nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze oplossing voor je werken

Medewerkers kunnen altijd en overal eenvoudig incidenten melden vanuit hun primaire systeem. Of ze nu op kantoor werken, onderweg zijn of aan het bed staan

Afhandelaars en stakeholders krijgen inzicht in incidenten dankzij heldere rapportages en overzichtelijke dashboards, zonder de privacy van cliënten in gevaar te brengen

Het systeem houdt de organisatie scherp, door proactief te wijzen op openstaande acties. De PDCA-cyclus van incidentmelden en verbeteren wordt zo geborgd

Een betrouwbare, integrale incidentmanagementoplossing

Het creëren van een veilige meldcultuur is lastig. Wanneer incidenten niet of niet voldoende gemeld worden, blijven niet alleen verbeterkansen liggen, maar loop je ook het risico dat de kwaliteit van de zorg afneemt.

Bij Infoland begrijpen we de complexiteit van incidentmanagement in de zorg, dankzij meer dan 25 jaar ervaring. Met Zenya krijg je een betrouwbare en integrale oplossing om de kwaliteit van de zorg te borgen voor de zorgprofessionals en cliënten in jouw organisatie. Zo breng (én houd) je de kwaliteit op hoog niveau door de registratie, afhandeling en analyse van (bijna)incidenten.

Geautomatiseerd incidentmanagement

Met Zenya kunnen medewerkers direct melden vanuit hun eigen primaire systeem – of dat nu een intranet platform of het ECD (Elektronisch Cliëntendossier) is. Afhandelaars en stakeholders krijgen zicht op de gemelde incidenten dankzij heldere rapportages en realtime dashboards, die je met één druk op de knop genereert. 

Onze oplossing gaat jou veel tijd besparen, want het proces rondom incidentmanagement gebeurt voortaan automatisch. Zenya wijst jou en je betrokken collega’s proactief op openstaande acties, zodat de afhandeling van incidenten soepel verloopt. De PDCA-cyclus rondom incidentmanagement wordt zo volledig geborgd in jouw organisatie.

Ook aan de slag met deze oplossing?

Wil je het incidentmanagement in jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Vraag dan hier meteen een gratis demo aan. We gaan graag met je in gesprek om onze incidentmanagementoplossing verder toe te lichten.

Mockup - Incidentmanagement - FLOW melden

Hoe doen we dat precies?

Hieronder lees je kort hoe we te werk gaan als je kiest voor onze incidentmanagementoplossing. 

Kickstart

Onze consultant neemt contact met jou op om de kickstart in te plannen. Hierin wordt de complete oplossing met je doorgesproken en worden jouw wensen voor de configuratie geïnventariseerd. Zo heb jij een gedetailleerd beeld én heeft de consultant de juiste informatie voor het finetunen van de oplossing voor jouw organisatie. 

Instructie key-users

De oplossing is eenvoudig in gebruik, maar graag helpen we een extra handje. Via korte en laagdrempelige instructies kunnen jouw key-users binnen no-time aan de slag.

Oplevering oplossing

Gebaseerd op de informatie uit de kickstart configureert de consultant de oplossing. Met onze expertise worden in no-time de verschillende elementen klaargezet voor gebruik. Zo beschik je snel over jouw complete oplossing.

Online hulp

Heb je na de ingebruikname van de oplossing nog vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij jouw functioneel beheerder. Dankzij onze expertise beantwoorden wij snel je vragen en voeren we wijzigingen door in de oplossing. Zo houd jij de volledige focus op de inhoud!

Wat zeggen andere zorgorganisaties over deze oplossing?

“Wij hebben workflows aangemaakt voor ICT-meldingen, datalekken, incidenten, reparaties en ideeën voor verbetering. Iedereen kan nu makkelijk een melding maken. Je kan zelfs via je telefoon een foto maken, doorsturen, en klaar!”

Inge Ronchetti
Hoofd Functieonderzoek bij Spine & Joint Centre
Spine & Joint Centre blij met Zenya

“Wij zetten het incidentmeldingssysteem heel breed in. We kunnen overal zelf een flow aan koppelen zodat de juiste mensen op de hoogte worden gebracht. Zij kunnen dan op hun beurt beslissen of een verdere analyse nodig is en wat de actiepunten zijn.”

Johan Engels
ICT-manager bij Heilig Hartziekenhuis
Johan Engels, ICT-manager in het Heilig Hartziekenhuis in Lier

  • Het is gratis én je zit nergens aan vast
  • Bij jou op locatie, of online
  • Ontdek de talrijke mogelijkheden

Persoonlijke demo aanvragen

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op.