nlenbe-nlDé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement.

Infoland gaat samenwerken met Hygiene Diagnostics (Zweden)

Infoland en Hygiene Diagnostics AB hebben vandaag aangekondigd dat ze gaan samenwerken om het Zenya softwareplatform, software voor effectief kwaliteits- en risicomanagement, aan te bieden op de Zweedse markt. Voor Infoland betekent dit een verdere uitbreiding van haar internationale activiteiten in Zweden, terwijl het Hygiene Diagnostics de mogelijkheid biedt om haar productportfolio uit te breiden met nieuwe, innovatieve digitale oplossingen. 

Infoland is een gevestigde softwareleverancier (met vestigingen in Nederland en België) die standaard maar zeer configureerbare software ontwikkelt. Software die dagelijks wordt gebruikt door meer dan 1,8 miljoen mensen in sectoren als gezondheidszorg, voedsellogistiek, productie en de energiesector.

Frank Axelsson, CEO van Hygiene Diagnostics: “Onze samenwerking met Infoland opent een nieuwe en opwindende productcategorie voor ons via Zenya’s innovatieve QHSE-softwaresuite. Dit biedt ons unieke mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het stroomlijnen van hun compliance en om onze testmethoden op een nieuwe, effectievere manier te implementeren. Voor Infoland bieden we een nieuwe ingang op de Zweedse markt en de mogelijkheid om ons brede klantenbestand te bereiken.”

Marieke Kessels, CEO van Infoland vult aan: “Met deze samenwerking kan Infoland de hygiëne verbeteren binnen belangrijke verticals zoals de gezondheidszorg en voedingssector. We kijken ernaar uit om waardevolle verbindingen te creëren tussen de Benelux en Zweden!”

Onze samenwerking met Infoland biedt ons unieke mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het stroomlijnen van hun compliance en om onze testmethoden op een nieuwe, effectievere manier te implementeren.”

Frank Axelsson
CEO van Hygiene Diagnostics:

Over Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederland) maakt sinds 1998 slimme softwareoplossingen waarmee professionals en organisaties kunnen excelleren. De software, Zenya, helpt organisaties in alle sectoren om thema’s als kwaliteit, veiligheid, risico en continue verbetering te borgen. Snelle toegang tot relevante informatie en een verbeterd vermogen om te leren van fouten of afwijkingen zijn slechts enkele voordelen voor deze organisaties.

Infoland maakt het verschil door hoogwaardige maar gebruiksvriendelijke software te creëren en wil professionals in staat stellen het meeste uit hun werkdag te halen, elke dag weer.

Over Hygiene Diagnostics

Hygiene Diagnostics (Knvista, Zweden) is een Zweedse distributeur gespecialiseerd in producten en diensten voor zelfcontrole en kwaliteitsborging in hygiënekritische omgevingen. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 600 klanten in diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg en sociale zorg, biowetenschappen, milieubescherming en de voedingsmiddelensector.

Frank Axelsson, CEO Hygiene Diagnostics

Frank Axelsson, CEO Hygiene Diagnostics

Media Contact:

Infoland BV
Mark van Deudekom, Manager International Business
+31(0)6 13177925 / m.v.deudekom@infoland.eu

Hygiene Diagnostics

Frank Axelsson, CEO
+47 (0) 707 91 21 03 / frank@hygiene-diagnostics.se

Reseller worden?

Heb je interesse om een internationale reseller te worden? Neem dan direct contact op.

T: +31 (0) 40 848 58 68
E: international@infoland.eu

Meer weten over Zenya?

Vraag de brochure aan zodat je alle informatie gemakkelijk bij de hand hebt.

Download de brochure voor Zenya Software - Software voor kwaliteits- en risicomanagement

Ook onze internationale partner worden?

Maak jij deel uit van een internationaal consulting of adviesbureau, en heb je interesse
in een samenwerking? Laat het ons weten. We horen graag van je.