nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Floor Wijnheijmer

Sales Consultant Zorg

Ik ben Floor Wijnheijmer – Puijman, en ik ben Sales Consultant Zorg. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Daarnaast ben ik gek op paardrijden, skiën en zeilen.

Na mijn HBO-opleiding Podotherapie heb ik enkele jaren als podotherapeut gewerkt in Nederland. Daarna ben ik naar Canada vertrokken om daar enkele jaren te wonen en te werken. Ondanks dat ik daar mijn vak niet kon uitoefenen, heb ik er wel andere nuttige en relevante ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld als Sales Consultant voor Medische Hulpmiddelen.

Enkele jaren later, terug in Nederland, heb ik voor verschillende praktijken kwaliteitssystemen opgezet. Daarnaast bereidde ik ook audits voor, voor het Podotherapie Praktijkkeurmerk.

Weten hoe Zenya jouw zorgorganisatie kan ondersteunen?

Dankzij haar opleiding en brede ervaring kent Floor de uitdagingen voor zorgorganisaties, en weet ze wat belangrijk is. Sinds ze Zenya heeft leren kennen begrijpt ze ook als geen ander wat de voordelen zijn van het gebruik van software voor kwaliteitsmanagement.

Ze is benieuwd naar jouw uitdagingen. Met al haar kennis en ervaring kan ze je goed voorzien van duidelijk en helder advies. Wil je met haar sparren? Ze hoort graag van je.

Benieuwd wat Zenya
voor jouw organisatie kan betekenen?

Ben je nog niet klaar voor een persoonlijke afspraak maar wil je wel meer weten over Zenya?
Lees dan meer over Zenya op onze website of vraag geheel vrijblijvend de brochure aan.