nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Laat deze oplossing voor je werken

Maak werk van verbetermaatregelen door ze in de lijn te brengen en beleidsdoelen te vertalen naar praktische acties, zonder extra administratie

Je kunt snel aan de slag met een efficiënt systeem, dat je helpt om het eigenaarschap bij teams te beleggen en zelf het overzicht te houden

Creëer inzicht en overzicht van de verbetermaatregelen en laat eenvoudig zien welke resultaten er behaald zijn aan de hand van KPI’s

Verbeteren zonder extra administratie

Er zijn veel manieren te bedenken om binnen de langdurige zorg met verbeteren aan de slag te gaan. Maar als je er het maximale uit wil halen, is het fijn om hierin ondersteund te worden.  Door het eigenaarschap van verbeterprocessen te beleggen bij de teams binnen je organisatie, en door als KAM-manager het overzicht te behouden, wordt dit mogelijk. Zo zorg je ervoor dat iedereen het verbeteren zelf voelt en positief ervaart, in plaats van dat het voor je collega’s voelt als de zoveelste maatregel van bovenaf.

Zenya kan je uitstekend helpen als je werk wilt maken van verbeteren binnen jouw organisatie, zonder extra administratieve last. Met de oplossing leg je eenvoudig verbetermaatregelen vanuit verschillende bronnen (bijvoorbeeld incidenten en audits) vast in een centraal verbeterregister. Afhankelijk van de inhoud van de maatregel kunnen teams de verbetering zelf doorvoeren. Of je kunt het eigenaarschap hoger in de lijn beleggen en zo de impact vergroten. Doordat de effectiviteit van de maatregelen in kaart gebracht wordt aan de hand van de feedback van medewerkers, krijg je meteen inzicht in de verbeterkracht van jouw organisatie en kun je ondersteunen en bijsturen waar nodig.

KAM als ‘spin in het web’ bij verbeteren

Door overzicht te creëren met Zenya, krijgen ook teams inzicht in wat er allemaal gebeurt. Via heldere dashboards wordt duidelijk wat collega’s doen en kunnen ze van elkaar leren. Ook zie je een historie van gerealiseerde verbeteringen en kun je eenvoudig monitoren, bijsturen en verbeteringen aantoonbaar maken. Dat is belangrijk, zowel op de werkvloer als voor het management.

Als je met Zenya aan de slag gaat met verbeteren, opereer je als kwaliteitsfunctionaris als spin in het web. Je krijgt inzicht in de status van verbetermaatregelen, legt verbanden tussen maatregelen, prioriteert ze en je zorgt voor het nodige draagvlak. Met onze oplossing ondersteunen wij jou en de medewerkers bij het realiseren van veranderingen en het vergroten van de verbeterkracht. Samen werken we aan het creëren van een verbetercultuur, waarin elke zorgmedewerker met plezier werk maakt van verbeteringen en zo de kwaliteit van de zorg verhoogt.

Ook aan de slag met deze oplossing?

Wil je verbeteren in jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden rondom verbeteren in Zenya toe te lichten.

Mockup - Verbetermanagement - FLOW verbeteroverzicht

Hoe doen we dat precies?

Hieronder lees je kort hoe we te werk gaan als je kiest voor onze oplossing voor verbetermanagement.

Kickstart

Onze consultant neemt contact met jou op om de kickstart in te plannen. Hierin wordt de complete oplossing met je doorgesproken en worden jouw wensen voor de configuratie geïnventariseerd. Zo heb jij een gedetailleerd beeld én heeft de consultant de juiste informatie voor het finetunen van de oplossing voor jouw organisatie. 

Instructie key-users

De oplossing is eenvoudig in gebruik, maar graag helpen we een extra handje. Via korte en laagdrempelige instructies kunnen jouw key-users binnen no-time aan de slag.

Oplevering oplossing

Gebaseerd op de informatie uit de kickstart configureert de consultant de oplossing. Met onze expertise worden in no-time de verschillende elementen klaargezet voor gebruik. Zo beschik je snel over jouw complete oplossing.

Online hulp

Heb je na de ingebruikname van de oplossing nog vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij jouw functioneel beheerder. Dankzij onze expertise beantwoorden wij snel je vragen en voeren we wijzigingen door in de oplossing. Zo houd jij de volledige focus op de inhoud!

Wat zeggen andere zorgorganisaties over deze oplossing?

“Externe audits brachten altijd enorm veel stress met zich mee, zowel voor de kwaliteitsmedewerker als voor medewerkers. Zenya is makkelijk om te beheren én om mee te werken. Een aanwinst voor de hele organisatie.”

Inge Ronchetti
Hoofd Functieonderzoek bij Spine & Joint Centre
Spine & Joint Centre blij met Zenya

“We zijn met Zenya gestart om op een efficiënte wijze processen te verbeteren, die kwaliteit en veiligheid van zorg en medewerkerstevredenheid raken. Dit resulteert in minder tijdverlies en een optimaler resultaat.” 

Silvia van Gils
Senior adviseur/auditor bij Radboudumc
Kwaliteitssysteem Zenya verbetert kwaliteit van zorg bij Apagè

  • Het is gratis én je zit nergens aan vast
  • Bij jou op locatie, of online
  • Ontdek de talrijke mogelijkheden

Persoonlijke demo aanvragen

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op.