nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland en Grant Thornton Advisory – waardevol partnerschap

Infoland en Grant Thornton Advisory Curaçao en Sint Maarten (hierna Grant Thornton) zijn op 1 juni 2022 een officieel partnerschap aangegaan. Terwijl Infoland voornamelijk software aanbiedt en Grant Thornton technologie-ondersteunde adviesdiensten levert, zullen de twee bedrijven elkaar in dit nieuwe partnerschap versterken. Samen zullen zij hun marktactiviteiten in Caribisch Nederland verder intensiveren, wat resulteert in een nog completer aanbod voor huidige en toekomstige klanten. In de aanloop naar het officiële partnerschap hebben de twee bedrijven al nauw samengewerkt. Dit heeft tot nu toe geleid tot drie gezamenlijke contracten in de gezondheidszorg en de energiesector.

De samenwerking sluit aan bij de strategie van Infoland om haar Zenya software suite voor kwaliteits- en risicomanagement internationaal beschikbaar te maken via partners. Voor Grant Thornton is dit een uitbreiding van hun strategie om niet alleen core business consulting & risk services aan te bieden, maar ook een reeks relevante softwareoplossingen in combinatie met en ingebed in deze dienstverlening.

Infoland is al meer dan 24 jaar actief in de thuismarkten Nederland en België. Om uit te breiden is Infoland in 2021 gaan samenwerken met buitenlandse partners. “Wij zien onze software als een waardevolle aanvulling op het aanbod van advies- en consultancybureaus. Door hen van onze software te voorzien, stellen wij hen in staat hun positie te versterken en daarmee hun klanten te helpen om in control te blijven over kwaliteit, veiligheid en risico’s.” aldus Mark van Deudekom, Manager International Business bij Infoland. 

Grant Thornton heeft een full-spectrum portfolio van diensten ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij de implementatie en het beheer van Quality en Risk Management capaciteiten. Ze bieden implementatieondersteuning, gebruikerstraining en beheer van de software als een volledig beheerde dienst of via co-sourced delivery modellen. Dit gebeurt zij aan zij en in samenwerking met risico- of compliance managers.

Reseller worden?

Heb je interesse om een internationale reseller te worden? Neem dan direct contact op.

T: +31 (0) 40 848 58 68
E: international@infoland.eu

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

“Met software als Zenya kunnen we onze klanten in het Nederlandse Caribische gebied en daarbuiten ondersteunen bij hun reis om hun kwaliteits- en risicomanagementprocessen verder te optimaliseren en te automatiseren.”

Roy Jansen
Hoofd Adviesbureau

Over Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederland) maakt slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en compliance te waarborgen. Snelle toegang tot relevante informatie, verbeterde uitvoering van risicoanalyses en een verbeterd vermogen om te leren van fouten zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties.

Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te maken. De interne experts weten allemaal wat het belangrijkste is voor de klanten; velen hebben directe ervaring met kwaliteits- en risicomanagement. Dagelijks gebruiken meer dan 1,6 miljoen professionals Zenya in vrijwel alle sectoren.

Infoland wil professionals in staat stellen het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer. 

 

Over Grant Thornton

Grant Thornton is een bekroond, wereldwijd erkend netwerk van professionele diensten en is een van ’s werelds toonaangevende organisaties van onafhankelijke accountants-, belasting- en advieskantoren.

Een wereldwijd netwerk van 62.000 mensen in aangesloten kantoren in meer dan 130 landen met een gemeenschappelijk doel – klanten ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Daarom combineert het netwerk van Grant Thornton wereldwijde schaal en capaciteit met lokale inzichten en begrip.

Terwijl zakelijke doelen en strategieën evolueren, ondersteunen de diensten van Grant Thornton u waar u zich ook bevindt in uw bedrijfscyclus – of u nu een transactie bekijkt om u vooruit te helpen, zich richt op het ontwikkelen en implementeren van de juiste controles om risico’s te beperken, of de financiële en technologische infrastructuur van uw bedrijf aanpast aan uw ambities.

De adviseurs van Grant Thornton zijn vooruitstrevende denkers die waarde creëren, beschermen en transformeren. Ze onderscheiden zich niet alleen omdat ze over de juiste certificeringen of vaardigheden beschikken, maar omdat ze ‘denken als een astronaut’. Ze bekijken de wereld anders, zonder zelfs maar naar de ruimte te gaan om dat te leren.

 

Contact informatie

Infoland BV
Mark van Deudekom, Manager International Business
+31(0)6 13177925 / m.v.deudekom@infoland.eu

Grant Thornton 
Roy Jansen, Hoofd Adviesbureau
+5999 520 3164 / roy.jansen@cw.gt.com

Ook onze internationale partner worden?

Maak jij deel uit van een internationaal consulting of adviesbureau, en heb je interesse
in een samenwerking? Laat het ons weten. We horen graag van je.