nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Floor Wijnheijmer

Sales Consultant Zorg

Ik ben Floor Wijnheijmer – Puijman, en ik ben Sales Consultant Zorg. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Daarnaast ben ik gek op paardrijden, skiën en zeilen.

Na mijn HBO-opleiding Podotherapie heb ik enkele jaren als podotherapeut gewerkt in Nederland. Daarna ben ik naar Canada vertrokken om daar enkele jaren te wonen en te werken. Ondanks dat ik daar mijn vak niet kon uitoefenen, heb ik er wel andere nuttige en relevante ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld als Sales Consultant voor Medische Hulpmiddelen.

Enkele jaren later, terug in Nederland, heb ik voor verschillende praktijken kwaliteitssystemen opgezet. Daarnaast bereidde ik ook audits voor, voor het Podotherapie Praktijkkeurmerk.

Wil jij weten hoe Zenya jouw zorgorganisatie kan ondersteunen? De bovengenoemde kwaliteitssystemen werden met name opgezet op papier of in Excel. Ik ken de uitdagingen voor zorgorganisaties, en weet wat belangrijk is. Sinds ik Zenya heb leren kennen begrijp ik ook wat de voordelen zijn van het gebruik van kwaliteitsmanagement software.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, en met welke uitdagingen jij speelt. Met alle kennis uit mijn rugzak, kan ik je daarna voorzien van duidelijk en helder advies.

Wil je met mij sparren? Maak een afspraak voor een verkennend gesprek of een demo.

Sparren over de inzet van Zenya binnen jouw zorgorganisatie?

Floor neemt je graag mee in de mogelijkheden van Zenya, en voorziet je van duidelijk en helder advies.