze content solutions heb je de zekerheid van foutloze en actuele content én ze bieden je het gemak van een plug & play oplossing.
Zenya Software Suite - Portaal

Onze content solutions:

Infoland - Heilig Hart Ziekenhuis Lier - Ziekenhuisbreed incidenten melden met Zenya FLOW

NEN 7510

Om je informatiebeveiliging in goede banen te leiden, moet je als zorginstelling aantoonbaar voldoen aan NEN 7510. Met onze solution beschik je over de complete set van actuele risico’s en maatregelen in je eigen Zenya omgeving. Maak een vliegende start met NEN 7510 dankzij deze complete import én de juiste ondersteuning.

LEES MEER

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Zenya

Meer weten over Zenya solutions?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.