nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Zo bouwen wij software Samen met jou

Zenya Software voor Kwaliteits- en Risicomanagement - Favicon

Software ontwikkelen die organisaties en professionals écht verder helpt, is wat we doen bij Infoland en dat al ruim 20 jaar. We hebben daarbij heel bewust gekozen voor het ontwikkelen van standaard software.  Omdat inmiddels honderden organisaties gebruik maken van onze software, hebben we de slagkracht om deze snel door te ontwikkelen en bij die doorontwikkeling luisteren we goed naar de input en feedback van onze klanten. En dat resulteert weer in updates waar iedere klant van kan profiteren.

Omdat organisaties in een steeds hoger tempo te maken krijgen met nieuwe uitdagingen en ook de technologische ontwikkelingen steeds sneller gaan, hebben wij gekozen voor een ontwikkelmethodiek die wendbaarheid vooropstelt. We werken volgens Agile Scrum en zijn daardoor in staat om snel in te springen op nieuwe inzichten. Onze ontwikkelplanning ligt niet jaren of maanden van tevoren vast. In plaats daarvan werken we met korte iteraties van twee weken. Dit geeft ons elke 14 dagen weer de mogelijkheid om te leren van feedback, kunnen we prioriteiten bijstellen en we precies dat doen waarmee we onze klanten het meeste vooruithelpen.

Software bouwen via Agile Scrum methodiek

Wij betrekken onze klanten graag in dit proces. Ben je klant van Infoland, en heb je een idee over hoe de software nóg beter kan? Dan kun je dat delen met onze actieve gebruikers community. Samen bepalen we welke ontwikkelingen het meest van belang zijn. Zodra we echt aan de slag gaan met een ontwikkeling, betrekken we groepjes toekomstige gebruikers bij ons werk. Door je in een vroeg stadium te laten klankborden óf te laten proefdraaien met onze software, draag je direct bij aan een eindresultaat wat perfect aansluit op de praktijk.

Tijdens dit hele proces verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. We wachten niet met testen van de software totdat alles gereed is, integendeel. Elk ontwikkelteam heeft een aantal ervaren test engineers en op basis van een risico-inschatting bepalen zij welke testactiviteiten nodig zijn. Zo zorgen zij ervoor dat deze ook daadwerkelijk worden uitgevoerd voor het einde van de sprint. Vervolgens gaan ze nog een stap verder en zorgen zij er ook voor dat onze testrobots de test voortaan iedere nacht kunnen blijven herhalen, waardoor we er echt zeker van kunnen zijn dat het goed is. Mochten er in de toekomst toch problemen ontstaan, dan komen we hier direct achter en kunnen we het probleem oplossen voordat jij er hinder van ondervindt.

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees meer
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees meer
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees meer
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees meer
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees meer

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.