nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Support

Wij staan voor je klaar

Zenya Beeldmerk Transparant

De software van Infoland is eenvoudig in gebruik en storingen komen weinig voor. Juist daarom wil je kunnen rekenen op goede en vriendelijke ondersteuning op het moment dat je wél een vraag hebt of een storing ervaart. Wij begrijpen dit. Daarom investeren wij al meer dan 15 jaar in een betrouwbare en professionele supportafdeling. Daarnaast kun je als klant gebruikmaken van de Infoland Community, hét online platform waar je al je vragen stelt over onze software en relevante supportartikelen en trainingen kunt vinden.

Over de afdeling support

Maak jij gebruik van onze software en heb je een vraag, probleem of loop je tegen een storing aan?
Dan kun jij rekenen op de professionele ondersteuning door onze medewerkers van Support. Onze collega’s weten waar ze het over hebben en gaan altijd tot het uiterste om je te helpen.

Heb je een vraag over onze software? Bezoek dan eens de Infoland Community. De kans is groot dat je het antwoord op je vraag hier gaat vinden. De Community bevat veel waardevolle supportartikelen en trainingen die door de afdeling Support geschreven worden. Daarnaast kun je hier ook eenvoudig je vraag stellen. De medewerkers van Support én onze community – die inmiddels meer dan 2200 leden telt – helpen je graag aan een antwoord.

Wanneer je een technische vraag hebt of een storing in de software ervaart, wil je dit natuurlijk direct kunnen melden bij ons. Dit kun je eenvoudig en snel doen op jouw persoonlijke Mijn Infoland pagina. Ook vind je hier een dashboard met een overzicht van jouw meldingen, de status hiervan en andere relevante informatie voor jou en je organisatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij houden van duidelijkheid. In onze Service Level Description lees je precies hoe wij onze Support afdeling georganiseerd hebben en wat wij doen om iedere klant een hoog servicelevel te kunnen bieden.

Het waarborgen van kwaliteit

De kwaliteit van onze afdeling Support staat voorop. Daarom vragen wij onze klanten om feedback te geven nadat we een melding hebben opgelost. In 2021 ontvingen we in totaal 12000 meldingen; 2233 meldingen werden beoordeeld door onze klanten, van deze meldingen zijn er 2210 afgesloten met een positieve beoordeling. Met een klanttevredenheid van 99% kunnen we dus concluderen dat we er bijna altijd in slagen de juiste hulp te bieden.

Ben je toch ontevreden? Dan horen wij dat graag. Wij vinden het belangrijk om continu te leren en te verbeteren. De medewerkers van Support nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen tot een oplossing te komen.

Contact

Je kunt 24/7 terecht op de Infoland Community. Daarnaast kun je je technische vragen en storingen direct melden via mijn.infoland.nl.

Wil je liever direct contact hebben met onze collega’s van Support? Dan kun je ons op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereiken via:

T +31 (0)40 848 58 48
E steluwvraag@infoland.nl

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Gratis demo beschikbaar

Zelf zien wat Zenya voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan.

Vijf unieke oplossingen

Eén krachtige software suite voor kwaliteits- en risicobeheer
Zenya-Module-Doc-A-op-wit_130x40px_72DPI

Efficiënt documenten beheren en verspreiden vanaf een centrale locatie.

Lees meer
Zenya-Module-Flow-A-op-wit_130x40px_72DPI

Eenvoudig incidentmanagement en workflows opzetten.

Lees meer
Zenya-Module-Check-A-op-wit_130x40px_72DPI

Verbeterpotentieel ontdekken dankzij audits, checks en vragenlijsten.

Lees meer
Zenya-Module-Risk-A-op-wit_130x40px_72DPI

Operationeel in control zijn en strategische risico’s omzetten in kansen.

Lees meer
Zenya-Module-BOOST-A-op-wit_130x40px_72DPI

Versterk kwaliteits- en risicomanagement en betrek medewerkers.

Lees meer

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee.