nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Het is zover: Infoland, ontwikkelaar van Zenya kwaliteits- en risicomanagement software, heeft deze week een nieuwe module gelanceerd: Zenya BOOST. Zenya BOOST is een uitbreiding op de bestaande modules DOC, FLOW, CHECK en RISK. De nieuwe module stelt organisaties in staat om collega’s te betrekken en te activeren bij verandering dankzij effectieve, samenhangende campagnes. “De menselijke factor in onze software is heel belangrijk. Dat is altijd al zo geweest, maar in BOOST komt dit heel duidelijk naar voren. Deze mensgerichte software helpt organisaties om hun kwaliteits- en risicomanagement naar een hoger niveau te tillen.”

Zenya BOOST, de nieuwste Software as a Service-oplossing van Infoland, is de vijfde module van het al bestaande kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya en is sinds deze week te gebruiken. Infoland belooft organisaties met haar software dat ze actuele thema’s rondom deze topics op een laagdrempelige manier op de kaart kunnen zetten en eenvoudig campagnes kunnen uitrollen, waardoor ze grote groepen medewerkers makkelijk meekrijgen met veranderingen. Zenya BOOST is te gebruiken als opzichzelfstaande module of in combinatie met andere Zenya modules.

Maurice van Abeelen, productmanager van Zenya, vertelt meer over de nieuwe software: “Zenya BOOST is een uniek instrument waarmee je grote groepen medewerkers bereikt, betrekt en in beweging brengt. Je informeert hen op persoonlijke wijze, laat zien hoe anderen het doen en biedt ruimte voor dialoog. Dat creëert draagvlak en commitment, om mee te gaan met de verandering, of juist vol te houden wat al bewezen en beproefd is.”

Belangrijke thema’s op een leuke, interactieve manier onder de aandacht brengen

Zenya BOOST versterkt de al bestaande modules en dus het kwaliteits- en risicomanagement van organisaties. Dankzij de software kun je als organisatie voor meer draagvlak zorgen door context en begrip te creëren. Dit is veel efficiënter dan het ophangen van losse posters, e-mails en teammeetings. Stel dat een organisatie de laatste tijd vaak phishingmails heeft ontvangen, en de directie merkt dat medewerkers niet goed weten wat de gevaren hiervan zijn, dan kan men het thema cybersecurity met Zenya BOOST op een leuke, interactieve manier onder de aandacht brengen.

Met de nieuwe software van Infoland kun je eenvoudig content afwisselen. Juist door dat te doen, blijft het interessant en kunnen organisaties medewerkers stap voor stap in veranderingen en belangrijke thema’s betrekken. Zo kan de Chief Information Security Officer in het voorbeeld van de cybersecurity campagne een video uploaden over de gevaren van phishing, maar ook via een miniquiz kennisvragen stellen aan collega’s of kennisartikelen delen.

Van Abeelen: “De behoefte die we invullen met BOOST leeft bij onze klanten. Met onze software suite Zenya (DOC, FLOW, RISK en CHECK) zijn organisaties goed ingericht op thema’s als kwaliteit, veiligheid en risicomanagement. Maar er is nog een factor die van groot belang is, en dat is de mens. Een factor waar je niet altijd grip op hebt. Organisaties vragen zich af hoe ze hun medewerkers meekrijgen als er veranderingen plaatsvinden, meer aandacht voor informatiebeveiliging moet komen of omgangsregels met relaties worden aangescherpt. Uit die vraag is BOOST ontstaan.”

Over Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederland) maakt sinds 1998 slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en continue verbetering te borgen. Snelle toegang tot relevante informatie en een verbeterd vermogen om te leren van fouten of afwijkingen zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties. Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te creëren en stelt professionals in staat het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Zenya BOOST.

T: +31 (0)40 84 85 868
E: steluwvraag@infoland.nl

Gratis demo beschikbaar

Vraag jouw gratis demo aan. We nemen contact met je op voor een afspraak.

Wil je meer informatie over Zenya BOOST?

Lees er alles over op de Zenya BOOST pagina. Op deze pagina kun je ook een gratis demo aanvragen.