nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze business solution voor je werken

Implementatie, configuratie én training: de meest efficiënte weg om een goede start te maken met de aangekochte Zenya module(s)

Met een plan van aanpak op maat laten we Zenya optimaal aansluiten bij jouw organisatie en doelstellingen

Dankzij onze brede ervaring denken we kritisch mee over de beste implementatie voor jouw organisatie

Implementatie, configuratie én training

De juiste implementatie en configuratie van Zenya is cruciaal om het maximale uit de software te kunnen halen. Hiervoor is specialistische kennis nodig, die de meeste organisaties niet zelf in huis hebben. Onze consultants hebben al vele Zenya implementaties verzorgd, waardoor zij efficiënt te werk gaan en goed op de hoogte zijn van alle aandachtspunten. Dankzij hun brede ervaring laten ze Zenya optimaal aansluiten bij de algemene en specifieke processen binnen je organisatie.

Om een vloeiende overgang van implementatie en configuratie naar ingebruikname te verzekeren, is het zeker zo belangrijk om medewerkers te trainen. Daarom zijn trainingen voor applicatiebeheerders, coördinatoren en documentbeheerders een vast onderdeel van deze business solution.

Samen aan de slag

Een geoliede implementatie is teamwork en vraagt om een projectteam, bestaande uit een inhoudsdeskundige, functioneel applicatiebeheerder en IT-specialist (eventueel op afroep). Bij aanvang van het traject kijken we heel goed naar jouw organisatie. We maken een plan van aanpak op maat, een planning met mijlpalen en we bespreken welke stappen we allemaal doorlopen. Ook brengen we nauwkeurig in kaart welke resources benodigd zijn voor de implementatie. Onze consultant bewaakt de voortgang van het proces, zodat we samen met jou de gestelde planning en doelstellingen tijdig kunnen realiseren.

Zo gaan we te werk

Het totale implementatietraject bestaat uit twaalf stappen,  die zijn verdeeld over drie fases: voorbereiding, uitvoering en afronding. Op regelmatige basis plannen we werksessies en bijeenkomsten met het projectteam, waarin de werkzaamheden worden doorgenomen en de inrichtingskeuzes toegelicht. De bijeenkomsten en de werkzaamheden worden deels op locatie en deels remote uitgevoerd.

Hoe lang het totale implementatietraject in beslag neemt, hangt onder meer af van de afgenomen module(s), de beschikbaarheid van het projectteam, de helderheid van de processen en de beschikbaarheid van de juiste resources. Voor de afronding trainen we de gebruikers. Na het afronden en evalueren van de totale implementatie draagt de consultant de verantwoordelijkheden over aan de servicedesk en de accountmanager, die beschikbaar zijn voor ondersteuning.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Wat maakt deze solution uniek?

  • Je kunt rekenen op een efficiënt implementatieproces op basis van gedegen kennis en best practices
  • Je hebt toegang tot tactische en operationele ondersteuning van breed georiënteerde consultants
  • Zodra alle stappen doorlopen zijn, kunnen eindgebruikers direct aan de slag met een effectieve en optimaal functionerende Zenya installatie

Wat krijg je specifiek van ons?

Efficiënt implementatieproces

Een efficiënte implementatie en configuratie van de aangeschafte Zenya module(s) op een wijze die past bij je organisatie.

Projectplanning en begeleiding

Onze consultant bewaakt de projectplanning en begeleiding en de voortgang van het volledige implementatietraject.

Inclusief hands-on trainingen

De business solution is standaard inclusief een hands-on gebruikerstraining voor applicatiebeheerders, coördinatoren en documentbeheerders.

Meer weten over deze business solution?

De business solution Consultancy bij Implementatie is ontwikkeld voor organisaties die met één of meerdere Zenya modules gaan werken en een goede start willen maken met de software. 

Wil je meer weten over deze business solution? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kirsten van Blijswijk - Business consultant - Zenya by Infoland

Waarom gebruiken anderen deze solution?

  • Dankzij de vele implementaties die onze consultants in meerdere branches en bij allerlei organisaties hebben gedaan, weten we precies wat voor jouw organisatie wel en niet werkt
  • We hebben al honderden implementaties gedaan, dus we werken super efficiënt en we garanderen dat we onze deadlines halen en afspraken nakomen

Meer weten over Consultancy bij Implementatie?

Ben je geïnteresseerd in de Zenya solutions en wil je meer weten over één of meerdere oplossingen? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie.