nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze oplossing voor je werken

Een gebruiksvriendelijke, intuïtieve oplossing waarmee iedereen kan werken. Onze ISMS software werkt als single source of truth. Je beschikt altijd over up-to-date informatie

Met realtime dashboards krijg je inzicht in de status van risico’s en maatregelen. Signaleer proactief potentiële risico’s en zwakke plekken in je informatiebeveiliging

Zenya faciliteert een duidelijk eigenaarschap van assets, risico’s en maatregelen. Je krijgt een overzicht van relevante normkaders en bewijslast. Zo voldoe je aan de wet- en regelgeving

ISMS geborgd op één centrale plek

Om informatiebeveiliging effectief te borgen in je organisatie, moet het breed gedragen worden. Met de ISMS oplossing in Zenya creëer je bewustwording rondom informatieveilig gedrag in alle lagen van de organisatie. Zo krijg je meer tijd en ruimte om strategische beslissingen te nemen en jouw organisatie te beschermen tegen potentiële dreigingen. Doordat automatisering de handmatige taken rondom informatiebeveiliging verlicht, kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

Met de ISMS oplossing in Zenya krijg je een totaaloplossing op één centrale plek, die geldt als single source of truth. Jouw collega’s kunnen eenvoudig datalekken melden, informatie vinden en makkelijk inzicht verkrijgen in de status van openstaande acties.

Om informatieveilig gedrag onder de aandacht te brengen en te houden, bieden we als onderdeel van deze oplossing ook een bewustwordingscampagne aan die je breed kunt uitzetten in jouw organisatie.

Snel aan de slag

Onze oplossing ondersteunt alle facetten van een ISMS en is snel in gebruik te nemen. Gebaseerd op onze expertise en ervaringen in de zorg hebben we de verschillende ISMS elementen als standaard samengevoegd in deze oplossing. Onder begeleiding van jouw Infoland consultant stemmen we de wensen met je af, waarna jij direct aan de slag kunt met de inhoud en het borgen van informatiebeveiliging in jouw organisatie.

Maak gebruik van de ervaring van onze specialisten - Business Solution Functioneel Beheer - Zenya by Infoland

Onze ISMS oplossing stelt jouw organisatie in staat om:

  • Snel jouw informatiebeveiligingsbeleid te borgen.
  • Verwerkingen te registreren en beoordelen met een standaard PIA.
  • Audits, risico’s en checks op te starten.
  • Met behulp van een standaard set van de NEN 7510 risico's en maatregelen in kaart brengen.

Ook aan de slag met deze oplossing?

Wil je ISMS in jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om onze ISMS oplossing verder toe te lichten.

Mockup - Kwaliteitsmanagement - Zenya Portaal

Hoe doen we dat precies?

Hieronder lees je kort hoe we te werk gaan als je kiest voor onze ISMS oplossing. 

Kickstart

Onze consultant neemt contact met jou op om de kickstart in te plannen. Hierin wordt de complete oplossing met je doorgesproken en worden jouw wensen voor de configuratie geïnventariseerd. Zo heb jij een gedetailleerd beeld én heeft de consultant de juiste informatie voor het finetunen van de oplossing voor jouw organisatie.

Instructie key-users

De oplossing is eenvoudig in gebruik, maar graag helpen we een extra handje. Via korte en laagdrempelige instructies kunnen jouw key-users binnen no-time aan de slag.

Oplevering oplossing

Gebaseerd op de informatie uit de kickstart configureert de consultant de oplossing. Met onze expertise worden in no-time de verschillende elementen van de ISMS oplossing klaargezet voor gebruik. Zo beschik je snel over jouw complete oplossing.

Online hulp

Ook na ingebruikname kunnen er vragen ontstaan. Hiervoor kun je terecht bij jouw functioneel beheerder. Dankzij onze expertise beantwoorden wij snel je vragen en voeren we wijzigingen door in de oplossing. Zo houd jij de volledige focus op de inhoud!

Wat zeggen andere zorgorganisaties over deze oplossing?

“Dankzij Zenya hebben wij een up-to-date import van de normkaders en maatregelen in onze eigen omgeving. Dankzij de compliance tool zie ik nu in één oogopslag waar onze risico’s zitten en waar we in control zijn.”

Lourens Dijkstra
CISO bij Lentis
Lourens Dijkstra - Lentis GGZ

“Wij zijn fan van Zenya omdat het echt een geïntegreerd verhaal biedt. Zorgorganisaties zijn vaak op zoek naar een totaaloplossing om hun kwaliteitsverhaal te ondersteunen. Wij raden Zenya dan ook altijd als eerste aan.”

Pauline Bossuyt
Consultant bij RS health (Infoland partner)
Kwaliteitssysteem Zenya verbetert kwaliteit van zorg bij Apagè

  • Het is gratis én je zit nergens aan vast
  • Bij jou op locatie, of online
  • Ontdek de talrijke mogelijkheden

Persoonlijke demo aanvragen

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op.