nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze oplossing voor je werken

Medewerkers beschikken altijd over de meest actuele informatie. Ze hebben vanaf elke locatie toegang tot informatie via Zenya Apps en Webshare

Het documentbeheerbeleid en -proces van jouw organisatie is altijd op orde. Je bent compliant en voldoet aan de wet- en regelgeving

Jij behoudt de regie over het documentmanagement. Je hebt dankzij Zenya een duidelijk inzicht en overzicht. Zo ben je altijd klaar voor een audit!

Vlot aan de slag met jouw DMS

Als kwaliteitsmanager in de zorg sta je voor de uitdaging dat alle protocollen en documenten up-to-date en eenvoudig toegankelijk moeten zijn voor medewerkers. Dit vraagt om een helder beheerbeleid en een uniforme, centrale opslag van (kwaliteits-)documentatie. Het opstellen en borgen van zo’n beleid, maar ook het creëren van draagvlak en bewustzijn rondom het belang van documentmanagement, kan een flinke uitdaging zijn.

Bij Infoland herkennen we deze uitdagingen, dankzij onze jarenlange ervaring in de zorgsector. Een documentmanagementsysteem (DMS) zorgt voor het efficiënter inrichten en beheren van documenten en informatiestromen. Met onze oplossing zetten we, afgestemd op jouw wensen, snel het beleid en de oplossing op voor jouw organisatie. Daarnaast ondersteunen we je in de uitrol van de nieuwe werkwijze om het draagvlak binnen je organisatie te vergroten. Binnen no-time is de nieuwe werkwijze realiteit, heb jij het overzicht, houd je de regie én vinden jouw collega’s laagdrempelig de actuele informatie die ze nodig hebben.

Efficiënt, tijdbesparend en veilig werken

Wanneer je gebruikmaakt van onze documentmanagementoplossing, vereenvoudig je het beheerproces en maak je inzichtelijk wat de actuele status van de kwaliteitsdocumentatie is. Deze informatie is zo op verschillende plekken te raadplegen voor jouw collega’s. Onze oplossing is heel flexibel in het aanbieden van documentatie. Er zijn veel mogelijkheden om aan te sluiten bij het moment en de locatie waar een zorgprofessional de informatie nodig heeft – en dit in een beschermde, afgeschermde oplossing.

Met onze documentmanagementoplossing voldoe je eenvoudig aan de vereiste beveiligingsmaatregelen en toegangscontroles. Zo voorkom je ongeoorloofde toegang zonder  in te leveren op de flexibiliteit. Doordat informatie op een efficiënte manier beheerd wordt, bespaar je ook veel tijd: jij aan de beheerkant, en collega’s als ze naar de informatie op zoek gaan. Wanneer je voor Zenya kiest, krijg je een volwassen oplossing waarop je volledig kunt vertrouwen.

Ook aan de slag met deze oplossing?

Wil je het documentmanagement in jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor documentmanagement in Zenya toe te lichten.

Documentmanagement - DOC slim zoeken

Hoe doen we dat precies?

Hieronder lees je kort hoe we te werk gaan als je kiest voor onze documentmanagementoplossing. 

Kickstart

Onze consultant neemt contact met jou op om de kickstart in te plannen. Hierin wordt de complete oplossing met je doorgesproken en worden jouw wensen voor de configuratie geïnventariseerd. Zo heb jij een gedetailleerd beeld én heeft de consultant de juiste informatie voor het finetunen van de oplossing voor jouw organisatie. 

Instructie key-users

De oplossing is eenvoudig in gebruik, maar graag helpen we een extra handje. Via korte en laagdrempelige instructies kunnen jouw key-users binnen no-time aan de slag.

Oplevering oplossing

Gebaseerd op de informatie uit de kickstart configureert de consultant de oplossing. Met onze expertise worden in no-time de verschillende elementen klaargezet voor gebruik. Zo beschik je snel over jouw complete oplossing.

Online hulp

Heb je na de ingebruikname van de oplossing nog vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij jouw functioneel beheerder. Dankzij onze expertise beantwoorden wij snel je vragen en voeren we wijzigingen door in de oplossing. Zo houd jij de volledige focus op de inhoud!

Wat zeggen andere zorgorganisaties over deze oplossing?

“Zenya was als SaaS-applicatie voor ons een logische keuze. Het is een gebruiksvriendelijke omgeving en goed te integreren met intranet. Alles is zo terug te vinden op één centrale plek.”

Henri Pijnappels
Projectleider bij Dichterbij
Dichterbij gaat voor duurzaam documentbeheer met Zenya

“Als medewerkers iets willen opzoeken, dan kunnen ze dat heel snel via de handige zoekfunctie. Bijvoorbeeld wanneer ze snel een instructie willen checken. Dit werkt voor iedereen efficiënter en prettiger.”

Inge Ronchetti
Hoofd Functieonderzoek bij Spine & Joint Centre
Spine & Joint Centre blij met Zenya

  • Het is gratis én je zit nergens aan vast
  • Bij jou op locatie, of online
  • Ontdek de talrijke mogelijkheden

Persoonlijke demo aanvragen

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op.