nlenbe-nlsvdaDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Ook het monitoren en beheersen van alle risico’s wordt gemakkelijker. Dashboards geven een helder inzicht in de oorzaken en gevolgen van risico’s waardoor je snel en eenvoudig de juiste maatregelen treft. Heb je eenmaal het gewenste niveau bereikt, dan helpt Zenya RISK jou dit ook vast te houden. Zo breng je risicovolwassenheid binnen jouw organisatie naar een heel nieuw level.

Dashboarding binnen de Zenya Software Suite

Identificeren

Breng organisatiebreed alle risico’s eenvoudig en overzichtelijk in kaart.

Evalueren

Analyseer het risico en bepaal de impact en omvang ervan.

Beheersen

Neem preventieve en schadebeperkende maatregelen.

Monitoren

Bewaak de risico’s en beheersmaatregelen en stuur waar nodig bij.

Meteen zien wat Zenya RISK voor jou en jouw organisatie betekent?

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met risicomanagement in verschillende branches. Wij kunnen best practices met je delen waarmee jij direct aan de slag kunt.

Start vandaag nog met in control zijn over de risico’s dankzij krachtige risicomanagement software. Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Het portaal van de Zenya Software Suite
Groepen in een dashboard binnen Zenya Kwaliteitsmanagement Software

GRC; eenvoudig compliant dankzij overzichtelijke risicoanalyse software

Als organisatie moet je natuurlijk voldoen aan diverse wet- en regelgeving. Overzicht op en inzicht in de uitdagingen op het gebied van governance, risk en compliance (GRC) zijn essentieel. Zenya RISK biedt mogelijkheden voor risicoanalyse en het uitzetten en bewaken van beheersmaatregelen, die jou de regie geven.

De risicomanagement software verbindt het volledige risk en control framework, zodat jij altijd een duidelijk beeld hebt. Hierdoor weet je als organisatie op ieder moment waar je staat en waar verbetering wenselijk of zelfs nodig is.

Als organisatie grip krijgen op risico’s stelt je in staat om te excelleren. Risico’s worden kansen waarmee doelen behaald kunnen worden.”

Verhoog risicobewustzijn met risicodialogen

Risico’s identificeren is één, maar het is net zo belangrijk om regelmatig te checken of je nog steeds de juiste risico’s beheerst. De wereld verandert in rap tempo; nieuwe risico’s kunnen altijd ontstaan en risico’s die nu weinig impact hebben kunnen zomaar kritisch worden, maar ook andersom. Het regelmatig uitvoeren van evaluatiesessies zorgt ervoor dat je in control bent én blijft.

Door deze sessies in groepen te doen met ondersteuning vanuit risicomanagement software, blijft het voor iedereen behapbaar én kun je gezamenlijke besluiten nemen. Zo wordt een risico-evaluatie een echte risicodialoog, wat niet alleen het resultaat, maar ook het risicobewustzijn bevordert.

Zenya risicoevaluatie sessie

Risico’s beheersen als onderdeel van ieders dagelijkse werk, verweven door de hele organisatie. Dat is Integraal Risicomanagement.”

Integraal Risicomanagement (IRM) als drijfveer van succes

Met risicomanagement ben je als organisatie in control over de risico’s van nu. Maar in control blijven, ook in de toekomst, vergt een stapje extra. Het is belangrijk om in te spelen op verandering en risico’s integraal mee te nemen in dagelijkse beslissingen.

Risico’s moeten daarvoor op alle niveaus, zowel strategisch als operationeel, de juiste aandacht krijgen en onderdeel worden van ieders werk. Dat noemen we Integraal Risicomanagement (IRM), dat als ultiem doel besturing en beheersing van risico’s heeft, zonder dat het gevoel van afvinken en administratieve last ontstaat.

Risicomanagement software moet hierbij iedereen ondersteunen, in elke situatie. Dus hoe risicovolwassen jouw organisatie ook is, net startend met risicomanagement of wanneer je risico’s al proactief beheerst, Zenya RISK is voor iedereen geschikt. Met alle voorkomende risicocategorieën en ondersteuning voor uiteenlopende doelgroepen, van riskmanagers tot auditoren en van professionals op de werkvloer tot topmanagement en externe stakeholders.

Om risico’s integraal te kunnen managen, kun je de Zenya RISK risicomanagement software hiervoor uitbreiden met andere modules van de Zenya Software Suite. Zo ontstaat een krachtig en centraal systeem waarmee je helemaal in control bent en het behalen van jouw doelen ineens een stuk dichterbij is.

Waarom Integraal Risicomanagement software ook voor jou gaat werken!

  • Waardevol voor iedereenOndersteun zowel de mensen die dagelijks bezig zijn met risicomanagement (2nd en 3rd line) als de medewerkers op de werkvloer (1st) om risico’s ook écht te beheersen.
  • Ondersteunt alle relevante activiteiten en takenVoer risicoanalyses, control tests en periodieke checks en audits uit. Registreer incidenten, volg ze op en analyseer ze met de juiste tools.
  • Helpt organisaties te groeienStart vanuit je doelen, ongeacht de risicovolwassenheid van de organisatie. Zenya helpt bij het creëren van een betrouwbare en transparante organisatie.
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtiefZenya is na enige configuratie direct door iedereen te gebruiken. Het is laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en overal beschikbaar.
Icoon Veiligheid - Zenya Kwaliteits- en Risicomanagement Software

SaaS; veilig en betrouwbaar

Alles op orde met SaaS - Van updates tot onderhoud

Zenya RISK via SaaS

Zenya is een SaaS-oplossing. Oftewel: Software as a Service. Dit betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met het (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie, dit regelen wij voor je. Van updates tot onderhoud, wij garanderen dat jij het beste kwaliteitsmanagementsysteem krijgt dat altijd beschikbaar is.

Wij gaan voor topkwaliteit

Om ons scherp te houden én onze kwaliteit aantoonbaar te maken, zijn wij ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Bovendien laten we onze operationele kwaliteit, processen en beheersmaatregelen jaarlijks verifiëren door DNV GL.

Vraag de brochure over Zenya RISK aan

Benieuwd hoe Zenya RISK jouw organisatie helpt om risico’s om te zetten in kansen? Je leest er alles over in de brochure. 

Zenya brochure kwaliteits- en risicomanagement

Kies eenvoudig de risicomanagement software die bij jouw organisatie past

Sta jij op het punt om een risicomanagement systeem aan te schaffen voor jouw organisatie? En wordt het tijd om een aantal leveranciers uit te nodigen voor een demonstraties? 

Dan is dit het moment om na te denken over de eisen en wensen waar je extra op wilt letten in de selectie van de incident management software.

Wij hebben een checklist samengesteld die jou helpt om jouw top 3 leveranciers te vergelijken en te komen tot de keuze voor het pakket dat het beste bij jouw organisatie past.

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.

Ontdek onze andere modules

Zenya DOC - Module logo full-color

Document
management


De juiste informatie snel beschikbaar


Interactieve documenten voor een perfecte gebruikservaring


Volledige kwaliteitsborging en feedback loop


Eenvoudig kennis delen met externen


Altijd en overal beschikbaar met de Search App


Lees meer
Zenya FLOW - Module logo full-color

Incident
management


Voor uiteenlopende signalen, binnen en buiten de organisatie


Flexibele workflows, eenvoudig op te zetten en uit te voeren


Waardevolle rapportages en analyses


Acties voor individuen en teams


Altijd en overal melden met de Capture App


Lees meer
Zenya CHECK - Module logo full-color

Audit
management


Voor audits, checks, inspecties en onderzoeken


Vragenlijsten voor intern en extern gebruik


Voor uitvoering van het volledige auditproces


Acties voor individuen en teams


Lees meer