nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Wat is het Infoland Partner Netwerk?

Na meer dan 23 succesvolle jaren op de Nederlandse en Belgische markt, is nu de juiste tijd aangebroken om wereldwijd onze vleugels te spreiden. Onze markt leidende en gebruiksvriendelijke risico- en audit management software Zenya is nu beschikbaar voor internationale resellers.

Value-Added Resellers (VAR’s) sluiten nauw aan bij de visie van Infoland. Dit zijn altijd resellers met een solide track record in risk en/of audit management. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe internationale software resellers voor nieuwe mogelijkheden. Specifiek zoeken wij partners met interesse in SaaS reselling.

Is jouw bedrijf een internationaal software reseller bedrijf? Wellicht dat Zenya dan in jouw portfolio past.

Reseller worden van Zenya – Wat levert het precies op? 

Wanneer je deelneemt aan het Zenya software reseller programma en een Infoland partner wordt, krijg je toegang tot software die nieuwe zakelijke kansen creëert bij bestaande en toekomstige klanten. Bewezen software die bedrijven helpt uit te blinken in een steeds veranderende wereld. 

Bovendien zijn deze reseller mogelijkheden geen eenmalige transacties; ze creëren langdurige zakelijke relaties die terugkerende inkomsten genereren, zelfs nadat de eerste (consultancy) opdracht is voltooid. 

Reseller worden van Zenya bied jou een unieke kans om je als bedrijf te onderscheiden van andere reseller marktspelers. 

  • Uitbreiding van jouw bedrijfsaanbod 
  • Ontvang product ondersteuning van Zenya in alle verkoopfasen 
  • Profiteer van extra Zenya product training 

Waarom samenwerken met Infoland? 

We zijn een solide & stabiele zakenpartner

Infoland is een financieel veilig familiebedrijf dat software ontwikkelt. We zijn trots op ons succes, en we willen dit delen met de juiste affiliate partners. Wij weten wat het belangrijkst is voor onze klanten. Dus we maken niet alleen uitstekende software, maar we begrijpen ook volledig hoe organisaties in verschillende industrieën deze software gebruiken. 

Meer dan 1,3 miljoen eindgebruikers in alle segmenten wereldwijd

We hebben meer dan 500 klanten in zowel de gezondheidszorg (we zijn marktleider met 98% van alle ziekenhuizen in Nederland die onze software gebruiken) als in vrijwel alle andere markten. Onder de klanten die onze SaaS-producten gebruiken bevinden zich gevangenissen, luchthavens, energiebedrijven, scheepsbouwers, spoorwegmaatschappijen, landbouwcoöperaties en producenten van hoogwaardige voedingsmiddelen. Dit betekent dat meer dan 1,3 miljoen gebruikers elke dag op onze software vertrouwen. 

Deskundige kennis van de sector gecombineerd met operational excellence

Wij werken met bijna 100 collega’s vanuit kantoren in Nederland en België om onze software voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Onze mensen werken agile, oplossingsgericht en beschikken over de uitgebreide product- en marktkennis die nodig is om lastige vragen te beantwoorden en het giswerk uit complexe implementaties te halen.

Waarin verschilt Zenya van andere software? 

  • Zeer eenvoudig in gebruik – Onze interface, dashboards en apps maken onze tools het eenvoudigst in gebruik. 
  • Waardevol voor iedereen – Onze software is nuttig voor iedereen in de organisatie. Het is niet alleen voor de risico- en auditmanagers. 
  • Het is in hoge mate aanpasbaar (door eindgebruikers): Zakelijke gebruikers kunnen onze tools configureren om aan hun behoeften te voldoen zonder de hulp van hun IT-afdeling of het betalen voor toegevoegde diensten. 
  • Snel in gebruik te nemen: In tegenstelling tot andere oplossingen, voltooien de meeste Zenya implementaties binnen 30 tot 60 dagen. 
  • Wij zijn cloud-based: Ons SaaS-systeem biedt automatische systeemupdates en omvat klantenondersteuning.

Zenya – Het toonaangevende software platform

Bijblijven bij voortdurende veranderingen is een voorwaarde voor succes in een dynamische wereld; als organisatie, als team, en als professional. Dat is waar Zenya om de hoek komt kijken: jouw persoonlijke assistent voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement. Je kunt eenvoudig acties en taken starten of afronden in krachtige dashboards die in één oogopslag laten zien waar je staat en waar je nog kunt verbeteren. 

Zenya is de beste software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. Het is een modulair platform met alle tools die je maar kunt wensen. Vier modules, overtuigend op zichzelf en nog robuuster samen: 

Hoe word je een reseller voor Zenya?

Ben je een zakelijke reseller of overweeg je er een te worden? Wil je je onderneming laten groeien door je softwareportfolio uit te breiden? Wij zijn actief op zoek naar value-added resellers van software om toe te voegen aan ons partnerprogramma. We willen graag met je bespreken hoe de Zenya software je kan helpen om je zakelijke kansen te vergroten.

Vul het reseller aanvraagformulier in. Zeg ja!

Natuurlijk hebben we geprobeerd om je te voorzien van alle nodige informatie over wat het betekent om een Infoland partner en een Zenya reseller te zijn. Hopelijk is wat je nu weet genoeg voor je om te besluiten dat Zenya weleens de volgende briljante aanvulling op je portfolio zou kunnen zijn. 

Mochten er echter nog vragen onbeantwoord zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken we dan naar jouw mogelijkheden.

Heb je geen vragen meer en ben je er gewoon klaar voor om als officiële partner in het Infoland partnernetwerk met ons in zee te gaan? Laten we dan geen tijd verliezen. Neem contact met ons op om te bespreken welke stappen we kunnen nemen.

Wat je vraag of verzoek ook is, contact met ons opnemen is eenvoudig. Gecompliceerde aanvraagformulieren zien wij niet zitten. Geef gewoon je gegevens door via het reseller aanvraagformulier op deze pagina en we gaan aan de slag.

Contact opnemen is eenvoudig!

Vul het formulier in om ons te laten weten dat je belangstelling hebt.

Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met je op.