nlenbe-nldksefrDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Met Zenya CHECK, het slimme audit management systeem, borg je dit hele proces. Je wordt hierin ondersteund door overzichtelijke planningen, automatische taakschema’s inclusief meldingen en duidelijke rapportages. Daarbij kun je de focus leggen op een specifieke norm, periode of afdeling voor een optimale ondersteuning van je volledige compliance management.

Zenya CHECK vragenlijsten

Flexibel inzetbaar

Je kunt werken met diverse type vragenlijsten, checklists en onderzoeken. Zo identificeer je snel verbeterkansen.

Checks

Maak eenvoudig vragenlijsten voor periodieke controle van kwaliteitsnormen en veiligheidseisen.

Audits

Voer systematisch en gedisciplineerd onderzoek uit en borg hierdoor goed en betrouwbaar functioneren.

Acties uitzetten

Iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt dankzij overzichtelijke acties en taken, individueel of per team. 

Meteen zien wat Zenya CHECK voor jou en jouw organisatie betekent?

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met auditmanagement in verschillende branches. Wij kunnen best practices met je delen waarmee jij direct aan de slag kunt.

Start vandaag nog met controle krijgen en houden op kwaliteit en veiligheid. Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Het portaal van de Zenya Software Suite
Zenya CHECK - vragenlijst invullen

Voldoe aan normen met een gedegen auditproces

Je moet altijd kunnen vertrouwen op alle onderdelen van je bedrijfsprocessen. Een afwijking door een te late, slechte of zelfs niet uitgevoerde kwaliteitscontrole kan grote gevolgen hebben. Het is niet voor niets dat er binnen diverse branches wordt gewerkt met normeringen zoals ISO- of NEN-normen. Voor het behalen en behouden van deze normen moet je regelmatig een officiële audit ondergaan. Met een gedegen proces van interne audits en checks, ondersteund vanuit audit management software, ben je hierop goed voorbereid.

Zenya CHECK is een laagdrempelig audit management systeem waarmee checklists en vragenlijsten eenvoudig gemaakt en met regelmaat ingevuld kunnen worden. Maak taakschema’s zodat taken automatisch bij de juiste medewerkers op het vizier komen; zo mis je nooit meer een meting of inspectie. Uiteraard kan elke audit of check gestructureerd in audit management software Zenya CHECK worden vastgelegd, inclusief het doel en de normen of kaders die van toepassing zijn.

Je voegt eenvoudig verbetermaatregelen toe, na het uitvoeren van bijvoorbeeld een ri&e checklist, en zet deze uit bij de verantwoordelijke personen. De overzichtelijke planning die de Zenya CHECK audit management tool biedt, zorgt ervoor dat je geen deadline mist.

Hoe gemakkelijker het audit management systeem werkt, hoe meer professionals er met plezier mee zullen werken.”

Verbind conclusies aan data uit vragenlijsten en interne audits

Uit ingevulde vragenlijsten en checklists komen data. Zenya CHECK audit management software biedt met realtime dashboards inzicht in en overzicht op deze data, zodat je altijd de status en voortgang kunt controleren. Krachtige rapportages zorgen ervoor dat je controle houdt op veiligheid en kwaliteit.

Zenya CHECK stelt jou in staat om gericht op zoek te gaan naar verbetermogelijkheden. Het verzamelen van data in combinatie met observaties en checks maakt vergelijken met eerdere periodes eenvoudiger dan ooit. De conclusies die je hieruit kunt trekken, zijn de basis voor structurele verbeteringen.

Algemeen - Zenya - dashboard1
Koppel objecten met de kaartenbak functionaliteit in Zenya

Audits afnemen wordt gemakkelijker met vaste objecten

Veel checks en vragenlijsten binnen het audit management systeem zijn te koppelen aan vaste objecten. Denk aan inspecties en onderhoud van machines, onderzoek naar leveranciers en klanten of een tevredenheidsonderzoek bij een bepaalde afdeling.

Deze objecten (machines, contracten, afdelingen etc.) kun je eenvoudig en eenmalig vastleggen in de kaartenbak van Zenya, waarna deze objecten keer op keer te koppelen zijn aan taken. Ook kun je een taakschema maken voor een object, dan krijg je automatisch een melding wanneer het weer tijd is voor een check.

Icoon Veiligheid - Zenya Kwaliteits- en Risicomanagement Software

SaaS; veilig en betrouwbaar

Alles op orde met SaaS - Van updates tot onderhoud

Zenya CHECK via SaaS

De audit management software Zenya CHECK is een SaaS-oplossing. Oftewel: Software as a Service. Dit betekent dat jij je niet bezig hoeft te houden met het (technisch) beheer en beveiliging van de applicatie, dit regelen wij voor je. Van updates tot onderhoud, wij garanderen dat Zenya CHECK altijd beschikbaar is.

Wij gaan voor topkwaliteit

Om ons scherp te houden én onze kwaliteit aantoonbaar te maken, zijn wij ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Bovendien laten we onze operationele kwaliteit, processen en beheersmaatregelen jaarlijks verifiëren door DNV GL.

Meer weten over software voor audit management en compliancy?

De brochure over Zenya CHECK laat zien hoe jij sneller en efficiënter audits en checks kunt uitvoeren met een slim audit management systeem.

Meer weten? Vraag de brochure aan.

Benieuwd wat Zenya CHECK
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees meer
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees meer
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees meer
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees meer
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees meer