nlenbe-nl Dé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland, het bedrijf achter Zenya, is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de distributie van haar software te vergroten door samen te werken met geschikte bedrijven in de juiste gebieden. Voor ons reseller netwerk streven we naar een evenwichtige verdeling over verschillende markten. We laten het liefst ons vertegenwoordigen door partners die kwaliteit, professionaliteit en expertise uitstralen. Partners die echt waarde toevoegen en een stevige staat van dienst hebben op het gebied van risico- en auditmanagement.

Is dit ook op jou van toepassing? Dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met onze Partner Manager door het formulier op deze pagina in te vullen.

Zenya - Het toonaangevende software platform

Professionals helpen om het beste uit hun werk te halen, dat is waar het bij Zenya om draait. Sinds 1998 zijn wij een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Het begon allemaal met een focus op documentbeheer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kwaliteits- en risicomanagementsysteem, genaamd Zenya.

Honderden klanten en meer dan 1 miljoen eindgebruikers, in meer dan 25 landen en diverse segmenten, werken dagelijks met onze software. Van tankterminals, luchthavens, energiebedrijven, scheepsbouwers, landbouwcoöperaties en hoogwaardige voedselproducenten tot ziekenhuizen en verzorgingstehuizen; allemaal vertrouwen ze op onze bewezen software.

We werken met bijna 100 collega’s vanuit kantoren in Nederland en België, om onze software voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Onze mensen werken agile, oplossingsgericht en beschikken over de uitgebreide product- en marktkennis die nodig is om lastige vragen te beantwoorden en het giswerk uit complexe implementaties te halen.

Ons doel is om strategische relaties op te bouwen met onze resellers om ons merk wereldwijd uit te breiden, door voortdurend hun verwachtingen te overtreffen in alles wat we doen. Hun succes is uiteindelijk ons succes.

Ontdek de voordelen

  • Uitbreiding van uw bedrijfsaanbod
  • Bewezen software
  • Ondersteuning voor partners in alle verkoopfasen
  • Co-marketingmateriaal, waaronder brochures en saleskits
  • Product training

Contact opnemen is eenvoudig!

Vul het formulier in om ons te laten weten dat je belangstelling hebt.

Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met je op.